lolek7825 10.12.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Uf ... dobrze że do weekendu niedaleko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 światło musi być, żeby znośne zdjęcia zrobić Dziś przyszła tkanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.12.2014 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 venus szukam materiału na fotel ,co to za tkanina gdzie zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.12.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 weekend zaraz się zaczyna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Hej ho Zaczyna zaczyna jutro na 11 a mnie się już spać chce Basiu zamówiłam na Etsy, wybierałam kierując się wzorem i kolorem aniżeli parametrami samej tkaniny (chyba nawet nie jest podana ścieralność), na fotel minimum 40 000 cykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.12.2014 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 dzięki,a co to jest to etsy?możesz dać mi link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 13.12.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No i co??) :-) bo się niecierpliwie mocno:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Basiu nie znasz? http://www.etsy.com Fra jutro soboty aż do Świąt mam wszystkie zajęte, więc robienie zdjęć możliwe tylko w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.12.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 nie znałam ,ale fajnie dzięki ,wybrałam kilka materiałów na fotel do pokoju muzycznego męża,kiedy pokażesz jaki Ty wybrałaś?no i gdzie te zdjęcia już niedziela ku końcowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Jestem jestem Cała historia na blogu, tutaj mam siłę już tylko wrzucić zdjęcia http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold4-700x1056_zps8e01a344.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold-700x1056_zps5b40a5de.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold6-700x1056_zps9e627be8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.12.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą. Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG. Na jakiej wysokości masz górną część ramy? Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu? A materiał na etsy na co kupiłaś? Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam... Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.12.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.12.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Pięknie! I tak mintgrejowo Czy na obrazie jest jakieś konkretne miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.12.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Wilanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą. Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG. Na jakiej wysokości masz górną część ramy? Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu? A materiał na etsy na co kupiłaś? Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam... Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie. Basiu dziękuję bardzo Cieszymy się z zakupu i nie żałujemy, że ścianka tv musi jeszcze chwilę poczekać, w salonie brakowało obrazu Obraz wieszaliśmy na oko, w internecie wyczytałam że od podłogi dolna krawędź powinna być na 140-150 cm...ale przy rozmiarze naszego egzemplarza wyszłoby za wysoko, także nasza metoda chyba jednak najlepsza Tkanina na etsy zamówiona na holl pokażę niedługo jak już wymyślę, czy samej się za nią zabierać czy oddać fachowcowi. Mała zmiana planów mówisz? ja naprawdę jestem wdzięczna, że nasza wykończeniówka tyle trwa, w przeciwnym wypadku miałabym strasznie martwe i płaskie wnętrze. Ale super Dzięki Dianko Pięknie! I tak mintgrejowo Czy na obrazie jest jakieś konkretne miasto? Wilanów Lui tak Wilanów Mintgrejowo mówisz? ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 15.12.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 jedno słowo MEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 16.12.2014 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 REWELACJA Ta ściana wygląda jak zaprojektowana dla tego obrazu. Spośród serii miast Dwurnika najbardziej podoba mi się New Jork, niestety sprzedawany tylko w małym formacie. A tak na marginesie Desa robi niezły interes ze zwykłego wydruku, tyle że liczy się podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Venuska super. Uwielbiam sztukę w domu ( nawet jeśli jest to cyfrowy wydruk:cool:) tak czy inaczej to właśnie sprawia, że wnętrze staje się bardziej zindywidualizowane, osobiste, czyjeś a ten obraz bardzo u Was fajnie wygląda , jestem na tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2014 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Artur jedno słowo: dzięki Dzustaa nie pamiętam właśnie czy Nowy York w wersji M ma skończony nakład, czy od zawsze był tylko jako S. Dla mnie wybrany przez Ciebie tytuł trochę zbyt techniczny, nie jestem fanem. Bardzo podoba mi się Gdańsk, ale związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory Fra dzięki, naprawdę co raz fajniej mieszka nam się w domu, jeszcze ta ścianka tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.12.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory Ja natomiast związana jestem z Białymstokiem, ale za dużo niebieskiego (w zasadzie tylko niebieski). Wydaje mi się, że NJ jest tylko w wersji S, bowiem w żadnej galerii nie znalazłam M. Ale o czym ja na razie debatuję , przecież wcześniej będzie decyzja o kominku, drzwiach i milion innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts