Venus_m 17.11.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 no to wesoło mówiłam, że przy takim słodziaku się przepada Pokaż jej jakieś zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymonka 18.11.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Podglądacze wystąp! Venus, czytam od początku, jak pasikonik przeskakuję na koniec, ale grzecznie wracam To nawet nie jest kwestia nadrabiania zaległości - to czysta przyjemność. A ile się można nauczyć! Masz śliczny dom - urzeka jego dopracowanie I dbałość o szczegóły. Schody - klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.11.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ven możesz mi podać namiar na obrus:)rozsławiony na fb,barierkę płaciliście za mb czy jakoś za całośc się ugadaliście?możesz mi napisać koszt na privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.11.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Cześć Tymonka miło mi że tu zaglądasz i dziękuję za miłe słowa. Schody cieszą to prawda, już nie mogę się doczekać girlandy na balustradzie w tegoroczne Święta BN Aniu niestety p. Nikola już nie szyje, próbowałam nawiązać z nią kontakt ale się nie udało Barierka liczona była za mb + słupki dodatkowo płatne za wzór na życzenie Klienta, napisz do mnie proszę wiadomość to napiszę jak wyglądało rozliczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.11.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Slicznie Venusku... jak zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.11.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Szocik dziękuję bardzo będąc z Wami szczera to mam spadek formy, wszystkie aranżacje najchętniej bym zmieniła i nie mam pomysłu na co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 21.11.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 przyjdą święta przejdzie Ci:)będziesz dekorację świąteczne robić zaraz privka napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 23.11.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 dzięki Kochana za odpowiedź,działaj złociście:)czytałam na someplace:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 23.11.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Piękny ten zegar i ta ściana z cegieł! Superzaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.11.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 (edytowane) Venuska, Piękny zegar..... no cudo..... jednak MG to ma takie perełki że ho.Zazdroszczę że masz tak blisko......Ja też dziś dokonałem zakupów..... czekam teraz na przesyłkę Edytowane 28 Listopada 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 hej Pokaż jej jakieś zdjęcie Venuska zapraszam do mnie wkleiłam kilka zdjęć kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.12.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Hej ho, jestem i melduje się Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa Słonko już lecę Lolek oj jest czego mam nadzieję, że będziesz zadowolony, wybrałam najładniejsze Ewelyna hej, jak miło że zajrzałaś Ania miałaś rację, powoli mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.12.2014 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Wczoraj przywieźliśmy już obraz do domu niedługo pokażę na co się zdecydowaliśmy Czekam także na tkaninę z Etsy, kolejne DIY przede mną Wesołych Mikołajek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.12.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Hej ho, jestem i melduje się Już niedługo pokażę kolejne zmiany w domu i nowości Chyba nastał wreszcie czas, kiedy zaczniemy myśleć nad ścianką tv....chyba będzie grafitowa Umieram z ciekawości Miałam podobny plan na grafitową ścianę tv, ale wiele osób odwodziło mnie od tej koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Tomkowa a jakie były argumenty? Ja jedynie obawiam się efektu wiecznie zakurzonej zabudowy salon mam od południa, przeszklony, więc na pewno nie przytłoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.12.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Obraz zawieszony teraz tylko zrobić zdjęcia Jest cudnie! ale oberwało się konsoli na plecach sofy, znowu zmieniłam aranżację i czegoś mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 09.12.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 HEj Venuska.. i co ???:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.12.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.12.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 W weekend zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.12.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts