Tomkowa 11.12.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ja znam, jako wierna czytelniczka Green Canoe I też choruję, ale ceny skutecznie mnie leczą Przepiękne są absolutnie! To samo Polski Stół. Widziałaś? Cuda, a ja Bolesławiec luuuubię sentymentalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2015 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Znam wszystko co wymieniłaś Mnie ceny też leczą ale ALE tak strasznie chcę, że chyba aż muszę bo dla mnie każdy produkt z Voli jest jak dzieło sztuki w sumie 4 talerzyki by mi styknęły (ta! a zaraz na bank będę się gzić żeby mieć 12 jak to ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2015 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Czy tylko ja jestem taka nieświąteczna? latałam dziś jak perszing po mieście co by trochę świąt poczuć, kupić jakieś pierdostojki do domu....no ale to chyba naprawdę nie dla mnie Myślę sobie: kupię girlandę na balustradę schodową, a za chwilę....ale będzie roboty przy chowaniu Czy jest tu ktoś kto ma podejście tak pragmatyczne jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.12.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 no Venuska jak to nie czujesz atmosfery ? trzeba było do mnie zajrzeć dom pachnie piernikami choinkę też ubraliśmy dekoracje powoli ustawiam, zawieszam - robi się fajnie co prawda kociak nieco skubał, ale kilka kroków zapobiegawczych i przestał mam nadzieję, że jak nas nie ma to koty śpią i choinka się uchowa oczywiście ozdoby plastikowe i szydełkowe, gdyby przez przypadek się przewróciła to chociaż nic się nie zbije i nie pokaleczy kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Słonko a to macie 2 koty? bożeeee jak ja te zwierzyńce kocham Biegnę do Ciebie, dziś ubrałam w 3 minuty choinkę - ale jaką :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) W międzyczasie udało mi się zrobić jako takie zdjęcia dolnej łazienki http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dom-w-mirabelkach-archon-lazienka-dolna-maly-metraz-palisander-biel-szarosc6-700x1057_zps2wsq6cli.jpg~original http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dom-w-mirabelkach-archon-lazienka-dolna-maly-metraz-palisander-biel-szarosc7-700x1057_zpsai3r9ajq.jpg~original http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dom-w-mirabelkach-archon-lazienka-dolna-maly-metraz-palisander-biel-szarosc1-700x1057_zpsp5egr07d.jpg~original http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dom-w-mirabelkach-archon-lazienka-dolna-maly-metraz-palisander-biel-szarosc-lustrzana-rama9-700x1057_zpsa9w398c0.jpg~original http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dom-w-mirabelkach-archon-lazienka-dolna-maly-metraz-zarahome-greek-key-zlote-akcesoria-700x1057_zpshpu3imtx.jpg~original Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Łazienka piękna!! Z lokalizacją odpływu mogłabym pomarudzić, ale znając Twoją przekorną naturę, wcale się nie dziwię, że jest właśnie w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2016 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 spokojnie, ja też na to miejsce odpływu marudzę i jeszcze na kilka rzeczy, a najbardziej że zdjęcia są okropne :bash: #TakCiężkoMnieZadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 03.01.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Venus_m piknie u Ciebię, łazienka bardzo przyjemna, czy zdradzisz cóż to za stojak na papier? Właśnie trzepię internet w poszukiwaniu akcesoriów łazienkowych ale coś nieudolnie chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2016 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 PaniKasiu oj uwierz, źle nie szukasz ja do tej pory, a mieszkam już blisko 5 lat nie kupiłam akcesoriów łazienkowych - albo nie ma, albo ceny są kosmiczne Stojak na papier upolowany w TK MAXX - czasem widuję takie lub podobne u nich w cenie do 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 08.01.2016 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witaj Wenus. U Ciebie jak zawsze pięknie:). Czekam na Twoją ścianę telewizyjną. Tymczasem mam pytanie...jaką długość ma ten cudowny żyrandol w Twej jadalni? A jaką średnicę ma jego kula? Zdradzisz chociaż w przybliżeniu cenę tego cacka:)??? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 hej Perla Kochana ale ja pokazywałam ścianę tv? Ty pewnie czekasz na efekt finalny? bo ja nie mnie chwilowo dobrze z kartonem Postanowiłam, że na wiosnę ruszamy z podbitką i balustradami balkonowymi no i w tym rozpędzie wakacje nam już kupiłam tak nam dobrze kości się wygrzały ostatnim razem, że codziennie tęsknimy Żyrandol w jadalni kupowaliśmy w Almi Decor i jak mało już rzeczy pamiętam tak cenę żyrandola owszem 1490 on wysokości ma 100 cm, średnica między 35-40 cm Polecam bardzo Jak większość lamp w domu z chęcią bym wyrzuciła i zmieniła tak ten żyrandol nadal uwielbiam. Oczywiście miał swoje wzloty i upadki, raz go kochałam, raz nienawidziłam, ale wczoraj na imprezie popatrzyłam sobie na niego i to był świetny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 a ja znów zmieniam na konsoli przy ceglanej ścianie niedługo pokażę co tym razem - na wiosnę zawsze towarzyszy mi ciśnienie na odgracanie się i aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perla 22 11.01.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witaj Wenus i dziękuję za szybką odpowiedź. Oczywiście widziałam Twoją ścianę z kartonów. Musiałabyś zobaczyć moją minę gdy ją zobaczyłam.... Dopiero po naprawdę długiej chwili zrozumiałam, że to jest z takie dzieło tymczasowe!!!!!:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:. Normalnie szok, i duży szacun dla Was. To wspaniały pomysł bo można zobaczyć jak to wygląda ale też trzeba mieć pewne zdolności by coś takiego stworzyć. Interesuje mnie niewątpliwie finał ale rozumiem inne priorytety. My podbitkę mamy już z głowy na szczęście ale balkony też czekają. Jeśli chodzi o żyrandol do od pierwszej chwili gdy go ujrzałam zakochałam się w nim. Pytałam bo byłabym w stanie poświęcić te pieniądze ale nie mogę znaleźć odpowiedniego wymiaru... Ceny są przeróżne: od 300 zł do 3 tys ale wszystkie mają długość maksymalnie 50 cm...Wydawało mi się to trochę mało i faktycznie, Twój jest odpowiedniej długości. Nie mogę go znaleźć w Almi Decor więc jutro tam zadzwonię. Bardzo dziękuję za pomoc:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.01.2016 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Perla brawa należą się mężowi ja tylko rozrządzałam, że ma być :lol2: :lol2: nawet mam 2 wersje frontów rozrysowane w skali 1:1. Powiem Ci, że podbitka ma być, balustrady też a żadne z nas do tematu się nie garnie mnie się już nie chce znowu wybierać ale podbitkę chyba zrobimy metalową :rolleyes: ja to bym chciała elewację przemalować ot taki wspaniały pomysł mam Kochana tego żyrandola może już nie być on już lata temu kupiony i faktycznie ma bardzo fajne proporcje, nawet mógłby być dłuższy, ale krótszy na pewno nie ściskam i przebieram nogami bo jutro przyjeżdża do mnie paczka z nowymi kurzołapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2016 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 A u nas znowu zmiany na konsoli w holu http://www.someplacenice.pl/wp-content/uploads/2016/01/aranzacja-konsoli-someplacenice-koralowiec-ksiazki-drewno-cegla-metalowa-konsola13-700x1057.jpg http://www.someplacenice.pl/wp-content/uploads/2016/01/aranzacja-konsoli-someplacenice-koralowiec-ksiazki-drewno-cegla-metalowa-konsola7-700x1057.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2016 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 I coraz więcej złota w sypialni http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sypialnia-kot-dywan-koniczynka-marokanska-puf-omega-mint-grey-zloto-zielen-biel-braz6-700x1057_zpsjopbfe10.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/sypialnia-kot-dywan-koniczynka-marokanska-puf-omega-mint-grey-zloto-zielen-biel-braz-ananas-700x1057_zpssnaidtvs.jpg :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2016 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Zabierałam się do tego jak pies do jeża ale w końcu się udało Galeria zdjęć domu na 2-giej stronie wątku zaktualizowana Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 19.04.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) :wiggle: Lecę! Ładnego do patrzenia nigdy nie za dużo! [EDIT] Obejrzawszy wróciłam i muszę ci napisać po raz setny: uwielbiam twój dom! Jest taki dopieszczony <3! Wasza klatka schodowa to moja ogromna inspiracja, jest przepiękna! Pożegnanie cegły i zrobienie ścianki w salonie to była decyzja stulecia! I stolika z poduchami pod spodem i koszykami po prostu wam zazdroszczę, dasz wiarę? Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.04.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Venuska, ja też powtórzę, że jest przepięknie!! A hakerka na stolikach lack wyszła pierwszorzędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts