Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome: Podglądacze wystąp! Venus, czytam od początku, jak pasikonik przeskakuję na koniec, ale grzecznie wracam :) To nawet nie jest kwestia nadrabiania zaległości - to czysta przyjemność. A ile się można nauczyć! Masz śliczny dom - urzeka jego dopracowanie I dbałość o szczegóły. Schody - klasa :wiggle:
Ven możesz mi podać namiar na obrus:)rozsławiony na fb,barierkę płaciliście za mb czy jakoś za całośc się ugadaliście?możesz mi napisać koszt na privka?

Cześć Tymonka :bye: miło mi że tu zaglądasz i dziękuję za miłe słowa. Schody cieszą to prawda, już nie mogę się doczekać girlandy na balustradzie w tegoroczne Święta BN :)

Aniu niestety p. Nikola już nie szyje, próbowałam nawiązać z nią kontakt ale się nie udało :( Barierka liczona była za mb + słupki dodatkowo płatne za wzór na życzenie Klienta, napisz do mnie proszę wiadomość to napiszę jak wyglądało rozliczenie :)

Venuska, Piękny zegar..... no cudo.....

jednak MG to ma takie perełki że ho.

Zazdroszczę że masz tak blisko......

Ja też dziś dokonałem zakupów..... czekam teraz na przesyłkę

Edytowane przez lolek7825

Hej ho, jestem i melduje się ;) Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości :wiggle: Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa :o :lol:

Słonko już lecę :hug:

Lolek oj jest czego :yes: mam nadzieję, że będziesz zadowolony, wybrałam najładniejsze ;)

Ewelyna hej, jak miło że zajrzałaś :)

Ania miałaś rację, powoli mnie dopada :lol:

Wczoraj przywieźliśmy już obraz do domu :wiggle: niedługo pokażę na co się zdecydowaliśmy :rolleyes:

Czekam także na tkaninę z Etsy, kolejne DIY przede mną :)

Wesołych Mikołajek!

Hej ho, jestem i melduje się ;) Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości :wiggle: Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa :o :lol:

Umieram z ciekawości :D Miałam podobny plan na grafitową ścianę tv, ale wiele osób odwodziło mnie od tej koncepcji :cool: