Venus_m 26.02.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzustaaa to gratulacje Dajecie radę? Moja koleżanka urodziła 13-stego lutego i dzidzia 10:0 rodzice Dla mnie ta tapeta wcale navy nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 26.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jest granatowa, teraz już widzę, że rozdzielczość tego zdjęcia jest porażkowa. Ja urodziłam 16 lutego i również Młody rządzi, przewrócił nam świat do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.02.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dzusta, gratulacje! Ciesz sie kazda, nawet ciezka.a chwila, bo zleci bardzo szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.02.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Pochwalić sie chciałam :pNiestety nie umiem na blogu wrzucić zdjeć to pozwolę sobie tutaj.Pyyyyszniutkie tagiatelle z przepisu Ven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Fajno kobieto czad nawet zielone jest a smak obłęd prawda? Fotkę na blogu wrzucasz dodając komentarz i na dole masz taką małą ikonkę gór ze słoneczkiem, klikasz i ładujesz z komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.02.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie miałam rukoli to rzuciłam pietruche na wierzch.:pVenus powiedz mi jak odrobaczasz swoje koty? Moje cholery potrafią pół dnia pod językiem trzymać tabletkę a ja wieczorem znajduje gdzieś na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 27.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 fajna kobieto - pozwolę sobie podać mój sposób: rozkruszam tabletkę i mieszam z połową saszetki z kocia karmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Fajna kobieto u weta Fionie smarujemy karczek (ona nie sięgnie tam przez godzinę na pewno, bo 40 min jedziemy do weta), a Młody tabletka w dziub na szybkęsa i po sprawie Rozkruszanie u nas nie działało, zagrzebywały przy talerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2014 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Właśnie piekę tartę z łososiem i porem na razowym spodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.02.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Fju, fju...Venus, salon elegancja-hamerykancja ... obłędne są te fotele i sofa ładna w swej prostocie, aranżacja na tacy wymiata, iście katalogowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 o hej Vesi Dzięki za miłe słowa, sofa będzie przerobiona ale to nie jest pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Venuska coś ty poszalała z tym do wymiany, do przerobienia. Rozumiem, że wnętrza ewoluują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 28.02.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Venus, ale jak koty zagrzebywały? W sensie, że kawałki tabletki omijały, bo nie rozumiem? Ja nie na kawałki łamię, tylko na pył - tego się nie da ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Migotko zgadza się Jedynym powodem dla którego Liberty pojawiły się u nas w październiku a nie w lutym była właśnie sofa, która ogromnie się nam podoba, jest wygodna ale....do nich za wysoka. Musimy ją trochę przerobić, bo i materiał koniecznie do zmiany, przy kotach dla mnie tylko welur Do ludwików pasowała super. Panno ZzZZZzzZzz tak ja też próbowałam z rozgnieceniem na pył ale nie dało rady. Kot wąchał mokre, odwracał się i zagrzebywał łapką po podłodze wokół talerza i nie tknął. Na Fionkę z antybiotykiem mamy inny sposób - bardzo lubi - strzykawka bez igły, rozkruszona tabletka i na full wody. Przytrzymać, otworzyć pysia, wsadzić strzykawkę z boku za kłem (u kotów jest taka dziura) i wstrzykiwać, nasza się zajada a Pryncek ślini i proóbuje wypluć dlatego u niego szybka najmniej stresująca i zdecydowana akcja to tabletka głęboko w pysia i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 28.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To chyba wolę mojego pasibrzucha, zje wszystko, co jej się podetknie :D:D robi tak, odkąd się zbuntowałam i przestałam karmić ją kurczakiem po tajsku albo wątróbką z duszonym jabłkiem... i okazało się, że kot nie jest taki wybredny, na jakiego pozuje, tylko diablo rozpieszczony :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 kurczak po tajsku? dla zwierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 01.03.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Wpadłam i widzę nowe PIĘKNE fotele:):)Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.03.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Justynko a biały stolik w salonie to tymczasowy ? Wolalam krzyzaka Jak sytuacja z balustrada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Cześć Gumisia czorcie nowe? od października je mamy ! Mariomili tak tymczasowy krzyżak jest na plecach Jutro omawiamy balustradę, bo jeszcze się za to nie zabraliśmy Trzymajcie kciuki nie tylko za balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 01.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Na zachętę (ze strony http://mylusciouslife.com/images-of-a-glamorous-life-part-3/ ) http://mylusciouslife.com/wp-content/uploads/2013/06/Blue-and-white-interior-decoration.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts