Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:welcome: Podglądacze wystąp! Venus, czytam od początku, jak pasikonik przeskakuję na koniec, ale grzecznie wracam :) To nawet nie jest kwestia nadrabiania zaległości - to czysta przyjemność. A ile się można nauczyć! Masz śliczny dom - urzeka jego dopracowanie I dbałość o szczegóły. Schody - klasa :wiggle:

Cześć Tymonka :bye: miło mi że tu zaglądasz i dziękuję za miłe słowa. Schody cieszą to prawda, już nie mogę się doczekać girlandy na balustradzie w tegoroczne Święta BN :)

Aniu niestety p. Nikola już nie szyje, próbowałam nawiązać z nią kontakt ale się nie udało :( Barierka liczona była za mb + słupki dodatkowo płatne za wzór na życzenie Klienta, napisz do mnie proszę wiadomość to napiszę jak wyglądało rozliczenie :)

Hej ho, jestem i melduje się ;) Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości :wiggle: Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa :o :lol:

Słonko już lecę :hug:

Lolek oj jest czego :yes: mam nadzieję, że będziesz zadowolony, wybrałam najładniejsze ;)

Ewelyna hej, jak miło że zajrzałaś :)

Ania miałaś rację, powoli mnie dopada :lol:

Hej ho, jestem i melduje się ;) Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości :wiggle: Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa :o :lol:

Umieram z ciekawości :D Miałam podobny plan na grafitową ścianę tv, ale wiele osób odwodziło mnie od tej koncepcji :cool: