Milena7770 06.02.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Vanuska chwal się komodą co tam namodziłaś. Ja kupiłam sobie na allegro. I dumam co z nimi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 06.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Na fb jest reklama tej aukcji, w miniaturze dalej Venuskowe zdjecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Venus mam pytanko, w górnej łazience (zielonej) jaki dokładnie macie model umywalki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Yokasta dzięki za info, z tym chyba nie da się nic zrobić? Kori to koło twins, nie polecam wypada bardzo średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 06.02.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 W ogóle koło to dziwna marka. Ostatnio odkryłam jakie oni mają ceny. Miski wc z deskami wolnoopadającymi za 2 tyś to raczej przesada. Tym bardziej nie bylo mi żal zapłacić połowę tego za v&b subway 2.0. Moim zdaniem jakość obu bez porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Migotko do V&B się odnieść nie mogę, nie mam doświadczenia, wiem tylko, że seria Subway jest bardzo przyjazna cenowo. U na Koło i Roca - bez porównania. Ja Roca nic nie zarzucę, ale mamy tylko sedes Natomiast Koło to porażka, albo my tak trafiliśmy Glazurnik zresztą też narzekał i opowiadał swoje przygody z tą armaturą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 06.02.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 venus a powiedz co dzieje sie z tym Twinsem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.02.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kori nic się nie dzieje, ale widzę różnicę między tym Twinsem a umywalką dedykowaną do hoteli z konglomeratu z łazienki dolnej. Ta w dolnej gładka, równa...Twins powiedziałabym że ma niezłe fale dunaju. Poza tym ok, wygodna 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 06.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Wiem, że masz te cokoły ale jeszcze nie na ścianach. Zależało mi na łączeniu ściany z płytkami na podłodze. Teraz juz wiem:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Zeliczko u nas do płytek również cokół z mdf tak jak pisałam tylko w gospodarczych pomieszczeniach typowo na funkcjonalność postawiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Uaktualniłam fotki w galerii, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 09.02.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 hej ven, chcialam wrzucic post na twoja strone, ale trzeba sie logowac... wiec wrzucam tutaj Hej Ven, ja mam u siebie deskę Viva Express Premium + i sobie ją bardzo chwalę szeroka, stabilna, wygodna, ładnie odparowująca ciepło od spodu. Super sprawą jest ten wystający drucik do góry, na którym można prowadzić kabel od żelazka. Jedyna sprawa to kwestia że moje żelazko ma ciut krótki kabel.... no ale jest to kwestia żelazka. Super pomysl z tym kocim wejściem !!! Ja za późno zdałam sobie sprawę, żeby kocie drzwi ale zamykane zrobić do garażu. Może kiedyś odgrzebiemy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.02.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Hej Nicol leniu :P Możesz zamieścić komentarz będąc chociażby zalogowana na pocztę gmail Dzięki za info o desce, nie pali mi się, zwłaszcza, że ma nowe pokrycie. My prasujemy od potrzeby, ale zmienić na pewno będę chciała Tylko najpierw jednak koc do salonu Wróciliśmy niedawno z Poznania, było suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 10.02.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 życzę miłego tygodnia,temat balustrady ruszył, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Aniu wzajemnie Natomiast jestem trochę w szoku, zakładałam że balustrada wyniesie maks 3,5 tysiąca, według wyceny którą otrzymałam powinnam dołożyć jeszcze 1,5 tyś 5 tyś za kawałek żelastwa szukam jakiejś niedrogiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kupiłam dziś docelowy koc do salonu ale mnie cieszy czaiłam się kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wiem, wiem, ale nie chciałam zostawiać nazwiska a w majlu go mam podobnie fb i te inne.... ot taka jestem no ja miałam dość strarej tymczasowej deski.... ale jasne - każdy ma własne priorityety Hej Nicol leniu :P Możesz zamieścić komentarz będąc chociażby zalogowana na pocztę gmail Dzięki za info o desce, nie pali mi się, zwłaszcza, że ma nowe pokrycie. My prasujemy od potrzeby, ale zmienić na pewno będę chciała Tylko najpierw jednak koc do salonu Wróciliśmy niedawno z Poznania, było suuuuuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Kupiłam dziś docelowy koc do salonu ale mnie cieszy czaiłam się kilka miesięcy. Nie machaj marchewką przed nosem tylko show us który to w końcu... swetrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nicol jasne rozumiem możesz jeszcze założyć konto na disqus (platformie do komentarzy na blogu) bez podawania nazwiska i komentować Asia nie chevron biało-szary zrobię zdjęcia w łykiend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dooobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts