Venus_m 19.03.2015 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Wróciłam dziś do domu z lampami konsoli znowu się oberwało. Wiecie odkąd MG istnieje obiecywałam sobie, że kupię 2 chude lampki i jakoś ciągle nie wiedziałam po co mi one, no to teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Ależ u nas się ostatnio dzieje, jak szalona naprzemienne szukam: stolika kawowego i dywanu. Po szale na koniczynki i chevrony mam ochotę na stare ala prl - nie pytajcie co na to mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 26.03.2015 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 no nie,a gdzie foteczki?wygłodniały tłum jest złakniony piękna:)gdzie lampy?który ten stolik chciałaś?ja bym chętnie wszystkie przygarnęła z MG tylko,że miejsca za mało i portfel za chudy;)może sobie na razie odpuść dywan ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Aniu a już myślałam że nikt tu nie zagląda i gadam do siebie Dziś mam dzień wolny i dostałam jakiegoś szału latam z higienizatorem parowym i myję okna (i fajne i okropne diabelstwo więc nie wiem czy polecam ), upiekłam 2 ciasta, zostały mi żółta i aktualnie wolny piekarnik i myślę czy nie piec tarty cytrynowej. Jeszcze kolację muszę zrobić jak mąż z pracy wróci no i na jutro dobrze by było już nalesy mieć . Od 2 dni mam w salonie 1:1 zabudowę tv zrobioną z kartonów - taaaak obfocę, jak już gości pożegnam (jutro przyjeżdżają) i jeszcze posprzątać muszę, maryjo boli mnie głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 27.03.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Cześć, mam pytanie do Ciebie Czy te świeczniki to ceramika + jakaś stal czy całość jest z ceramiki, a tylko część świeczników została pomalowana na srebrno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 27.03.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Justyna, zaglądam regularnie i z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Joanna to ceramika i jeżeli dobrze pamiętam to częściowo oblana "srebrem" - obecnie tak mi się nie podobają, że nawet nie wiem w którym miejscu domu powinnam ich szukać Dzustaa fakt mogłabym coś pstryknąć miłego P.S. Panikuję z dywanem, chyba wybiorę drogę bezpieczeństwa i zachwytu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 30.03.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ja zaglądam prawie codziennie:)lub co drugi dzień gorzej z pisaniem,bo najczęsciej to są już tak późne pory że tylko przelecę po wątkach zobaczę co u dziewczyn słychać,kąpanie i spać...jak goście?pojedli i pojechali:lol2: a myslałaś nad tymi dywanami co są u Magdy?tymi szarymi,jeden co jest z tą ala ramką,a drugi ten zygzak,oby dwa eleganckie i według mnie nigdy nie będą oklepane,ja zauważyłam,żę jak nie jestem zbyt zdecydowana to lepiej sprawę trochę odłozyć i wrócić do tematu za jakiś czas,buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Aniu ja na te dywany patrzę codziennie i co raz bliższa jestem zamówienia tego spokojnego z ramką, ponieważ zygzak jest już wycofany Nie wiem tylko czy ten dywan nie za spokojny dziś zrobiłam pierwszy stolik diy, mega spokojny i do tego spokojny dywan? już te marokańskie koniczynki są tak oklepane że patrzeć na nie nie mogę, ale wiem też że najlepiej by właśnie u nas wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 01.04.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Weź mnie Venuska zmobilizuj jakąś fotą, bo tak mi się już wszystkiego odechciało, że wiesz praca-tv i praca-tv, wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2015 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Dzazgunia ja mam Ciebie zmotywować? no powiedz mi jak schudłam 10 kg przytyłam 4, nic mi się nie chce i widzę że waga pędzi w górę (pół roku), nawet fotek robić ale uwaga mam wymówkę: skończyły mi się nity tapicerskie i nie mogę zrobić drugiego stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 02.04.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Justynko ale to zawsze jeszcze 6 na minusie:lol2: wiem,gdzie pracujesz:)rozmawiałyśmy nawet raz przez tele:) jak jeszcze była sprzedaż internetowa w MG,masz bardzo miły i sympatyczny głos:wiggle: co do dywanów,to szkoda tego zygzaka,podobał mi się bardzo,a koniczynki są oklepane,ale chyba raczej na grupie HC bo u swoich znajomych nie spotkałam jeszcze nic z amerykańkimi motywami:P jak Ci się podoba i uważasz,że będzie pasować to bierz,a my czekamy z Dzazgunią na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2015 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 osz Ty franczesko i nie przyznałaś się że Ty to Ty? Dzięki Nity dokupione, robimy drugi stolik pstrykam fotki i kupuję dywan - taaaaaaaaaaaa wczoraj w akcie desperacji chciałam na overstock kupić dywan w cenie 780 zł + koszty wysyłki dały 1990 bierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2015 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2015 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Wszystkim Wam życzę: http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/kartka-wielkanocna-blog-2015_zpsd24bryjb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Właśnie kupiłam dywan moja desperacja sięgnęła zenitu kiedy na przymiarkę położyłam na ziemi koc a koty nie mogły się go naprzytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.04.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Haha, ja też wczoraj kupiłam dywan - kolejny (czwarty!!!) chodnik do przedpokoju. No nic nie poradzę na to, że jak się pojawia jakaś fajna taniocha na achica, to palce mnie swędzą . I dzięki temu zmieniam sobie co jakiś czas wystrój strefy wejściowej (szumna nazwa dla metra kwadratowego podłogi przy drzwiach). A Ty klepnęłaś swój dywan w overstock? Daj koniecznie linka! Co do klasycznych persów (bo chyba takie masz na myśli, pisząc o pe-er-el-ach?), to zawsze mnie kusiły, ale u mnie z kolei dużo się dzieje kolorystycznie i fakturowo (książki, parkiet, itp), więc porzuciłam tę myśl. Najpiękniej wyglądają w monochromatycznych wnętrzach. Chyba jakiś czas temu (oj, długi!) gadałyśmy o tym, i chyba u Nihiru. A, no i ślę świąteczne życzenia! (i pozdrowienia z raju! Niestety, jutro już wracam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.04.2015 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Hej Barbi U nas niestety dywan może być tylko jeden Mąż jest alergikiem/ astmatykiem i powinniśmy kurzołapy mieć ograniczone do minimum. Salonu natomiast podarować nie mogłam Nie overstock nie koszt transportu delikatnie mówiąc mnie zabił Wczoraj na WW były kampanie z dywanami, a większość chyba siedziała przy stole bo wrzucałam do koszyka jak leciało. Ostatecznie zamówiłam sobie dywan w MG, więc jutro biorę się za realizację Tak, miałam na myśli persy Nie udało mi się do nich przekonać męża, a ja dywan muszę w ten natychmiast (za długo już czekam ) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 07.04.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Gdzie są zdjęcia nowych nabytków I co ze ścianą tv? Ach, zżera mnie ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts