Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

LW :hug: Gdyby nie FM na pewno nie byłby taki jaki jest teraz :no: o stoliku zaraz napiszę :lol:

Tomkowa :wiggle: a wiecie że mnie już nosi żeby zmienić ten stolik? Oczywiście jest tani, ładny, praktyczny :rolleyes: ale mnie się już marzy okrągły na złotym stelażu i marmurowym blacie? :lol2:

Widziałam już nawet na żywo :lol2:

http://www.mintgrey.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_22a3cacb85ea1616402d2dd304f96c63.jpg

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mówisz? :rolleyes: idę zaraz oglądać ;) tylko okleina mi nie pasuje, ale to już w kamieniarskim by mi wycięli przecież :rolleyes:

no ale jak fajny? pasowałby?

qwa kot wstał i od 10 minut drze japkę, że chce na taras. Toż zimno :mad:

Jaką średnicę ma to cudo z MG? Vittsjo nie jest duże, ale mogłabyś zrobić dwa :) Jednemu uciąć nogi, żeby zachodziły lekko na siebie. Kamieniarz poradzi sobie bez problemu. W wersji tańszej możesz wyciąć okrągły blat z blatów kuchennych w okleinie marmurowej :) Marmurowy, czy nie, blat wtedy będzie musiał być naklejony na metalową ramę, bo ten szklany wchodzi między.

Z innej beczki :lol2:

Chodzą za mną nowe lampy do sypialni, stołowe :yes:

Uwielbiam tę inspirację, za mocne kolory i idealne wyważenie aranżacji :yes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/12935474_10206161885955412_1493565158_n_zpsmhfjfmg1.jpg

Szukam lampy podobnej do tej z inspiracji :yes: z drutu, może być do przemalowania, dam sobie radę :) abażur zamówię granatowy <3

jedyne co na razie znalazłam to to: http://img.nokaut.pl/p-91-91-9191d804249c7552fa4c30cd9f203ab5500x500/stojca-lampa-stoowa-bollengo-94361-eglo-abaurowa-lampka-nocna-ip20-drut-beowa-lampa-stoowa.jpg

dobra cena, ale jakaś taka strasznie gęsta, plus te poprzeczne linie pewnie mające dodać jej sztywności nie bardzo mnie przekonują. A może marudzę za bardzo? :rolleyes: może jednak byłaby dobra? :rolleyes:

12935474_10206161885955412_1493565158_n.jpg

12935474_10206161885955412_1493565158_n.jpg

Tomkowa ależ ja mam to samo :lol2: pomyślę dziś, a chcę na wczoraj :lol2: tylko ja wiem, że pośpiechem nic nie zawalczę i jeszcze sobie mogę źle zrobić - sporo moich pomysłów po spokojnym przeanalizowaniu okazywało się jednak nietrafionych :lol2:

Pół wieczoru wczoraj przekopywałam swój wątek w poszukiwaniu różnej treści :rolleyes:

Trafiłam na montaż naszych drzwi wewnętrznych, które do tej pory uważam za jedną z najlepszych decyzji ever, jeny ale to były dni: pełne emocji i ogromnego wsparcia :hug: dzięki wszystkim, którzy nam towarzyszyli :hug: :hug:

Pół wieczoru wczoraj przekopywałam swój wątek w poszukiwaniu różnej treści :rolleyes:

Trafiłam na montaż naszych drzwi wewnętrznych, które do tej pory uważam za jedną z najlepszych decyzji ever, jeny ale to były dni: pełne emocji i ogromnego wsparcia :hug: dzięki wszystkim, którzy nam towarzyszyli :hug: :hug:

Ha! U mnie montaż drzwi wewnętrznych odbywał się 23 grudnia! Dzień przed wigilią! Do czego może doprowadzić wnętrzarska desperacja...

Co do lampy... Musi być delikatna. Ta w formie butelki (do przemalowania) odpada, te scandi są lepsze (ja wolałabym pierwszą), ale chyba za bardzo scandi. Trzeba szukać dalej.