Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Mi też się bardzo podoba. Nawet powiem więcej. Wygląda świetnie. Jednak w nikiel też bym nie szła. Czarna była by bardziej elegancka. No ale pewnie na tą barierkę męża nie przekonasz bo mówi że to paskuda ;)

ps. Venus zajrzyj do mnie proszę. Jestem na etapie w piz...u z tą budową. Może coś pamiętasz z odległego dla ciebie etapu schody ;)

Edytowane przez pszczolka m

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale do tego trzeba dużej konsekwencji, nic mnie bardziej nie denerwuje kiedy ja ją ganie za coś, a mąż mówi "moja kruszynko chodź tu, co ta pani tak na Ciebie krzyczy" :lol2: krew mnie zalewa i zawsze wtedy rezygnuje z funkcji złego gliny. Nie może być tak że do mnie się zwierzak zrazi a męża będzie kochać. Na szczęście w tej kwestii już się dogadaliśmy i albo robimy coś razem konsekwentnie albo będziemy mieć niegrzecznego kota :)

Czyli jak z dzieckiem jednak :D

I to co pisała emiranda, czyli konsekwencja :)

Wczoraj pokazywałam mężowi zdjęcia Fionki spiącej na pleckach w pozycji "poddaję się" :lol2: Zauroczyła nas :p

no no Pysiaczku to czekam na info z której hodowli będziecie mieć swojego brytolka :hug:

Dziewczyny serio na czarno? Bo ja myślałam o ramkach czarnych na zdjęcia, ale mąż na pewno będzie psioczyć że nic innego czarnego nie ma :) Muszę się zastanowić, a ta barierka to moja miłość od pierwszego wejrzenia :)

Odebrałam dozownik ZARA HOME Hollywood....MIAZGA!! jest tak piękny, że chyba powinnam go oprawić w szkło z czujnikiem włamania, wielki ciężki i przepiękny :)

OOOO tak do tego czarne ramki i będzie super.

Drogi meżu Venus: BARIERKA JEST SUPER.

Elegancka, nieszablonowa, ale nieprzekombinowana, poprostu z klasą. Czarna barierka, czarne ramki, wasze kanciaste, białe doniczki i białe, nowoczesne meble (chyba takie są w planie????) i będzie fantastycznie. Z niklowanymi linkami będzie napewno ładnie, ale tak zwyczajnie.

Pewnie mąż nie przekonany ;)

mam fotki pięknego dozownika ze złotą kulką w środku, fotki masakryczne - zrobione przeze mnie, światło nie te i ręka też nie ta :no:

za nic w świecie nie widać jak jest piękny :(

NI MA! :lol2:

Mąż powiedział też że bardzo mu się podoba, ale 6 takich kloców to byłby killer - dzięki Magda :hug:

Edytowane przez Venus_m

Mąż się zlitował i zrobił fotky dla was :lol2:

Łazienka dziś była poprawiana więc wybaczcie te wszystkie zachlapania...burdel no :rolleyes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3133210.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3133203.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3133208.jpg

Venusku nadrabiam d wczoraj zaległości :)

Ta wizka barierki i sama barierka http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/Kolory/Czerwone/027.gif

Strasznie podoba mi się to lusterko z kulkami :yes: - swojego czasu szukałam ładnego - w końcu kupiłam kolejne z ikei - a dawno je kupiłś? bo jadę dziś do galerii - i może takie znajdę????

Kinkiety piękności http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif a pokażesz jak się prezentują z dalszej perspektywy???

Miłego dnia życzę :)

Buźka

no no Pysiaczku to czekam na info z której hodowli będziecie mieć swojego brytolka :hug:

Oj nie wiem kiedy to będzie, o ile to będzie - może jak uda nam się zmienić lokum na większe kiedyś ;) Ale jakby co to rasa już wybrana :D

Pojemnik masz rację - miazga :yes:

A barierka jest naprawdę cudna i IDEALNIE do Was pasuje :lol:

Adme kinkiety pokażę z dalszej perspektywy pewnie we wtorek, bo wtedy też będą montowane :) To co zamieściłam to tak naprawdę odwrócony kinkiet leżący na blacie :lol:

Lusterko kupiłam tydzień przed tym jak je pokazałam, w TK, ja mam wrażenie że u nich pełno takich zawsze :)

Kurcze ta barierka i mi się bardzo podoba, ale mąż nie chce nawet o niej słyszeć :(

Pysiaczku ale kotki są fajne i nie potrzebują dużo miejsca :lol:

Oj nie wiem kiedy to będzie, o ile to będzie - może jak uda nam się zmienić lokum na większe kiedyś ;) Ale jakby co to rasa już wybrana :D

Pojemnik masz rację - miazga :yes:

A barierka jest naprawdę cudna i IDEALNIE do Was pasuje :lol:

Pysiaczku kota albo sie chce miec albo nie, ja miałam na 36 m2 mój brat ma syberyjskiego wielkiego na 60 m2 , my w Gdyni mielismy 5 na 66 m2, ale byl ogródek i wychodziły. A ja tutaj spojrzałam u Ciebie, że ty hektary tych metrów masz :) no i pięknie urządzone, bardzo mi sie podoba. :)

I tera zjest pytanie, czy chcesz mieszakć z włosami sierściucha czy tez nie. Brytyjczyki takie jak ma Venus tylko jak sa male szaleją, później są to koty leniuchujące i śpiące. U mnie w dzień koty śpią na poduszakch foteli przy stole w jadalni, mimo, ze obok stoi stojak i poduszki są cale w sierści kotów, nie sposób tego dokładnie wyczyścić. Zapasowe leżą w szufladzie w komodzie dla ewentualnych gości.

Miłość do kotów może byc nawet wieksza niż umiłowanie do sterylnego porządku, bo to zwierzeta odpłacające właścicielom ich miłość, slużace jako poduszka, albo szalik w zimowe chłodne wieczory. Nasza main-coonka śpi w nocy albo jako moja czapka, albo szalik i dopiero jak ja się za mocno wiercę to pzrenosi się łaskawie na nogi. :) trzeba jednak o jednym pamiętac: koty chodzą swoimi drogami i tak naprawdę to my jestesmy dla kotów, a nie one dla nas.

Akurat maine-coony to trochę jak psy chodza za właścicilem podpatruja co robi i czasami wydaje nam się, że nam w czyms pomogą.:)

Moja uwielbia patrzeć jak wkładam bielizne do pralki, więc tłumacze jej, że trzeba oddzielić białe od kolorowego, włozyc najpierw większe sztuki później mniejsze, dodac proszku etc, ale jkoś jeszcze nigdy nie udalo się jej tej czynności samej zrobić, ale może kiedyś?

Więc zachęcam do kupienia kota, obojetnie na jakiej powierzchni mieszkasz, no może wazne jest mieć balkon, co by kot się mógł troche wyszaleć. :)

Venusco sory, że Ci zasmiecam watek, powinnam to była napisac u siebie, a tego wszystkiego zapomniałam pochwalić cudowny dozownik, jest bezgranicznie piękny. :)

Gratulacje tak udanego zakupu :)

Edytowane przez emiranda

O, świetnie, że dozownik już doszedł ;) Jest powalający! Ale 6 takich w jednej łazience to rzeczywiście przesyt ;P

Balustrada fajna!

Emiranda - ja też czasem gadam do kota, ale nie tłumaczę mu wykonywania codziennych czynności, hehe, uśmiałam się ;)

Edytowane przez bocian_86

ja się z tą barierką załamię, trudno będzie bez barierki jak mam tej nie mieć :lol:

Emiranda nie gniewam się, ja lubię jak się u nas pisze :) Popieram wszystko co napisałaś, Fiona nawet jak jesteśmy w domu to od 13 do wieczora łapie drzemkę. Połasi się, połasi chwilę pobawi słomką i ciach na kolana i na plecki :D

Madi, Bocian dziękuję ;)