Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tylko powiem, że głupota i bezmyślność ludzka mnie przerażają.

Myślę sobie - Venuska się przeprowadziła i totalnie zmienia look domu:D

A tak serio to mam nadzieję, że to nie ktoś znajomy z forum, tylko ktoś kto kiedyś gdzieś skopiował zdjęcie i już nie pamięta skąd pochodzi. Jeśli to ktoś z "naszych" to sory za moją recenzję:p

Dziewczyny naiwnie byłoby sądzić, że wątki odwiedzają tylko osoby udzielające się :lol: Dlatego ja teraz na każdą nową fotkę dodaję znak wodny :yes:

Wierzę, że ktoś nie zrobił tego w złym zamyśle, może zapisał i później po prostu wykorzystał. Warto jednak byłoby pomyśleć, że pokazuje się nie swoje zdjęcie w dodatku z kotem i co gorsza czyimś zdjęciem ślubnym! :mad:

nie swoje zdjęcie w dodatku z kotem i co gorsza czyimś zdjęciem ślubnym! :mad:

Otóż to!

jest reakcja ze strony właściciela aukcji?

Co najmniej od godziny wisi już zwykłe katalogowe zdjęcie :)

i właśnie dlatego swoich zdjęć nigdy na forum nie publikuję.

E, szkoda ;)

Typów miałam milion pięćset :p Jakiś czas temu pisałam, że już wybrałam no więc...typ się zmienił, ale ja jestem jego pewna :yes: Pytanie co mąż na to ;)

Balustrada z grafitowych lub czarnych płaskowników o dokładnie takim wzorze jak niżej :yes:

[ATTACH=CONFIG]240377[/ATTACH]

Myślę, że na naszą niedużą klatkę schodową będzie w sam raz. Nie chcę aby była z grubych profili, ponieważ wzór jest już dosyć gęsty, jednocześnie bezpieczny dla maluchów i nie tak oklepany, chociaż ja akurat do standardów nic nie mam.

Cześć:welcome:

Sprowokowałaś mnie tą balustradą - jest piękna. Nie jestem tutaj gościem bardzo częstym (cóż brak czasu:yes: ) ale zaglądam z ciekawości co nowego wymyśliłaś - a pomysyłów masz spooooro. Przyszłam, żeby Ci zamącić w głowie balustradą, w której ja się podkochuję. Może Ci się spodoba, a może ktoś inny skorzysta :wiggle:

New-Slide-7.jpg

Edytowane przez Lois Lane

Venusiu, nie masz jeszcze cokołów. Na pewno wiesz jakie bedą. Pomóż mi proszę:) Drzwi białe. Podłoga deska w pokojach, w kuchni i w p.pokoju, łazience kafle.Cokoł do desek wysoki biały ok 8 cm pasuje? A do kafli? W łazience kafla+ kafla ściana nie musi byc nic. W kuchni i w p.pokoju kafla + ściana malowana? cokół gotowy z kafli? Jak to bedzie wyglądało do białych drzwi w przedpokoju?

Pozdrawiam Cię:)

Venusiu, nie masz jeszcze cokołów. Na pewno wiesz jakie bedą. Pomóż mi proszę:) Drzwi białe. Podłoga deska w pokojach, w kuchni i w p.pokoju, łazience kafle.Cokoł do desek wysoki biały ok 8 cm pasuje? A do kafli? W łazience kafla+ kafla ściana nie musi byc nic. W kuchni i w p.pokoju kafla + ściana malowana? cokół gotowy z kafli? Jak to bedzie wyglądało do białych drzwi w przedpokoju?

Pozdrawiam Cię:)

w prawdzie nie mnie pytano ale powiem jak mam u siebie. Wszędzie mam białe 8cm . I na łączeniu panel-sciana jak i na łączeniu gres(szary)-ściana :yes: (nawet gres szary-ściana ceglana) Cokół z płytek mam tylko w spiżarce... i nie wygląda to fajnie :no:

Zeliczko, Pinacolado :hug:

U nas cokoły są...ale nieprzyklejone. Na cały dom 8 cm biały mdf :yes: Teraz oczywiście wybrałabym wyższe i z jakimś frezem. Cokół z kafli mamy tylko w kotłowni i pralni, czyli pomieszczeniach gospodarczych. Gorąco namawiam aby zrobić wszędzie białe listwy :yes:

Ślężanko of korz :hug: Dzięki :bye: