Venus_m 19.08.2014 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Dziewczyny dziękuję za ciepłe słowa, nie sądziłam że tak wielu osobom nasza balustrada przypadnie do gustu. Nad jej wyglądem spędziliśmy naprawdę masę czasu aby idealnie wyważyć proporcje - nawet makietę zrobiliśmy (kilka! ), tym bardziej miło jest czytać tak pochlebne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Zamówiliśmy dziś deskę sedesową do górnej łazienki, masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.08.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Zamówiliśmy dziś deskę sedesową do górnej łazienki, masakra maskara bo ?? cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2014 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Masakra ceramika KOŁO, którą mamy deska zżółkła niczym opakowanie domestosa zanim zdążyliśmy się jeszcze wprowadzić, tak jakby nie była szczelna od spodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.08.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 nie wiem od czego to zależy ,ale u mnie to samo z Htrią i Rocą.W poprzednim domu z rocą było przez lata ok,a teraz Venus co do holu na schodach i zegara,to wydaje mi się ,że tam jak dasz zegar będzie pusto,chyba dałabym obrazki lub lustro z ramką coś na kształt okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 20.08.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Justyna, klatka schodowa wygląda niepowtarzalnie, super efekt.Jeśli chodzi o karnisz, to zależy mi na zdjęciach, na których widać kolor (masz inox, jeśli dobrze pamiętam) i jakość (np. łączenie zakończenia i rury). Czy Wasze karnisze mają średnicę 19 mm? Byłam w sklepie firmowym, ale porażka, nic co mnie interesowało nie zobaczyłam, bo mieli towar typowo na eksport na Wschód. A i na przyszłość, jaką średnicę mają Wasze abażury w kinkietach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lois Lane 21.08.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Ja w miejscu, gdzie obecnie wisi zegar widziałabym obraz - najlepiej duży. Nie wiem jaką lubisz sztukę, ale klasyczny wystrój przełamałabym czymś nowoczesnym Taką mam wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 21.08.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Venus, balustrada jest przepiękna! Idealnie pasuje do całej reszty. Nie mogę się napatrzeć! Uwielbiam takie ciemne akcenty do bieli i drewna . I kolor schodów mi się niezmiennie podoba. Jakie to wybarwienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.08.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ja tam widzę na cegle jakiś dobry obraz np. 100/100 , może coś sensualnego Magdaleny Kwapisz Grabowskiej? sama mam fioła na punkcie jej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.08.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 lub czarno-białe zdjęcie (może być gospodarzy:D ) w ramie z luster ( są teraz na Westwing) lub w BBHOME tylko 2 razy drożej:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.08.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Venusko -piękna balustrada! B. elegancka, Ty ja widzę twardo zmierzasz ku NYS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.08.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Veni na ścianie widzę barrdzzoo duże biało-czarne zdjęcie lub lustro-okno:yes: co postanowisz to i tak będzie pięknie jak znam Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam się Został mi ostatni tydzień w pracy, pewnie wiecie ile to roboty, a ja nie mam czasu się podrapać po głowie nie wiem od czego to zależy ,ale u mnie to samo z Htrią i Rocą.W poprzednim domu z rocą było przez lata ok,a teraz Venus co do holu na schodach i zegara,to wydaje mi się ,że tam jak dasz zegar będzie pusto,chyba dałabym obrazki lub lustro z ramką coś na kształt okna Basiu u nas Roca Hall na dole i sprawuje się naprawdę super. Dziś przyszła deska, trochę zmienili jej kształt w ciągu tych 3 lat, najpierw uznałam że te zaoblenia jak do przedszkola, a po chwili było mi już wszystko jedno, w końcu to tylko deska Dużo z Was głosuje za obrazkami, nie wykluczam tego rozwiązania jednak warto pamiętać, że na dole przy ścianie z cegieł mamy już galerię (którą zamierzam zmodyfikować jeżeli się da), kombinowanie w toku Ja w miejscu, gdzie obecnie wisi zegar widziałabym obraz - najlepiej duży. Nie wiem jaką lubisz sztukę, ale klasyczny wystrój przełamałabym czymś nowoczesnym Taką mam wizję Yhym chciałam kiedyś obraz przestrzenny, ale zacna forumowa kuliżanka Barbi mi ten pomysł wyperswadowała. Jednak kierunek myślenia mamy taki sam, skłaniam się ku nowoczesności Venus, balustrada jest przepiękna! Idealnie pasuje do całej reszty. Nie mogę się napatrzeć! Uwielbiam takie ciemne akcenty do bieli i drewna . I kolor schodów mi się niezmiennie podoba. Jakie to wybarwienie? Dziękuję bardzo To dąb lakierowany mieszanym kolorem orzech + palisander. ja tam widzę na cegle jakiś dobry obraz np. 100/100 , może coś sensualnego Magdaleny Kwapisz Grabowskiej? sama mam fioła na punkcie jej sztuki. Widziałam Myślę jednak, że chwilowo na sztukę przez duże S to nas nie stać lub czarno-białe zdjęcie (może być gospodarzy:D ) w ramie z luster ( są teraz na Westwing) lub w BBHOME tylko 2 razy drożej:o O tak BBHome to ma zawsze rewelacyjne ceny Rama z luster raczej na pewno na górny holl, na klatce schodowej wydaje mi się, że byłoby za blisko lustra na dolnym holu. Venusko -piękna balustrada! B. elegancka, Ty ja widzę twardo zmierzasz ku NYS Natalia dziękuję Veni na ścianie widzę barrdzzoo duże biało-czarne zdjęcie lub lustro-okno:yes: co postanowisz to i tak będzie pięknie jak znam Ciebie:yes: Aniu Lustro na pewno odpada, raz sąsiedztwo, dwa maleńka klatka z dużym lustrem = bałagan w odbiciu Jesteśmy w kontakcie dziewczyny i dziękuję, że tak licznie się stawiłyście i doradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzustaa pominęłam Cię w odpowiedzi gigancie Tak karnisz to 19 mm Aspen, zakończenie Bella. Kolor inox to na żywo nikiel Wygląda dokładnie jak kinkiety. Łączenie karnisza na długości robi się takim specjalnym mocowaniem od środka - trzeba użyć siły, aby wcisnąć do środka, jest bardzo dyskretne. U nas w ogóle go nie widać, ponieważ dokładnie w tym miejscu należało zastosować ramie trzymające. Średnica abażurów to ok 20-21 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 22.08.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Noooo! Piękna balustrada! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.08.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Justyna, dziękuję za odpowiedź Jeśli miałabyś wenę fotograficzną, zrób proszę zdjęcie tego łączenia karnisza na długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Rutinka hej, co tam jak tam? Dżusta jasne, pstryknę, nie wiem czy coś będzie widać Przychodzę też z fotkami, które musiały swoje zwyczajnie odczekać, jak to u mnie Tyle razy dopytywałam o szare donice zewnętrzne, dzięki Ilonie kupiłam je w OBI - u nas wyglądają tak: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/dom-w-mirabelkach-archon-drzwi-zewnetrzne-szare-donice3-463x700_zps21b63663.jpg Mamy też oświetlenie zewnętrzne kupione po okazji http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/oswietlenie-zewnetrzne-kinkiet-latarenka-braz-istanbul-463x700_zpsfc90a70f.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/oswietlenie-zewnetrzne-latarnia-braz-istanbul-700x463_zps924a88cb.jpg I meble tarasowe - poduch już nie było, więc albo w kolejnym kupimy gotowe, albo zlecimy do szycia. http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/dom-w-mirabelkach-kostka-libet-taras9-700x463_zps6a5fd792.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/dom-w-mirabelkach-kostka-libet-taras4-700x463_zps078e9abb.jpg Trzymajcie się, miłego łikendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.08.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) wejście do domu klasa (wycieraczki udaję, że nie widzę ) Pięknie wszystko zamyka się w całość Edytowane 4 Września 2014 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.08.2014 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Wycieraczka lux wiem ale przydaje się, więc i na zdjęciu być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 25.08.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Świetne te donice. Meble tarasowe również Będę musiała znaleźć trochę czasu, zeby poczytać, co u Ciebie. Bo jak na razie to jedynie ostatnie kilkanaście stron przejrzałam U mnie nic ciekawego W domu niewiele się dzieję, wiecej w ogrodzie. Zresztą napisałam parę zdańw swoim dzienniku Swoją drogą , gdybyś wyraziła swoje zdanie, co do koloru moich przyszłych mebli, to byłabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts