Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu :hug: a już myślałam że nikt tu nie zagląda i gadam do siebie :rolleyes:

Dziś mam dzień wolny i dostałam jakiegoś szału :o latam z higienizatorem parowym i myję okna (i fajne i okropne diabelstwo :lol2: więc nie wiem czy polecam :lol: ), upiekłam 2 ciasta, zostały mi żółta i aktualnie wolny piekarnik i myślę czy nie piec tarty cytrynowej. Jeszcze kolację muszę zrobić jak mąż z pracy wróci no i na jutro dobrze by było już nalesy mieć .

Od 2 dni mam w salonie 1:1 zabudowę tv zrobioną z kartonów - taaaak obfocę, jak już gości pożegnam (jutro przyjeżdżają) i jeszcze posprzątać muszę, maryjo boli mnie głowa :lol2:

Joanna to ceramika i jeżeli dobrze pamiętam to częściowo oblana "srebrem" - obecnie tak mi się nie podobają, że nawet nie wiem w którym miejscu domu powinnam ich szukać :lol2:

Dzustaa fakt mogłabym coś pstryknąć :lol2: miłego

P.S. Panikuję z dywanem, chyba wybiorę drogę bezpieczeństwa i zachwytu męża :lol:

ja zaglądam prawie codziennie:)lub co drugi dzień;) gorzej z pisaniem,bo najczęsciej to są już tak późne pory że tylko przelecę po wątkach zobaczę co u dziewczyn słychać,kąpanie i spać...jak goście?pojedli i pojechali:lol2::rotfl: a myslałaś nad tymi dywanami co są u Magdy?tymi szarymi,jeden co jest z tą ala ramką,a drugi ten zygzak,oby dwa eleganckie i według mnie nigdy nie będą oklepane,ja zauważyłam,żę jak nie jestem zbyt zdecydowana to lepiej sprawę trochę odłozyć i wrócić do tematu za jakiś czas,buźka

Aniu ja na te dywany patrzę codziennie :lol2: i co raz bliższa jestem zamówienia tego spokojnego z ramką, ponieważ zygzak jest już wycofany :( Nie wiem tylko czy ten dywan nie za spokojny :lol2: dziś zrobiłam pierwszy stolik diy, mega spokojny i do tego spokojny dywan? :rolleyes: już te marokańskie koniczynki są tak oklepane że patrzeć na nie nie mogę, ale wiem też że najlepiej by właśnie u nas wyglądały :lol2:

Justynko ale to zawsze jeszcze 6 na minusie:lol2: wiem,gdzie pracujesz:)rozmawiałyśmy nawet raz przez tele:) jak jeszcze była sprzedaż internetowa w MG,masz bardzo miły i sympatyczny głos:wiggle: co do dywanów,to szkoda tego zygzaka,podobał mi się bardzo,a koniczynki są oklepane,ale chyba raczej na grupie HC bo u swoich znajomych nie spotkałam jeszcze nic z amerykańkimi motywami:P jak Ci się podoba i uważasz,że będzie pasować to bierz,a my czekamy z Dzazgunią na foteczki

Haha, ja też wczoraj kupiłam dywan - kolejny (czwarty!!!) chodnik do przedpokoju. No nic nie poradzę na to, że jak się pojawia jakaś fajna taniocha na achica, to palce mnie swędzą ;). I dzięki temu zmieniam sobie co jakiś czas wystrój strefy wejściowej (szumna nazwa dla metra kwadratowego podłogi przy drzwiach). A Ty klepnęłaś swój dywan w overstock? Daj koniecznie linka!

Co do klasycznych persów (bo chyba takie masz na myśli, pisząc o pe-er-el-ach?), to zawsze mnie kusiły, ale u mnie z kolei dużo się dzieje kolorystycznie i fakturowo (książki, parkiet, itp), więc porzuciłam tę myśl. Najpiękniej wyglądają w monochromatycznych wnętrzach. Chyba jakiś czas temu (oj, długi!) gadałyśmy o tym, i chyba u Nihiru.

A, no i ślę świąteczne życzenia! (i pozdrowienia z raju! Niestety, jutro już wracam...)

Hej Barbi :)

U nas niestety dywan może być tylko jeden :( Mąż jest alergikiem/ astmatykiem i powinniśmy kurzołapy mieć ograniczone do minimum. Salonu natomiast podarować nie mogłam :lol2:

Nie overstock nie :o koszt transportu delikatnie mówiąc mnie zabił :lol2: Wczoraj na WW były kampanie z dywanami, a większość chyba siedziała przy stole bo wrzucałam do koszyka jak leciało. Ostatecznie zamówiłam sobie dywan w MG, więc jutro biorę się za realizację :)

Tak, miałam na myśli persy :yes: Nie udało mi się do nich przekonać męża, a ja dywan muszę w ten natychmiast (za długo już czekam :p ) :lol2:

Pozdrowienia :hug: