Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Migotko do V&B się odnieść nie mogę, nie mam doświadczenia, wiem tylko, że seria Subway jest bardzo przyjazna cenowo.

U na Koło i Roca - bez porównania. Ja Roca nic nie zarzucę, ale mamy tylko sedes :) Natomiast Koło to porażka, albo my tak trafiliśmy :bash: Glazurnik zresztą też narzekał i opowiadał swoje przygody z tą armaturą.

hej ven, chcialam wrzucic post na twoja strone, ale trzeba sie logowac... wiec wrzucam tutaj :)

Hej Ven, ja mam u siebie deskę Viva Express Premium + i sobie ją bardzo chwalę :) szeroka, stabilna, wygodna, ładnie odparowująca ciepło od spodu. Super sprawą jest ten wystający drucik do góry, na którym można prowadzić kabel od żelazka. Jedyna sprawa to kwestia że moje żelazko ma ciut krótki kabel.... no ale jest to kwestia żelazka.

Super pomysl z tym kocim wejściem !!! Ja za późno zdałam sobie sprawę, żeby kocie drzwi ale zamykane zrobić do garażu. Może kiedyś odgrzebiemy temat.

Hej Nicol ;) leniu :p :P Możesz zamieścić komentarz będąc chociażby zalogowana na pocztę gmail ;)

Dzięki za info o desce, nie pali mi się, zwłaszcza, że ma nowe pokrycie. My prasujemy od potrzeby, ale zmienić na pewno będę chciała :yes: Tylko najpierw jednak koc do salonu :yes:

Wróciliśmy niedawno z Poznania, było suuuuuper.

Wiem, wiem, ale nie chciałam zostawiać nazwiska a w majlu go mam :) podobnie fb i te inne.... ot taka jestem :)

no ja miałam dość strarej tymczasowej deski....

ale jasne - każdy ma własne priorityety :)

Hej Nicol ;) leniu :p :P Możesz zamieścić komentarz będąc chociażby zalogowana na pocztę gmail ;)

Dzięki za info o desce, nie pali mi się, zwłaszcza, że ma nowe pokrycie. My prasujemy od potrzeby, ale zmienić na pewno będę chciała :yes: Tylko najpierw jednak koc do salonu :yes:

Wróciliśmy niedawno z Poznania, było suuuuuper.