lw 01.02.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 A tu?http://www.ebay.com/bhp/tom-dixon-copper-shade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 01.02.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 oj Lolek, Lolek Trzymaj przepis Trzeba było napisać że to o sałatkę z bloga chodzi a ja wertuje strony na forum :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Lolek pisałam "wydało się, że na bloga nie zaglądasz" Lui dzięki, za chwilę popatrzę Uknułam gdzie ją zawiesić Pierwszy etap DIY komody do gościnnego za mną, ile tych etapów jeszcze nie wiem, aż będzie dobrze Pierwsza warstwa farby schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Strasznie jestem ciekawa tego Twojego DIY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 01.02.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Venus proszę prześlij mi namiar na lustro to z lustrzaną ramą,które masz w holu,wiem,ze robiłaś chyba gdzieś na zamówienie,buzka miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Aniu privek Lui ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Chyba nareszcie wybrałam balustradę schodową Czekam właśnie na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wow! Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Typów miałam milion pięćset Jakiś czas temu pisałam, że już wybrałam no więc...typ się zmienił, ale ja jestem jego pewna Pytanie co mąż na to Balustrada z grafitowych lub czarnych płaskowników o dokładnie takim wzorze jak niżej Myślę, że na naszą niedużą klatkę schodową będzie w sam raz. Nie chcę aby była z grubych profili, ponieważ wzór jest już dosyć gęsty, jednocześnie bezpieczny dla maluchów i nie tak oklepany, chociaż ja akurat do standardów nic nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Będzie do Was pasowała:yes: kolejny dylemat odhaczony. Idziesz jak burza od tego nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Asia staram się, ale dziś zaniemogłam. Tydzień orki w pracy, w weekend nie mam się czasu po głowie podrapać bo wyczekuję kiedy farba wyschnie i mogę kolejną warstwę położyć Mówiłam, że czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.02.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mówiłam, że czas na zmiany No rozumiem, rozumiem. Chcesz ze wszystkim zdążyć przed najważniejszą zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 venuska u kogo była pokazana realizacja kominka do której Magda zzz zgłaszała prawa autorskie? Pytam u Ciebie bo wiem że się tam wypowiadałaś a za nic odkopać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2014 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mela prawa autorskie? u admetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Już się dokopałam. Ten kominek o który mi chodzi pokazywała Leia. Nie wiem o co chodzi ale wszystkie jego foty które były u Nesski są wykasowane a wątek Lei usunięty. I teraz kurcze nie pamiętam jak to wygldało. Może ten projekt jakiś faktycznie tajny/ poufny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Już się dokopałam. Ten kominek o który mi chodzi pokazywała Leia. Nie wiem o co chodzi ale wszystkie jego foty które były u Nesski są wykasowane a wątek Lei usunięty. I teraz kurcze nie pamiętam jak to wygldało. Może ten projekt jakiś faktycznie tajny/ poufny:D Ten??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 pinacolada dzięki wielkie. Właśnie o ten chodziło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.02.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Venuska co Ty malujesz, przyznaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.02.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Patrz Venuska co wyszperałam:lol2:http://allegro.pl/toaletka-konsola-biala-matowa-ikea-szuflada-prosta-i3939627770.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Migotka komodę jedną z dwóch Pisałam, że kupiłam w promocji miesiąca w ikea i tak sobie dłubię, czekam aż warstwy wyschną. Mela dzięki idę o-pe-er dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts