Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusek, takie plisy, tylko szare planuję w pokoju Małego.Kinkiety bardzo mi sie podobają-nie przeszkadza mi szew...a co więcej-nawet go nie zauważyłam.Mam nadzieje, ze zostanie mi wybaczone:lol2:

Fionka, to w ogóle wymięka:D

Venusku, planuję motyw buziek powtórzyc w salonie np: na poduszkach albo zegarze i widziałam sporo tych gadzetów na e-bayu.Moze razem zamówimy cos i bedzie taniej przesyłka? Jesli byłabys zainteresowana, przesle link potem na pw.

Hmm, Magda, ja zrozumiałam, że bonusem jest po prostu zdjęcie wnętrza.

Ale teraz to się zaczynam zastanawiać :confused: i szukać drugiego dna...

http://wt09.wrzuc.to/obrazek/wrAE5HLyH/rolnik-kopiacy-lopata.gif

Bonus wnętrzarski :lol: do Fionki, bo przy niej wszystko się chowa ;)

Kinkiety sztuk 8, jutro mąż zadzwoni do elektryków spyta jak dysponują czasem.

Hazelku dzięki :hug:

Myślimy kupić poduszki i talerze Fornasetti, poduszki wiadomo a talerze są dwie opcje : postawimy na półkach przy okapie lub półki zdejmiemy, dziury po wkrętach na półki zaszpachlujemy i zawiesimy talerki :lol:

Krejzol jestem wiem, ale mąż już mój pomysł podłapał i dał zielone światło na zamówienie :yes:

ten bonusik to chyba na moje specjalne zamówienie. czytasz mi w myślach, bo miałam Ci już o schody głowę zawracać ;) Schodków do spocznika jest 9 a dalej na górę też tyle? Jakie macie rozmiary stopni?

A dziewczyny dobrze mówią na e-bayu sporo ich. Myślałaś o zegarze zamiast talerzy?

Pamiętacie moją ukochaną balustradę ala Givenchy? odpada, dziś się przyjrzałam tu jest tak wąsko że szok, to byłaby zbrodnia dać taką piękną balustradę na tak wąskiej klatce. Muszę mieć coś ładnego i zarazem delikatnego, dlatego miały być linki....tylko te linki to już standard :p

Pamiętacie moją ukochaną balustradę ala Givenchy? odpada, dziś się przyjrzałam tu jest tak wąsko że szok, to byłaby zbrodnia dać taką piękną balustradę na tak wąskiej klatce. Muszę mieć coś ładnego i zarazem delikatnego, dlatego miały być linki....tylko te linki to już standard :p

ale balustrade masz akurat w takim miejscu że będzie ładnie wyeksponowana - przynajmniej dolna część - zrób taką jaka Ci sie podoba a nie taka jak być powinna ;)

p.s. jeszcze taka uwaga ....do wszystkich - nie wrzucajcie fotek na których widać gdzie macie czujki alarmów, u Venus to chyba tylko temperatury...ale lepiej uważać

Edytowane przez queene