Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Konsola na holu stan na dziś, co będzie za miesiąc nie wiem :lol2:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/konsola-na-ceglanej-scianie-lampy-stolowe-smukle-hortensje-trellis-krzyzak1_zpsukfexw6g.jpg

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/konsola-na-ceglanej-scianie-lampy-stolowe-smukle-hortensje-trellis-krzyzak2_zpspfhzezsj.jpg

:bye:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od poniedziałku ruszamy ze ścianą tv :popcorn: nie mogę się doczekać :wiggle: Odnośnie mebla to jeszcze nic nie wiemy, coś tam wyceniliśmy, ale miotamy się z kolorami i podziałem :lol:

Będę mieć też w końcu motywację, żeby kupić abażury do lamp stołowych - może nie idealne, ale będą ok. Tych idealnych będę szukać w międzyczasie. Za jakiś tydzień wracam z fotkami :bye:

No dobra na zagryzkę zdjęcie z telefonu :) Konsola na plecach sofy doprowadza mnie do szału :bash: czy ja kiedyś zrobię na niej aranżację z której będę zadowolona dłużej jak tydzień? :lol2: Upatrzyłam sobie szyszke w MG...właśnie się sprzedała :mad: :lol2:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/11536054_583503051753358_45787361206598183_n_zpsh1rjty8e.jpg

O! widzę róg! Udało Ci się kupić :)

A to źle, że co tydzień zmieniasz aranżację konsolki? Przecież to fajne - możesz się powyżywać i co chwilę jest inaczej. :)

Chciałam oficjalnie przyznać, że ciemne abażury wyglądają u Ciebie lepiej niż białe :)

Czekam na sesję zdjęciową :popcorn: :popcorn: :popcorn:

Tomkowa wypiłam takam była spragniona :lol2: :lol2: a widziałyście tę misterną konstrukcję dwóch wazonów? :lol2: niecały miesiąc wcześniej kupiłam tego malucha ze środka, ale zobaczyłam ten dymiony...żeby mąż nie mówił że nie kupuję głową wstawiłam jeden w drugi i udaję że taki był mój plan od samego początku :lol2:

Dzustaa dzięki :wiggle: tak, tv będzie wiszące :yes:

Lui a wiesz że w niedzielę miałam już się złamać i jechać po białe? :lol2: nam zależało żeby te lampy dawały światło dekoracyjne, przy jasnym kolorze abażurów nic w tv byśmy nie widzieli :lol: Róg jest mój od dawna :wiggle:

Planuję dodać trochę beżowego do salonu - jakbym już kolorów miała mało :lol2:

• 2 weeks później...
Cóż za piękna pogoda na robienie zdjęć :popcorn: :D

Mam, mam! jadalni :lol2: :rotfl: Plan mam nadrobić wszystko w niedzielę, bo dziś po urlopie miałam armagedon w pracy i jutro znowu goście :rolleyes:

Ciastko przyniesłam :popcorn:

http://i1273.photobucket.com/albums/y403/venuska02/mokate-cappuccino-ciasto-homemadecake-idealne-na-imprezy4-700x464_zpsuul00yyl.jpg

:bye: :bye:

Witam,

Obserwuję Pani blog już od dłuższego czasu i muszę przyznać piękny ma Pani dom. Jak z katalogu ale przy tym wszystkim przytulny z dodatkami i brakiem surowości. Czuć klimat poprostu. Z racji tego że się budujemy i wymysliłam sobie również sciagnę w salonie z cegły a ta u Pani mi się baaaardzo spodobala, czy zdradziłaby mi Pani co to za cegła?? wiem że z cegielni Hoffmanowskiej, ale która konkretnie??? Bo troszeczkę ich tam jest :)

Ahhh .... i jeszcze jedno. Podobaja mi się białe wysokie listwy przypodłogowe, bardzo bardzo bardzo... i mam pytanie czy do takich listew Pani zdaniem pasuja tylko białe drzwi??? Chcialabym drzwi zrobić w kolorze podlug czyli takie jasne dębowe jak i schody ale martwię się że to nie będzie do siebie pasowalo :( co Pani o tym sądzi?? A i jeszcze pytanko kolejne jakie ma Pani schody?? jaki kolor?? czy to są dębowe ale lakierowane??