bocian_86 12.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mnie się kinkiety i plisy bardzo podobają A przede wszystkim puchowa kulka Duża już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Pysiaczku a nie mówiłam? Tak miałaś 100% racji Co ją widzę to chcę takiego kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 teraz jak ją mam to sobie bez niej życia nie wyobrażam, wczoraj cały dzień leniuchowaliśmy w salonie (ja pod kołdrą) i Fiona raz na mnie, raz ze mną pod kołdrą, raz u męża i tak cały dzień przeleniuchowała. Wczoraj prezentowała nam swoje zdobycze: - szeleszczące sreberko po czekoladzie zostało upolowane, przyniesione w pyszczku, pokazane nam zgromadzonym i zaciągnięte w ciemny kąt w celu rozszarpania -na górze z kolei upolowała moją pończochę i szła z nią przez cały dom żeby zaprezentować jak upolowała, a następnie wciągnęła ją do budy w drapaku celem rozszarpania dodam tylko że głośno miauczała abyśmy zauważyli i głośno chwalili taka artystka z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) Przedstawiam plan naszych najbliższych prac, mąż spytał co chcę dostać w prezencie na obronę licencjata...no jak to co? chcę mieć położone tapety, zamocowane oświetlenie i podłogę na holu górnym. Jutro ostatnie poprawki ścian itp - tak aby wyjść z prac brudnych Łazienka górna fugi - mąż będzie działać Elektrycy czwartek/piątek - poniedziałek Tapety chyba koniec przyszłego tygodnia Panele po 25marca Ogólnie jak zrobi się cieplej to działamy na zewnątrz czyli obłożenie hacjendy kamieniem, zamówieniem i zrobieniem opaski wokół domu i tarasu, opłytkowanie schodów i balkonów będzie się działo. Zamówienie drzwi wewnętrznych - raczej na bank brązowe, bo: - drzwi będą drewniane a nie tekturowe - białe średnio mogą być jeżeli ma to być sosna, bo ona z kolei może puszczać żywicę (ale nie musi) i mogą wychodzić brązowo-żółte wykwity - białe drzwi najpierw lakieruje się na biało a następnie pokrywa lakierem bezbarwnym - w razie przemalowywania ścian zostają nam białe drzwi (ale to akurat najmniejszy problem) - boimy się żółknięcia - żeby nie wyciekała żywica, drzwi musiały by być dębowe, a na dąb to nas średnio stać. Zamawiamy kanapę do salona i mam nadzieję powoli karnisze do salonu Edytowane 12 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam się , na razie obejrzałam pierwsza stronę i wiesz co, najbardziej podobają mi się dwa zdjęcia pierwsze i ostatnie. Sosny na działce to moje marzenie (ja mam tylko jedna), super zrobione zdjęcie zza tej sosny i zdjęcie z kotkiem wymiata, rozumiem, ze macie rosyjskiego niebieskiego jak dobrze rozpoznaję ? Wnętrza bardzo piękne, ale to tylko przedmioty, liczą się ludzie, zwierzaki i przyroda To takie pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Emirando witam Kotka to brytyjka niebieska, te większe koty i tłuściutkie leniuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Emirando witam Kotka to brytyjka niebieska, te większe koty i tłuściutkie leniuchy Jak juz zobaczyłam te ostatnie zdjęcia i dłuższe futerko to tak pomyślalam, brytyjczyki to faktycznie leniuchy, uwielbiam koty, sama mam cztery, piatego mi ukradli. Twój jest jeszcze młodziutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 taaaaak z nami jest od miesiąca, bo hodowca dopiero po skończeniu 12 tygodni wydawał kociaki. Już podrosła ale nadal cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 taaaaak z nami jest od miesiąca, bo hodowca dopiero po skończeniu 12 tygodni wydawał kociaki. Już podrosła ale nadal cieszy My tez swoje maine coony odbieraliśmy po 12 tygodniach,takie są zasady hodowców, ale wiem ile małe kotki sprawiaja radości, duże zreszta też. Moje dzisiaj polowały, bo kawka nam przez komin do domu wpadła (relacja na moim watku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 biegnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 słowo koty i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Venus, Fionka ma takie piękne oczy! Cudowna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 aj noł proszę zaprezentować kicię u nas jak już będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ok! Jeszcze tylko miesiąc ale niedługo jedziemy zobaczyć i poprzytulać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ja też biegnę o biednej kawce poczytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ojaaaaa Yokasta jak ja Ci tej puchatej pupci zazdroszczę, chociaż nasza też śliczna zwłaszcza z ogonem zadartym Zakochasz się, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.03.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ok! Jeszcze tylko miesiąc ale niedługo jedziemy zobaczyć i poprzytulać . Minie jak z bicza trzasł A jak przygotowania na przyjęcie nowego członka rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.03.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ...jak z bicza trzasł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 13.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Dziewczęta, przez Was i ja oszalałam na punkcie brytyjczyków i usilnie namawiam męża, podając argumenty, że nasz szalony dachowiec mniej by nas zaczepiał, gdyby miał towarzystwo Dzieciakom oczywiście wiele mówić nie trzeba Więc jest 3:1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts