lw 04.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Patrz Venuska co wyszperałam:lol2: http://allegro.pl/toaletka-konsola-biala-matowa-ikea-szuflada-prosta-i3939627770.html :o:o Ale ludzie mają tupet! I lenia! Ven, pisz do Allegro! A sprzedawca się cieszy, że ma tyle odsłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.02.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No i właśnie dllatego nie będę mieć wątku. Ale mi się ciśnienie podniosło, ktoś chyba mózgu nie ma:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A jakie nadużycie wobec biednego kota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziewczyny dzięki Napisałam do sprzedawcy, jeżeli jutro rano zdjęcie nadal będzie napiszę do Allegro. Kot miał faktycznie stres od rana pewnie czuł, że ktoś na niego patrzy i jeszcze sprzedawca pisze, że toaletka nie pasuje mu do wystroju no co za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Moja przyjaciółka zwykła mawiać: "Ludzie nie mają poczucia obciachu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ja tylko powiem, że głupota i bezmyślność ludzka mnie przerażają. Myślę sobie - Venuska się przeprowadziła i totalnie zmienia look domu:D A tak serio to mam nadzieję, że to nie ktoś znajomy z forum, tylko ktoś kto kiedyś gdzieś skopiował zdjęcie i już nie pamięta skąd pochodzi. Jeśli to ktoś z "naszych" to sory za moją recenzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Skutek zamieszczania zdjęć w necie Mi też kiedyś kobieta podjechała pod dom oglądać elewację, a potem odesłała mnie do strony internetowej (bloga) skąd wzięła numery kolorów tynku i zdjęcia mojego domu... Niestety nie tylko my tu zaglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 04.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Co za tupet, no :mad: Mela, odnosnie usunięcia wątku Lei - ona chyba pisała, że wątku nie zakładała, tylko wymysliła jego nazwę i umiesciła ją w swojej sygnaturze. Ale bezsensowna awantura o ten nieszczęsny kominek to była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Kominek Leia ma piękny, trzeba przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 04.02.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 To się sprzedający zdziwi Świeżutko wystawiona aukcja a tu już awantura. Wywiad działa:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2014 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dziewczyny naiwnie byłoby sądzić, że wątki odwiedzają tylko osoby udzielające się Dlatego ja teraz na każdą nową fotkę dodaję znak wodny Wierzę, że ktoś nie zrobił tego w złym zamyśle, może zapisał i później po prostu wykorzystał. Warto jednak byłoby pomyśleć, że pokazuje się nie swoje zdjęcie w dodatku z kotem i co gorsza czyimś zdjęciem ślubnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 i właśnie dlatego swoich zdjęć nigdy na forum nie publikuję. jest reakcja ze strony właściciela aukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.02.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 nie swoje zdjęcie w dodatku z kotem i co gorsza czyimś zdjęciem ślubnym! Otóż to! jest reakcja ze strony właściciela aukcji? Co najmniej od godziny wisi już zwykłe katalogowe zdjęcie i właśnie dlatego swoich zdjęć nigdy na forum nie publikuję. E, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Hmn...ja bym sobie nie odmówiła publikacji w internecie patrząc teraz z perspektywy czasu, bo gdyby nie to forum i nie ten wątek nie byłoby bloga. Blog zajmuje masę czasu, ale warto. Wszystko spisane w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lois Lane 05.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Typów miałam milion pięćset Jakiś czas temu pisałam, że już wybrałam no więc...typ się zmienił, ale ja jestem jego pewna Pytanie co mąż na to Balustrada z grafitowych lub czarnych płaskowników o dokładnie takim wzorze jak niżej [ATTACH=CONFIG]240377[/ATTACH] Myślę, że na naszą niedużą klatkę schodową będzie w sam raz. Nie chcę aby była z grubych profili, ponieważ wzór jest już dosyć gęsty, jednocześnie bezpieczny dla maluchów i nie tak oklepany, chociaż ja akurat do standardów nic nie mam. Cześć Sprowokowałaś mnie tą balustradą - jest piękna. Nie jestem tutaj gościem bardzo częstym (cóż brak czasu:yes: ) ale zaglądam z ciekawości co nowego wymyśliłaś - a pomysyłów masz spooooro. Przyszłam, żeby Ci zamącić w głowie balustradą, w której ja się podkochuję. Może Ci się spodoba, a może ktoś inny skorzysta Edytowane 5 Lutego 2014 przez Lois Lane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Lois Lane witam :jawdrop: o Ty franczesko Śliczna Dzięki i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 05.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Venusiu, nie masz jeszcze cokołów. Na pewno wiesz jakie bedą. Pomóż mi proszę Drzwi białe. Podłoga deska w pokojach, w kuchni i w p.pokoju, łazience kafle.Cokoł do desek wysoki biały ok 8 cm pasuje? A do kafli? W łazience kafla+ kafla ściana nie musi byc nic. W kuchni i w p.pokoju kafla + ściana malowana? cokół gotowy z kafli? Jak to bedzie wyglądało do białych drzwi w przedpokoju? Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.02.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Venusiu, nie masz jeszcze cokołów. Na pewno wiesz jakie bedą. Pomóż mi proszę Drzwi białe. Podłoga deska w pokojach, w kuchni i w p.pokoju, łazience kafle.Cokoł do desek wysoki biały ok 8 cm pasuje? A do kafli? W łazience kafla+ kafla ściana nie musi byc nic. W kuchni i w p.pokoju kafla + ściana malowana? cokół gotowy z kafli? Jak to bedzie wyglądało do białych drzwi w przedpokoju? Pozdrawiam Cię w prawdzie nie mnie pytano ale powiem jak mam u siebie. Wszędzie mam białe 8cm . I na łączeniu panel-sciana jak i na łączeniu gres(szary)-ściana (nawet gres szary-ściana ceglana) Cokół z płytek mam tylko w spiżarce... i nie wygląda to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 05.02.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Venusko prześlij mi proszę na prv namiary na lustro Też oddałam głos w Twojej ankiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2014 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Zeliczko, Pinacolado U nas cokoły są...ale nieprzyklejone. Na cały dom 8 cm biały mdf Teraz oczywiście wybrałabym wyższe i z jakimś frezem. Cokół z kafli mamy tylko w kotłowni i pralni, czyli pomieszczeniach gospodarczych. Gorąco namawiam aby zrobić wszędzie białe listwy Ślężanko of korz Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts