Venus_m 30.05.2015 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Konsola na holu stan na dziś, co będzie za miesiąc nie wiem http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/konsola-na-ceglanej-scianie-lampy-stolowe-smukle-hortensje-trellis-krzyzak1_zpsukfexw6g.jpg http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/konsola-na-ceglanej-scianie-lampy-stolowe-smukle-hortensje-trellis-krzyzak2_zpspfhzezsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Od poniedziałku ruszamy ze ścianą tv nie mogę się doczekać Odnośnie mebla to jeszcze nic nie wiemy, coś tam wyceniliśmy, ale miotamy się z kolorami i podziałem Będę mieć też w końcu motywację, żeby kupić abażury do lamp stołowych - może nie idealne, ale będą ok. Tych idealnych będę szukać w międzyczasie. Za jakiś tydzień wracam z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Remont ? nie polecam jest jak przy wykończeniówce teraz to dopiero melina nie dom Jutro kupujemy sztukaterię i farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 11.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Na jaką wersję kolorystyczną zdecydowaliście się ostatecznie: białą czy szarą? Z niecierpliwością czekam na efekt finalny Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 niespodziewanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Wracam niedługo z fotkami, remont skończony uffffffffff :o Jak zechce mi się kolejnych to mąż ma mnie palnąć patelnią w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.06.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Dawkujesz napięcie Ale warto czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 21.06.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Oj, Justyna chyba czekasz na 6 mln wyświetleń Ja codziennie kilka razy zaglądam w oczekiwaniu na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2015 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 krejzole dobra, dobra siadam zaraz pisać chociaż wyprutam sprzątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.06.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że nie zasnęłaś z głową na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 nie ale zdjęć nadal nie mam. Spokojnie od czwartku mam urlop będę pstrykać mam w planach zrobić w końcu takie zdjęcia salonu żebyście mogli ogarnąć co gdzie jest w naszym domu, bo wiecie jak ja lubię raczyć was skrawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.06.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No dobra na zagryzkę zdjęcie z telefonu Konsola na plecach sofy doprowadza mnie do szału czy ja kiedyś zrobię na niej aranżację z której będę zadowolona dłużej jak tydzień? Upatrzyłam sobie szyszke w MG...właśnie się sprzedała http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/11536054_583503051753358_45787361206598183_n_zpsh1rjty8e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A gdzie woda do kwiatków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 22.06.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ściana tv wygląda świetnie, w zasadzie cały salon wydaje się teraz większy i wyższy. Widzę, że jednak jest szarość Metamorfoza bardzo na plus. Czy tv będzie wisiał? PS. Nie lubię tylko takiego kształtu abażurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.06.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 O! widzę róg! Udało Ci się kupić A to źle, że co tydzień zmieniasz aranżację konsolki? Przecież to fajne - możesz się powyżywać i co chwilę jest inaczej. Chciałam oficjalnie przyznać, że ciemne abażury wyglądają u Ciebie lepiej niż białe Czekam na sesję zdjęciową :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.06.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Tomkowa wypiłam takam była spragniona :lol2: a widziałyście tę misterną konstrukcję dwóch wazonów? niecały miesiąc wcześniej kupiłam tego malucha ze środka, ale zobaczyłam ten dymiony...żeby mąż nie mówił że nie kupuję głową wstawiłam jeden w drugi i udaję że taki był mój plan od samego początku Dzustaa dzięki tak, tv będzie wiszące Lui a wiesz że w niedzielę miałam już się złamać i jechać po białe? nam zależało żeby te lampy dawały światło dekoracyjne, przy jasnym kolorze abażurów nic w tv byśmy nie widzieli Róg jest mój od dawna Planuję dodać trochę beżowego do salonu - jakbym już kolorów miała mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.07.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 (edytowane) Cóż za piękna pogoda na robienie zdjęć Edytowane 2 Lipca 2015 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.07.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Cóż za piękna pogoda na robienie zdjęć Mam, mam! jadalni Plan mam nadrobić wszystko w niedzielę, bo dziś po urlopie miałam armagedon w pracy i jutro znowu goście Ciastko przyniesłam http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/mokate-cappuccino-ciasto-homemadecake-idealne-na-imprezy4-700x464_zpsuul00yyl.jpg :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 08.07.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Witam, Obserwuję Pani blog już od dłuższego czasu i muszę przyznać piękny ma Pani dom. Jak z katalogu ale przy tym wszystkim przytulny z dodatkami i brakiem surowości. Czuć klimat poprostu. Z racji tego że się budujemy i wymysliłam sobie również sciagnę w salonie z cegły a ta u Pani mi się baaaardzo spodobala, czy zdradziłaby mi Pani co to za cegła?? wiem że z cegielni Hoffmanowskiej, ale która konkretnie??? Bo troszeczkę ich tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna 88 08.07.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ahhh .... i jeszcze jedno. Podobaja mi się białe wysokie listwy przypodłogowe, bardzo bardzo bardzo... i mam pytanie czy do takich listew Pani zdaniem pasuja tylko białe drzwi??? Chcialabym drzwi zrobić w kolorze podlug czyli takie jasne dębowe jak i schody ale martwię się że to nie będzie do siebie pasowalo co Pani o tym sądzi?? A i jeszcze pytanko kolejne jakie ma Pani schody?? jaki kolor?? czy to są dębowe ale lakierowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts