Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem jestem :lol2:

Cała historia na blogu, tutaj mam siłę już tylko wrzucić zdjęcia :bye:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold4-700x1056_zps8e01a344.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold-700x1056_zps5b40a5de.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/salon-inkografia-wilanow-dwurnik-someplacenice-fotel-liberty-navy-gold6-700x1056_zps9e627be8.jpg

Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą.

Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG.

Na jakiej wysokości masz górną część ramy?

Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu?

A materiał na etsy na co kupiłaś?

Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam...:)

Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie.

Edytowane przez Barbara74

Venus gratulacje,pięknie,elegancko ,z klasą.

Bobry pomysł z tą inkografią,gdzieś ją widziałam i mi się podobała,chyba w MG.

Na jakiej wysokości masz górną część ramy?

Mnie bardzo brakuje obrazów w domu,z salonem mam problem jest wysoki i jedna ściana jest ogromna,nie mam pojęcia co tam powiesić ,ale nawet jakich rozmiarów. Możesz pokazać Twój salon jakby patrząc od obrazu?

A materiał na etsy na co kupiłaś?

Byłam własnie na Twojej 2 stronie ,aby poszukać innych zdjęć salonu,potem napatoczyłam się na Twoje ówczesne propozycje barierki na schody...mała zmiana planów co:lol2:skąd ja to znam...:)

Jak ja się cieszę ,że pozostałam wierna klasycznym drzwiom i frontom kuchennym,bo był moment,że miałam mentlik w głowie.

Basiu dziękuję bardzo :) Cieszymy się z zakupu i nie żałujemy, że ścianka tv musi jeszcze chwilę poczekać, w salonie brakowało obrazu :yes: Obraz wieszaliśmy na oko, w internecie wyczytałam że od podłogi dolna krawędź powinna być na 140-150 cm...ale przy rozmiarze naszego egzemplarza wyszłoby za wysoko, także nasza metoda chyba jednak najlepsza :yes:

Tkanina na etsy zamówiona na holl :yes: pokażę niedługo :cool: jak już wymyślę, czy samej się za nią zabierać czy oddać fachowcowi.

Mała zmiana planów mówisz? :lol2: ja naprawdę jestem wdzięczna, że nasza wykończeniówka tyle trwa, w przeciwnym wypadku miałabym strasznie martwe i płaskie wnętrze.

Ale super

Dzięki Dianko :)

Pięknie! :) I tak mintgrejowo :lol2:

Czy na obrazie jest jakieś konkretne miasto?

Wilanów

Lui tak Wilanów :) Mintgrejowo mówisz? :lol2: ciekawe :lol:

Artur jedno słowo: dzięki :lol2: :)

Dzustaa nie pamiętam właśnie czy Nowy York w wersji M ma skończony nakład, czy od zawsze był tylko jako S. Dla mnie wybrany przez Ciebie tytuł trochę zbyt techniczny, nie jestem fanem. Bardzo podoba mi się Gdańsk, ale związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory :lol2:

Fra dzięki, naprawdę co raz fajniej mieszka nam się w domu, jeszcze ta ścianka tv :rolleyes: :lol2:

związani jesteśmy z Warszawą. Z kolei Plac Zamkowy ma za dużo czerwieni, ah te trudne wybory :lol2:

Ja natomiast związana jestem z Białymstokiem, ale za dużo niebieskiego (w zasadzie tylko niebieski). Wydaje mi się, że NJ jest tylko w wersji S, bowiem w żadnej galerii nie znalazłam M.

Ale o czym ja na razie debatuję :rolleyes:, przecież wcześniej będzie decyzja o kominku, drzwiach i milion innych :)