Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pokazywałam jeszcze lamp w sypialni :rolleyes:

MAM! Moje wymarzone <3 <3 :yes::yes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/lampa-wiszaca-ronda-nikiel-new-york-style-mint-grey4-700x464_zpskguci7yr.jpg

Niestety zdjęcie tylko takie z bliska, ostatnio zdjęcia muszę non stop powtarzać a i tak nie jestem zadowolona :bash:

Zazdroszczę Ci ich, obrzydliwie Ci ich zazdroszczę!! :) Bieryj? Ja ją już oglądałam setki razy i nawet, w ramach sesji psychoterapeutycznej, kilka razy wrzucałam sobie do koszyka :D I kilka innych drobiazgów :cool: Niestety, zawsze pod koniec jest ten sam efekt, jak widzę podsumowanie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif

WOW Venuska reaktywacja- aj law ju!!!! :hug::hug::hug: Pięknie u Ciebie najbardziej Ci zazdroszczę... porządku :lol2: Boszeee jak ja bym chciała mieć tak czysto i tyle pięknych kurzołapków.... Kiedy te moje dzieci podrosną i nie będą rozrzucać swoich rzeczy, brudzić ścian i przestawiać wszystko co się tylko da przestawić?????????

Cześć Nesia :hug:

Kochana no można tak powiedzieć, że powolutku małymi kroczkami wracam :rolleyes: mam po prostu trochę więcej czasu, bo przez ostatnie 2 lata to nawet nie wiem gdzie byłam, co robiłam :lol2:

Jak maluszki? Jak wykończeniówka? :rolleyes:

Dziś znowu zrobiłam zakupy do domu, qwa muszę się uspokoić :lol2: chodzę i rozstawiam....a już mam apetyt na kolejne, chyba wypożyczę jutro bo oszaleję :lol:

Venusku piękne te lampy,możesz zdradzić na priva gdzie kupione?( chodzi mi o te sufitowe w sypialni,)Obecnie też mam dwie,narazie zwisy z abażurem z Ikei )

Ja powoli za sypialnię się zabieram,szafki będę malować i dawać nowe gałeczki, lampy ostatnio kupiłam w tk.

Do łóżka się przymierzam,będzie z aksamitu ,nie wiem w jakim kolorze,ale chyba w beżu,zawsze będzie pasować do każdego koloru ,na dywan dopiero przyjdzie czas.

Twój dywan z sypialni dam do jadalni pod stół.Niedrogi,łatwy w czyszczeniu i rozjaśni czarną podłogę.

pokazuj kazdą zmianę-uwielbiam podglądać. Sypialnia nabiera dostojności,zasłony zielone piękne,ale ta ściana tv ach piękna...no i moje ulubione fotele w pięknym niebieskim kolorze

Nesska, dziewczyny coś mówiłyśmy o aranżacjach w naszym domu? O czystości? No to uwaga :rotfl:

Leżę pod kocem usypiaczem i dzwoni telefon...biegam, szukam...MAM! Lecę do kuchni bo tam najlepszy zasięg z naszej zbrojowni :lol2: Patrzę na okap i coś nie tak :o Podchodzę i widzę to!

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3451_zpsvlhbdcds.jpg

Wystarczyło, że chwilę tam nie byłam i niechybnie powiedziałam że jutro latam po mieście :rotfl: :rotfl:

W pełnej krasie :lol2: :lol2:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3456_zpswlnq6maz.jpg

Cześć Nesia :hug:

Kochana no można tak powiedzieć, że powolutku małymi kroczkami wracam :rolleyes: mam po prostu trochę więcej czasu, bo przez ostatnie 2 lata to nawet nie wiem gdzie byłam, co robiłam :lol2:

Jak maluszki? Jak wykończeniówka? :rolleyes:

Dziś znowu zrobiłam zakupy do domu, qwa muszę się uspokoić :lol2: chodzę i rozstawiam....a już mam apetyt na kolejne, chyba wypożyczę jutro bo oszaleję :lol:

Maluszki rosną i dokuczaja już się zaczynają kłócić i bić o wszystko masakra.... w domu już większość zrobione, pokoje dzieciaków, trochę w ogródku ale brakuje mi takiego dopieszczenia no niestety z tym ze względu na dzieci muszę jeszcze poczekać niech już dewastuja to co jest ☺

kochana ostrzegam że wpraszam się do ciebie na kawę żeby te cuda zobaczyć na żywo (i koty) także jak będę w W-wie zrobię nalot

Ja powoli za sypialnię się zabieram,szafki będę malować i dawać nowe gałeczki, lampy ostatnio kupiłam w tk.

Do łóżka się przymierzam,będzie z aksamitu ,nie wiem w jakim kolorze,ale chyba w beżu,zawsze będzie pasować do każdego koloru ,na dywan dopiero przyjdzie czas.

Basiu fajnie ze sie pojawiłaś, pisz co tam u WAs nowego a najlepiej pokazuj :-)

:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3456_zpswlnq6maz.jpg

Ven powiem ze dekoracja idealna, sama byc tego tak nie wymyśliła :-)

Iwonka :lol2: Przegoniłam go z tą kiełbą do kotłowni, no gdzie mi tu takie dekoracje będzie robić :lol2:

Matko jak się wczoraj znerwicowałam :mad: podchodzę do Fionki wylegującej się na pufie w sypialni i patrzę a tam 3 plamy :o małe co prawda ;) ale wyglądało jak atrament :mad: i mówię cholera żadnego długopisu tam nie kładłam, skąd?! latam, biegam po chałupie co tu zrobić żeby nie zepsuć bardziej....chwyciłam swojego Białego Jelenia do mycia twarzy i nie pamiętam już o co było tyle krzyku :lol2:

P.S. Rzygulinki również najlepiej Jeleniem traktować - przetestowane jak mi kota popuściła na dywan :lol2:

Vesi dzięki :hug:

Zasłony dziękują :wiggle:

Kiełbasa czyli potrzeba matką wynalazku :lol2: mąż uznał, że trochę ją chce podsuszyć i chyba za bardzo zainspirował się niegdyś chętnie wieszanym czosnkiem czy papryczkami chilli. Błagam w takiej minimalistycznej kuchni wisząca kiełba z półki? :mad: Chciałam udusić, ale mało ze śmiechu się nie poskładałam na podłodze :lol2: