Venus_m 11.03.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nasz tygrys http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P3113097.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P3113078.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P3113037.jpg i mały bonus http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P3113094.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Venusek, takie plisy, tylko szare planuję w pokoju Małego.Kinkiety bardzo mi sie podobają-nie przeszkadza mi szew...a co więcej-nawet go nie zauważyłam.Mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone:lol2:Fionka, to w ogóle wymięka:DVenusku, planuję motyw buziek powtórzyc w salonie np: na poduszkach albo zegarze i widziałam sporo tych gadzetów na e-bayu.Moze razem zamówimy cos i bedzie taniej przesyłka? Jesli byłabys zainteresowana, przesle link potem na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Fiona jest am besten Kiedy kinkiety montujecie? Na co jeszcze czekacie? Gdzie mają być??? A ten bonus to jak czytać? To był konkurs pod tytułem "Sto pytań do..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Fiona - słodziak A bonusy to częściej mogłabyś dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Fiona - słodziak A bonusy to częściej mogłabyś dawać to ja nadal tego bonusa nie czytam:oops: chodzi o tego kwaitucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hmm, Magda, ja zrozumiałam, że bonusem jest po prostu zdjęcie wnętrza. Ale teraz to się zaczynam zastanawiać i szukać drugiego dna... http://wt09.wrzuc.to/obrazek/wrAE5HLyH/rolnik-kopiacy-lopata.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Bonus wnętrzarski do Fionki, bo przy niej wszystko się chowa Kinkiety sztuk 8, jutro mąż zadzwoni do elektryków spyta jak dysponują czasem. Hazelku dzięki Myślimy kupić poduszki i talerze Fornasetti, poduszki wiadomo a talerze są dwie opcje : postawimy na półkach przy okapie lub półki zdejmiemy, dziury po wkrętach na półki zaszpachlujemy i zawiesimy talerki Krejzol jestem wiem, ale mąż już mój pomysł podłapał i dał zielone światło na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ja bym z półek nie rezygnowała, a talerze postawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Venusek, pw:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2012 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.03.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ten bonusik to chyba na moje specjalne zamówienie. czytasz mi w myślach, bo miałam Ci już o schody głowę zawracać Schodków do spocznika jest 9 a dalej na górę też tyle? Jakie macie rozmiary stopni? A dziewczyny dobrze mówią na e-bayu sporo ich. Myślałaś o zegarze zamiast talerzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pszczółko zegary są obłędne ale nie ma gdzie nie ma jak, a mi się tylko z długim wahadłem podobają Zresztą zegarów u nas dostatek w kuchni Na górnym zabiegu 7 stopni, szerokość stopnia z noskiem chyba 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pamiętacie moją ukochaną balustradę ala Givenchy? odpada, dziś się przyjrzałam tu jest tak wąsko że szok, to byłaby zbrodnia dać taką piękną balustradę na tak wąskiej klatce. Muszę mieć coś ładnego i zarazem delikatnego, dlatego miały być linki....tylko te linki to już standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Venusku, przepiękne są te kinkiety Patrzę i patrzę. I nie zmieniłabym w nich niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ale kinkiety cudowne . Wspaniałe I sierść już taka "dorosła". Pomiziaj ją po brzuszku od cioci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Kinkiet zaiste piekny jest! a kocinka... slodziaczek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 dzięki kochane Nawet moja mama powiedziała że tygrys już duży i sierść ma śliską jak dorosła kobita a nie puchatą jak dzidzia. Dziś tak miauczała rano że musieliśmy ją wpuścić i zawsze zanim pójdzie jeść trzeba ją obowiązkowo wymiziać, wygłaskać wycałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.03.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Pamiętacie moją ukochaną balustradę ala Givenchy? odpada, dziś się przyjrzałam tu jest tak wąsko że szok, to byłaby zbrodnia dać taką piękną balustradę na tak wąskiej klatce. Muszę mieć coś ładnego i zarazem delikatnego, dlatego miały być linki....tylko te linki to już standard ale balustrade masz akurat w takim miejscu że będzie ładnie wyeksponowana - przynajmniej dolna część - zrób taką jaka Ci sie podoba a nie taka jak być powinna p.s. jeszcze taka uwaga ....do wszystkich - nie wrzucajcie fotek na których widać gdzie macie czujki alarmów, u Venus to chyba tylko temperatury...ale lepiej uważać Edytowane 12 Marca 2012 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Venusku masz rację - w domku wszystko piękne, abażur cudny, ale przy Fionie i tak wszystko się chowa Jest boska jak tak leży na pleckach http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pysiaczku a nie mówiłam? Pati, tak to tylko reku i czujka dymu, dzięki za ostrzeżenie przypominające, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts