fajna kobieta 02.05.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 15 minut jak w przepisie....Na zmianę z córka bo mało ręki nie urwało tym mikserem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.05.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Też myślę, że to od mascarpońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Takiego użyłam Możliwe ze sie zaważyl ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Chyba najbardziej prawdopodobne z maskarpońcem ja albo z tego co Ty używam albo tego z Rydla i dziś pierwszy raz robiłam w KA i coś źle ustawiłam i dupa nie krem z żółtek i pudru mi wyszedł, ale minuta i ręcznym i było super. P.S. Mam nadzieję, że sajgonki wyjdą bez grud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.05.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Też go często używam, nigdy nic się nie działo. Podobno ten włoski lepszy, ale ja nie widzę ogromnej różnicy . W sumie nie widzę żadnej (poza ceną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Dam znać.:lol2:W ogóle Twoje przepisy są super - poproszę częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Fajna ale wiesz, że część moja nie jest? dlatego zawsze podpisuję od kogo, żeby się nikt urażony nie poczuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Oj tam oj tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Chwilowo muszę przystopować z przepisami ale teraz jeszcze się byczę, majówka jest - poprzez byczę rozumiem mega sprzątanie w każdym zakamarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.05.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 No co ty????!!!! Przepisy musza byc!!! :DDzięki Tobie zaczęłam gotować bo leniem byłam patentowanym w tym temacie.Dzieki Twojej rekomendacji kupiłam KA ale potem go odsprzedalam głupia dupa.:mad:Chyba jednak znowu zainwestuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Czyli słaba ta moja rekomendacja Ja się tak uparłam na maszynkę do mielenia mięsa do Ka a leży nówka sztuka ale mieszadło ze zgarniaczem polecam, naprawdę innego do mieszania mas już nie zakładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 03.05.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jeśli mogę Mascarpone przed wymieszaniem z masą żółtkową dobrze jest trochę "rozluźnić". Tzn. przełożyć ser do miski, wymieszać, dodać ze 4-5 łyżek masy żółtkowej i dopiero dalej. Wtedy wszystko będzie gładkie Ilona, włoski mascarpone jest w Tesco. Marki Tesco. Pyszny. Różnica jest. Smak zupełnie inny niż tego z Piątnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.05.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Agatah dobrze wiedzieć, chociaż mnie nigdy się grudy nie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.05.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Taras ruszył Mam tyle wątpliwości, że aż mi Szukam szarych donic na zewnątrz, muszę zmienić te okropne z frontu domu macie coś w dobrej cenie nadające się na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.05.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Taras ruszył Mam tyle wątpliwości, że aż mi Szukam szarych donic na zewnątrz, muszę zmienić te okropne z frontu domu macie coś w dobrej cenie nadające się na zewnątrz? A masz Obi w okolicy? Mają fajne, betonowe donice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.05.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A fotki komody były? Ostatnio nigdzie nie bywam, pogubiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.05.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ilo w OBI mówisz? pewnie, że mamy Migotko będzie może dziś na blogu, bo stać stoi, już ją nawet załadowałam ale kompletnie nie mam czasu nawet pierdoły na SPN napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Taras skończony tj. jeszcze skarpa do zrobienia, ale to już przez nas. Fotki w weekend jak nie będzie deszcz padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.05.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ven glosik oddałam! Wiesz gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2014 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Fajna dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts