Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba najbardziej prawdopodobne z maskarpońcem :yes: ja albo z tego co Ty używam albo tego z Rydla :yes: i dziś pierwszy raz robiłam w KA i coś źle ustawiłam i dupa nie krem z żółtek i pudru mi wyszedł, ale minuta i ręcznym i było super.

P.S. Mam nadzieję, że sajgonki wyjdą bez grud :lol:

No co ty????!!!! :p Przepisy musza byc!!! :mad::DDzięki Tobie zaczęłam gotować bo leniem byłam patentowanym w tym temacie.Dzieki Twojej rekomendacji kupiłam KA ale potem go odsprzedalam głupia dupa.:mad:Chyba jednak znowu zainwestuje.:lol2:

Czyli słaba ta moja rekomendacja :lol2:

Ja się tak uparłam na maszynkę do mielenia mięsa do Ka a leży nówka sztuka :lol2: ale mieszadło ze zgarniaczem polecam, naprawdę innego do mieszania mas już nie zakładam.

Jeśli mogę ;)

Mascarpone przed wymieszaniem z masą żółtkową dobrze jest trochę "rozluźnić".

Tzn. przełożyć ser do miski, wymieszać, dodać ze 4-5 łyżek masy żółtkowej i dopiero dalej. :)

Wtedy wszystko będzie gładkie :)

Ilona, włoski mascarpone jest w Tesco. Marki Tesco. Pyszny.

Różnica jest. Smak zupełnie inny niż tego z Piątnicy :)

Taras ruszył :wave:

Mam tyle wątpliwości, że aż mi :sick:

Szukam szarych donic na zewnątrz, muszę zmienić te okropne z frontu domu :rolleyes: macie coś w dobrej cenie nadające się na zewnątrz?

Taras ruszył :wave:

Mam tyle wątpliwości, że aż mi :sick:

Szukam szarych donic na zewnątrz, muszę zmienić te okropne z frontu domu :rolleyes: macie coś w dobrej cenie nadające się na zewnątrz?

A masz Obi w okolicy? Mają fajne, betonowe donice.

Ilo w OBI mówisz? :rolleyes: pewnie, że mamy ;)

Migotko będzie może dziś na blogu, bo stać stoi, już ją nawet załadowałam ale kompletnie nie mam czasu nawet pierdoły na SPN napisać :bash: