Venus_m 30.03.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Hej Aniu Zobaczcie co ciągle chodzi mi głowie nic nie poradzę, siedzę i marzę chociaż wiem, że te krzesła to trochę u nas jak rzeźba, bo przy stole siadamy jak mamy gości, na co dzień jemy w kuchni albo na sofie, ale i tak serce do nich mi bije http://static.wixstatic.com/media/2d0c0e_c136fc191e104bbc8cdf629cd40551bd.jpg_srz_p_400_400_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz Na szczyty stołu w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2014 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Cudowne !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Hehehehe..moje zdanie znasz :rolleyes:: działaj kochana:wiggle: nawet jak rzezba to jaka PIKNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 :cry: Miałyście napisać, że są okropne, nie pasują i o co cały ten zachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.03.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Venus ślepe byśmy musiały być, są naprawdę piękne i och i ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 31.03.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 :lol2: nie ma innej opcji MUSZ JE MIEC:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Diana, Londonka Duś a widzisz ja mam inne zdanie przy okrągłym stole ciężej się miesza, ale w przypadku prostokąta bardzo fajnie można właśnie zaakcentować szczyty i jednocześnie wyróżnić miejsca przy stole dla gospodarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 31.03.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 przy okrągłym stole ciężej się miesza, ale w przypadku prostokąta bardzo fajnie można właśnie zaakcentować szczyty i jednocześnie wyróżnić miejsca przy stole dla gospodarzy Potwierdzam. Bannerów nie będę ci odradzać, sama o nich myślę, tylko bez kołatek i chyba raczej nie szmaragdowe. I żeby nie było, że zgapiam: sama mnie na nie namawiałaś jeszcze jesienią zeszłego roku, no to sobie wzięłam do serca i do pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 31.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Piękne te krzesła Zazdroszczę, że mieszkasz w Warszawie. Takie cuda pod ręką, można oko na żywo nacieszyć a nie tylko zdjęciem. Wrzucaj, co tam Ci jeszcze w głowie siedzi, chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Lui a ja miałam kiedykolwiek coś przeciwko zgapianiu? dla mnie to duża pochwała zawsze Dzazgunia a żebyś wiedziała, do MG z pracy 15 min spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 02.04.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak tam DIY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 02.04.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Dzazgunia a żebyś wiedziała, do MG z pracy 15 min spacerkiem Spoko, ja mam jakieś 5 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 To chyba i ja nie pocieszę... krzesła takie, że faktycznie można się zamarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Migotko już miałam posłać jakieś wściekłe emotki ale dziś skręciliśmy korpus i przykleiliśmy listewki do pierwszej szuflady matko jaka ona cudna niedługo, niedługo Jadę za chwilę po zasłony do sypialni Dropcia eh eh jak żyć kiedy ja tak bardzo chcę Dostaliśmy wycenę na taras i kostkę o matko sam taras w tym roku Stolarz wysłał już próbki balustrady do akceptacji, także czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wow no to mamy 3,5 mln odwiedzin Dzięki wszystkim gościom oraz cichym podglądaczom Przyszła próbka poręczy balustrady schodowej, super mamy zagwozdkę z kolorem, bo ten z próbki to nie jest to W połowie maja prawdopodobnie ruszamy z tarasem, w tym roku tylko taras. Ze ścieżkami się wstrzymujemy, nie wiemy jakie kolory, chcemy sobie przez to lato udeptać ścieżki żeby było wygodnie na lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.04.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Oj jakie paskudne te krzesła! Zupełnie nie musisz ich mieć... w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Aniu wybawco To krzesło ma jeszcze z tyłu piękną niklowaną kołatkę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wczoraj odebrałam lampę z Zary cudowna, tylko lekka jak wydmuszka, ale za tę cenę to masywności się nie spodziewałam, niedługo fotki Taras, taras, taras.... sama już nie wiem jak. Wiemy na pewno, że taras będzie z kostki. Początkowo wybraliśmy Libet Imola, ale jednak zdecydujemy się na Via Trio w kolorze Pastello: http://www.centrumkostki.com.pl/foto/akt_14/max/400_fot.-1-via-trio_mg_7644.jpg Na pewno domieszamy pasek drobnej kostki np Picola, tylko nie wiem czy w kolorze Pastello czy Kasztanowym czy może z naturalnego granitu fajnie by nawiązało do kamienia na elewacji. Rozważałam przez krótką chwilę szarą kostkę z posypką jako ten pasek na tarasie, ale nie....wygląd jak dla mnie cmentarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.04.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wygląd rzecz gustu, ale nosi się z tego koszmarnie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.04.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Aniu oczywiście, że rzecz gustu, dlatego napisałam dla mnie Z czego się nosi koszmarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts