Venus_m 14.04.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Dałyście czadu nie ma co A nie lubię do Ciebie zaglądać Po 1 widzę jak masz ładnie (w przeciwieństwie do mnie), po 2 widzę, że Ci się chce (w przeciwieństwie do mnie) i po 3 widzę jaki masz CHOLERA porządek (w przeciwieństwie do mnie) Żebyś chociaż brzydka była, kulawa, albo robiła kiepskie zdjęcia Myślę, że jakbyś zobaczyła nasze braki zwłaszcza na zewnątrz to humor by Ci wrócił nie rozumiem co u was jest nieładnie? Przecież macie świetny dom Pamiętaj, że póki co jest nas 2+2 może dlatego jest porządek. Balustrada będzie ekstra już to widze mam nadzieję Też się zastanawiam hał kam? No, no się dzieje u Ciebie. Z niecierpliwością czekam na efekty, zresztą wiadomo jak będzie - cudnie Pożyjemy, zobaczymy niemniej czekam na nie z utęsknieniem i już zaczynam odkładać na ściankę tv. Ileż mądrości w tym, co napisałaś :rotfl: Venusko: Dzieje się pięknie u Ciebie! Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.04.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Pamiętaj, że póki co jest nas 2+2 może dlatego jest porządek. Nas też jest 2+2 (też ssaki ) i myślę, że właśnie dlatego jest bałagan No jakbym nie sprzątała, po godzinie śladu nie ma. Jak jedno miejsce ogarnę, to w drugim od nowa: nakruszone, rozlane, plastelina powgniatana, o zabawki się człowiek potyka i jeszcze różne części garderoby spotyka, bo same jakoś nie chcą się mężowi zanieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Aniu Na męża narzekać nie mogę jeżeli chodzi o porządek, bo on jest bardzo porządkowy, a ja bałaganiara Korzystacie z odkurzacza ręcznego takiego na baterię? podobno przy maluchach niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Haha, my właśnie kupiliśmy. Niezbędny . Raz, dwa i nakruszonej bułki nie ma. Za to bałagan jest non stop. Sprzątam kilka razy dziennie i efektu nie widać (nawet moja mama, jak jej opowiadałam, że sobotnie sprzątanie zajmuje mi cztery godziny, podsumowała: "No tak, długo. Ale to dlatego, że nie sprzątasz na bieżąco!". Tylko się załamać . Albo olać ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.04.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Haha, my właśnie kupiliśmy. Niezbędny . Raz, dwa i nakruszonej bułki nie ma. Za to bałagan jest non stop. Sprzątam kilka razy dziennie i efektu nie widać (nawet moja mama, jak jej opowiadałam, że sobotnie sprzątanie zajmuje mi cztery godziny, podsumowała: "No tak, długo. Ale to dlatego, że nie sprzątasz na bieżąco!". Tylko się załamać . Albo olać ). Olać A o jakim odkurzaczu mówicie? Ven, jaką wysokość ma ten słupek, że tak wprost podpytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2014 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Ilona no właśnie a macie już taki chwytak na długim pręcie? Przydatny jak dziecko już samo biega po kanapie i wrzuca wszystko za ja byłam u znajomych zachwycona tą prostą rzeczą Emma a to trzeba jakoś szczególnie kombinować aby mnie o coś zapytać? Słupek ma mieć 105 cm i taki jest na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.04.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Chwytak? Mąż wyjmuje kijem od miotły. A spod szaf (wąska dziura między szafą a podłogą) taką długą linijką . Dziecko nie musi biegać, żeby wszystko wrzucać pod kanapę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.04.2014 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 acha To się nazywa chwytak, pomocna dłoń naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.04.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Pięknie Justyś:yes: Na czym staneło z zabudową tv?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Na zbieraniu na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.04.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ven, no ja za cholerę "nie widzę" przy Waszych obłędnych schodach żadnych barierek........ Ale może "odszczekam" powyższe, jak zobaczę? Śliczna lampa. I piękne zdjęcia robisz. I Ankę popieram, żebyś kulawa była chociaż......... - ale to taki pozytyw, nie zazdrość, a podziw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.04.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Szarlo A ja nawet tę naszą widzę, oczywiście pojawił się kolejny problem przy balustradzie więc albo ustępstwo, albo nieładnie Aparat robi zdjęcia ładne, ja tylko naciskam guzik Co do reszty to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.04.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Słupek I klasa jaka misterna konstrukcja, wystarczy teraz tylko pomalowac i bedzie git, tylko niech nikt nie dotyka A serio, to będzie bardzo ładny, taki hamerykański I lampka tez śliczna Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 17.04.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Emma a to trzeba jakoś szczególnie kombinować aby mnie o coś zapytać? Słupek ma mieć 105 cm i taki jest na zdjęciach Nie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.04.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 zdrowych i spokojnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.04.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zdrowych Spokojnych Świat Wielkanocnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://i2.fmix.pl/fmi1829/812fc73900154732535268e1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2014 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Dziękuję wszystkim za życzenia :hug: Również życzę wam wszystkiego dobrego I dzień świąt u nas, dlatego nie dam rady odwiedzić każdego z osoba, na dowód nasze słodkości http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/przepis-na-domowa-babke-makowa-wyjeta-z-formy-700x463_zps6289b184.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/przepis-na-domowe-pyszne-faworki-z-cukrem-pudrem-700x463_zpse212d1ec.jpg Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 19.04.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 19.04.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Justynka... http://imageshack.com/a/img839/5316/w9p.gif Żeby Wam Zajączek spełnił marzenia... Dużo uśmiechu, zabawy i relaksu w święta. I po też Pozdrawiam - asiazett z załogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts