Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Przy okazji pokażę małą zmianę na naszej klatce schodowej :rolleyes:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/dom-w-mirabelkach-archon-someplacenice-antracytowa-balustrada-schodowa-zegar-cegla4-700x1056_zps249dd458.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/dom-w-mirabelkach-archon-someplacenice-antracytowa-balustrada-schodowa-zegar-cegla8-700x1056_zps99332e34.jpg

Edytowane przez Venus_m

Gabi balustrada dębowa frezowana, lakierowana grafitowym matem w kolorze RAL 9011, szczegółowo opisywałam ją TUTAJ :)

Aniu oj tak się nie da. Kinkiety podpięte są pod kostkę, raczej musiałabym taki abażur zgarnąć do nas i zmierzyć :rolleyes:

Nie wiem czy ta zmiana jest konieczna, ponieważ wiem już na pewno że pojawi się u nas bardzo duży grafitowy element, a obecnie jestem w trakcie zamawiania jeszcze jednego ;)

Venuska kociak ma się dobrze ;) rośnie, ale tak z umiarem ......... pyszczek ma coraz fajniejszy, dostojniejszy ........ czasem jak siedzi to taka kocia księżniczka ;)

jest coraz spokojniejsza, choć zabawy uwielbia :) no i dzieci żyć bez niej nie mogą :) a i ona podobnie - bo śpi w ich pokojach na zmianę ;)