Venus_m 17.02.2015 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Dardurdka możesz pokazać konkretny wzór? Sporo u nas tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.02.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Venus, Twoje wnętrza są inspiracją dla wielu Widziałaś kolejne dzieło Pana Darka? TU Ja też nie mogę doczekać się ściany tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.02.2015 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Ven ale dozujesz napięcie z tą ścianą,pięknie pewnie będzie,szczeny nam poopadają,tak jak z tą barierką:)już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Tomkowa widziałam, super Aniu Nie będzie na tej naszej ścianie nic szczególnego - miałam napisać na blogu, ale kiedy znajdę czas na posta nie wiem, a tutaj szybko można rzucić hasło. Plan jest taki zrywamy cegłę, gładzimy ścianę i pewnie milion rzeczy wokoło robimy sztukaterię zabudowa będzie tylko dolna. Symetrycznie będą dwie lampy stołowe zapalane włącznikiem na ścianie (zlecanie prucia ścian to już moja specjalność). P.S. Odnośnie balustrady czy innych rzeczy to ja koła na nowo nie wymyślam, chociaż określenie proporcji jedynie po inspiracji zajmuje ogrom czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Venus, melduję, że podglądam:) i już się nie mogę doczekać tych nowości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 20.02.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Nie będzie na tej naszej ścianie nic szczególnego :rotfl::rotfl::rotfl: a toś mnie rozbawiła nie będzie nic szczególnego Nie mogę się doczekać i obawiam się, że już zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Oj czuję że mam kryzys twórczy, nic mi się nie podoba Chcę wreszcie kupić hokery w internetach same straszydła - idealna odskocznia kiedy trzeba zająć się ścianką tv i kostką przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.02.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Venus a jakie mniej więcej masz hokery na myśli? Może trzeba zlecić produkcję stolarzowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.02.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 zaryzykuje i kilka znalezionych na Pinterest powklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 21.02.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Stół z wmontowanym zlewem... gdyby to kuchnia była to rozumiem a tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2015 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Małgosiu oj niektóre z modeli brałabym w ciemno ale u nas na rynku ciężko o dobre proporcje, z kolei robienie na zamówienie to zaraz cena z kosmosu Poza tym mąż stwierdził, że on uwielbia te hokery które posiadamy. Owszem są bardzo wygodne, estetycznie też ok, powiedzmy że nie rzucają się w oczy Tylko mnie się marzy coś amerykańskiego ofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.02.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Justyna, uważam że nowy pomysł na ścianę tv jest świetny. Ostatnio wpadłam na zdjęcie korytarza projektu Zienia ze sztukaterią i pomyślałam jak wytwornie to wygląda, a Ty świetnie to dostosowałaś do Waszego domu Jeśli chodzi o hokery, to nie wiem czy jesteś zarejestrowana na Houzee, są tam obecnie dwie kampanie z hokerami, jedna kończy się jutro a druga za tydzień, może coś Ci się spodoba. Ja natomiast czekam na lampę od nich, mam nadzieję, że będzie taka jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.02.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Stół z wmontowanym zlewem... gdyby to kuchnia była to rozumiem a tak... Czytaj człowieku ze zrozumieniem, zanim palniesz coś od rzeczy - w tych inspiracjach o hokery chodzi a nie pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.02.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 No fakt cena robionych na zamówienie może nie być niska - ja bym się jednak pokusiła o popytanie tu i ówdzie ile konkretny model może kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 24.02.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) A na Ebay albo alliexpres nie ma możliwości zamówić? Wielu tam oferuje nawet darmowa wysyłkę albo kupić jakieś 'prawie dobre' i przerobić albo daj do przerobienia wg swojego projektu Edytowane 24 Lutego 2015 przez AnikoPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Dzustaa dzięki Nie znałam tej strony, już poszperałam ale niestety nic dla nas Małgoś, Aniko sprawa z hokerami nie jest prosta, to są zupełnie inne stelaże, roboty podobno więcej (tak każdy tapicer mówi) i dlatego mamy na rynku głównie nieproporcjonalne straszydła Może coś namierzę, nie spieszy mi się aż tak, a i mąż prosi żebym dała mu chwilowo spokój z nimi (powtarza tak od 2 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2015 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Hej Co tam u Was? My walczymy z przeziębieniami, drapie mnie w gardle na zakręcie i mam ciągle wrażenie że jestem głodna, kiedy nie jestem Byliśmy w Ikea kupić to czego w zeszłym roku dla nas zabrakło czyli poduchy na taras, dokupiłam jeszcze 2 elementy i powoli będziemy działać Koniecznie muszę kupić donice i jakieś rośliny...polecacie coś całorocznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 16.03.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Ven działasz ogrodowo?:)ja nic nie polecę bo jestem jeszcze zielona w temacie:)jak ściana?kiedy będą jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.03.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Całoroczne to bukszpany - klasyka klasyków mam w metalowych donicach przed domem, na zimę powinno sie donice osłonić przed mrozem, ale u mnie dwie ostatnie zimy bukszpany przetrwały bez uszczerbku niczym nie osłonięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Aniu efekt już jest opłakany cegła zdarta, zbieramy wyceny i ogólnie to się nam nie chce i nie mamy czasu. Prawie kupiłam w tym tygodniu stolik kawowy u siebie w pracy, ale akurat postanowiłam go sprzedać Najpierw się nachwalę, doradzę a w finale smuteczek, bo miało być dla mnie Vesi uuuu to trochę wstyd bo ja bukszpany mam sztuczne a Ty mówisz że one całoroczne Na taras chyba zaryzykuję z hortensjami, donice pojechałam kupić bo nigdy do Obi nie jest mi po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts