Venus_m 01.03.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Lw dzięki Wiesz, że ja chcę a nie umiem po prostu dotykam te kwiatki i każdy...tandetny a później oglądam u was i płaczę, że u mnie tak pusto. Chyba jutro na bazarze kupię tulipany...duuużo tulipanów zaraz, nie mam wazonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 02.03.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Ale o co chodzi, że kwiatki sztuczne tandetne, bo nie rozumiem? To kup żywe Albo jak chcesz się wykosztować... to może everlasting flowers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Panno Z. są kwiatki wyglądające prawie jak naturalne oraz tandetne, plastikowe - jeżeli już coś oglądam to trafiam zawsze na te drugie We wtorek robię napad po kwiatki, już wiem gdzie je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Zarezerwowałam stolik pomocnik do salonu, jeszcze go nawet na oczy nie widziałam, mam tylko krótki opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Chyba wiem, gdzie on jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.03.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 ciiiiii poważnie nawet zdjęcia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Obiecany przepis (Ven mogę ?) https://onedrive.live.com/redir?resid=64C1A3102111AD12%21107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 https://onedrive.live.com/redir?resid=64C1A3102111AD12%21108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.03.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mirela czy cytat pod Twoim awatarkiem to prowokacja? Bo teges, aż się nad nim zawiesiłam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 05.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mirela czy cytat pod Twoim awatarkiem to prowokacja? Bo teges, aż się nad nim zawiesiłam:o To są jak najbardziej serio głoszone poglądy św.Tomasza, podzielane przez wielu po dziś dzień. Venus witam się u Ciebie, wątek jakiś czas temu przeglądałam dość systematycznie. Bardzo eleganckie wnętrza, pełna konsekwencja, serdeczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mirela czy cytat pod Twoim awatarkiem to prowokacja? Bo teges, aż się nad nim zawiesiłam:o No baaa...... . Jest jak Kejt mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.03.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hej, hej Mirela oczywiście, że możesz Rany ja też zalegam z przepisami, ale nie mam ich kiedy nawet zrobić, a wolałabym dopisać wszystkie ewentualne uwagi jakie nasuną mi się podczas gotowania. KA wyrabiałam kruche ciasto dla mnie to za wolno wolę jednak ręką. Kejt_R witam i zapraszam serdecznie za wszystkie miłe słowa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMULKA84 05.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam, piękny ten dom w mirabelkach:) ja zaczynam w maju budowę domu w prymulkach, też z Archonu. Co prawda domek malutki, ale skorzystam z Twojej aranżacji łazienki na dole, bo choć metrażowo w projekcie mam trochę większą to mąż mi płacze że za mała i nic się nie da wstawić. Czy masz dokładnie takie wymiary jak w projekcie czy coś było powiększane? Jeśli nie to świetnie się wszystko zmieściło i wydaje się że wcale ciasno nie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.03.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja mam sztuczne kwiaty w domu, już 2 osoby poprosiły mnie o sadzonkę i pytały gdzie kupiłam. Mam też jedną znajomą "dobra rada" zawsze musi sie do czegoś przyczepić i widziała gdzieś zdjęcia mego salonu i stwierdziła że moją palmę muszę wiecej podlewać bo mi podsycha (oczywiście palma sztuczna) ale ogólnie chce się pozbyć sztuczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.03.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Mirela, ja Tomasza ( choć nie osobiście) znam:P o Ciebie pytam. Czy to dewiza czy jak. Może też sobie motto pierdyknę tylko rozważam jak jest: piszemy "za" czy "przeciw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 zalezy jaką masz naturę, bo ja przewrotną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.03.2014 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Prymulka witam i dziękuję Łazienka nie była powiększana jednak jest to łazienka typowo dla gości, chociażby ze względu na wielkość umywalki - ja bym w takiej makijażu nie zmyła Zapraszam serdecznie Idę dziś jednak po mój stolik pomocnik wiem jak wygląda \\ Jutro mamy wolne więc śpię do 11-stej. Mirelka u Hazelki się widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 nie . Zresztą mam dwie imprezy w sobotę Ucałuj ją mocno ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2014 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Szkoda Ucałuję, ucałuję Byliśmy po stolik i nie kupiliśmy okazał się za szeroki, a w dodatku...nie potrzebny Szkoda, że przez 2 lata mąż się upierał, że on musi mieć tu stolik a jak przyszło co do czego to znalazł chwilę na przemyślenie, że jednak nie. Dobra wiadomość jest inna W tym miejscu będę mieć lampę podłogową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 06.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hej :hug: Czytam i czytam i pomału się zakochuję w kolorku:rolleyes: co planujesz w nim u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts