lw 20.04.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie mogłaś sobie czegoś pospoliciejszego znaleźć, nie? z usa, przeceniona, z wysyłką ok. 420 zł Hej, a ta??? - ok. 700zł z wysyłką Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez **lw** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Lui No ta ostatnia mega <3 <3 ale pliz 1400 do sypialni? Po wydatku na lampy wiszące do sypialni nie dzienkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie pokazywałam jeszcze lamp w sypialni MAM! Moje wymarzone <3 <3 :yes: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/lampa-wiszaca-ronda-nikiel-new-york-style-mint-grey4-700x464_zpskguci7yr.jpg Niestety zdjęcie tylko takie z bliska, ostatnio zdjęcia muszę non stop powtarzać a i tak nie jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Przepiękne te lampy!! Ach, tylko sobie mogę westchnąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Tomkowa aj tam nie gadaj tylko bieryj <3 matko ale się z nich cieszę :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.04.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Zazdroszczę Ci ich, obrzydliwie Ci ich zazdroszczę!! Bieryj? Ja ją już oglądałam setki razy i nawet, w ramach sesji psychoterapeutycznej, kilka razy wrzucałam sobie do koszyka I kilka innych drobiazgów Niestety, zawsze pod koniec jest ten sam efekt, jak widzę podsumowanie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 No rozumiem ja też na nie chwilę czekałam, bo przecież ja to na bogato jak już to 2 10razy bym tę ściankę tv zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.04.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 WOW Venuska reaktywacja- aj law ju!!!! :hug: Pięknie u Ciebie najbardziej Ci zazdroszczę... porządku Boszeee jak ja bym chciała mieć tak czysto i tyle pięknych kurzołapków.... Kiedy te moje dzieci podrosną i nie będą rozrzucać swoich rzeczy, brudzić ścian i przestawiać wszystko co się tylko da przestawić????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Cześć Nesia Kochana no można tak powiedzieć, że powolutku małymi kroczkami wracam mam po prostu trochę więcej czasu, bo przez ostatnie 2 lata to nawet nie wiem gdzie byłam, co robiłam Jak maluszki? Jak wykończeniówka? Dziś znowu zrobiłam zakupy do domu, qwa muszę się uspokoić chodzę i rozstawiam....a już mam apetyt na kolejne, chyba wypożyczę jutro bo oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.04.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Venusku piękne te lampy,możesz zdradzić na priva gdzie kupione?( chodzi mi o te sufitowe w sypialni,)Obecnie też mam dwie,narazie zwisy z abażurem z Ikei )Ja powoli za sypialnię się zabieram,szafki będę malować i dawać nowe gałeczki, lampy ostatnio kupiłam w tk.Do łóżka się przymierzam,będzie z aksamitu ,nie wiem w jakim kolorze,ale chyba w beżu,zawsze będzie pasować do każdego koloru ,na dywan dopiero przyjdzie czas.Twój dywan z sypialni dam do jadalni pod stół.Niedrogi,łatwy w czyszczeniu i rozjaśni czarną podłogę. pokazuj kazdą zmianę-uwielbiam podglądać. Sypialnia nabiera dostojności,zasłony zielone piękne,ale ta ściana tv ach piękna...no i moje ulubione fotele w pięknym niebieskim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2016 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 O hej Basiu Lampy przyolowałam z MG Oj tak ten dywan jest super. Nasze koty też go kochają, drapią i śladu nie ma, jedynie na krawędzi widać skumulowanie się sztuczności, ale to na spokojnie brzytwą przejadę i będzie jak nieśmigany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2016 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Nesska, dziewczyny coś mówiłyśmy o aranżacjach w naszym domu? O czystości? No to uwaga Leżę pod kocem usypiaczem i dzwoni telefon...biegam, szukam...MAM! Lecę do kuchni bo tam najlepszy zasięg z naszej zbrojowni Patrzę na okap i coś nie tak Podchodzę i widzę to! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3451_zpsvlhbdcds.jpg Wystarczyło, że chwilę tam nie byłam i niechybnie powiedziałam że jutro latam po mieście :rotfl: W pełnej krasie :lol2: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3456_zpswlnq6maz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.04.2016 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Cześć Nesia Kochana no można tak powiedzieć, że powolutku małymi kroczkami wracam mam po prostu trochę więcej czasu, bo przez ostatnie 2 lata to nawet nie wiem gdzie byłam, co robiłam Jak maluszki? Jak wykończeniówka? Dziś znowu zrobiłam zakupy do domu, qwa muszę się uspokoić chodzę i rozstawiam....a już mam apetyt na kolejne, chyba wypożyczę jutro bo oszaleję Maluszki rosną i dokuczaja już się zaczynają kłócić i bić o wszystko masakra.... w domu już większość zrobione, pokoje dzieciaków, trochę w ogródku ale brakuje mi takiego dopieszczenia no niestety z tym ze względu na dzieci muszę jeszcze poczekać niech już dewastuja to co jest ☺ kochana ostrzegam że wpraszam się do ciebie na kawę żeby te cuda zobaczyć na żywo (i koty) także jak będę w W-wie zrobię nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nesiu koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.04.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ja powoli za sypialnię się zabieram,szafki będę malować i dawać nowe gałeczki, lampy ostatnio kupiłam w tk. Do łóżka się przymierzam,będzie z aksamitu ,nie wiem w jakim kolorze,ale chyba w beżu,zawsze będzie pasować do każdego koloru ,na dywan dopiero przyjdzie czas. Basiu fajnie ze sie pojawiłaś, pisz co tam u WAs nowego a najlepiej pokazuj : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/DSC_3456_zpswlnq6maz.jpg Ven powiem ze dekoracja idealna, sama byc tego tak nie wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Iwonka Przegoniłam go z tą kiełbą do kotłowni, no gdzie mi tu takie dekoracje będzie robić Matko jak się wczoraj znerwicowałam podchodzę do Fionki wylegującej się na pufie w sypialni i patrzę a tam 3 plamy małe co prawda ale wyglądało jak atrament i mówię cholera żadnego długopisu tam nie kładłam, skąd?! latam, biegam po chałupie co tu zrobić żeby nie zepsuć bardziej....chwyciłam swojego Białego Jelenia do mycia twarzy i nie pamiętam już o co było tyle krzyku P.S. Rzygulinki również najlepiej Jeleniem traktować - przetestowane jak mi kota popuściła na dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.04.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Venus, Piekne te lampy w sypialni, ale szmaragdowe zasłony wspaniały pomysł, cudnie tam wyglądają. A co ta kiełbaska miała oznaczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Vesi dzięki Zasłony dziękują Kiełbasa czyli potrzeba matką wynalazku mąż uznał, że trochę ją chce podsuszyć i chyba za bardzo zainspirował się niegdyś chętnie wieszanym czosnkiem czy papryczkami chilli. Błagam w takiej minimalistycznej kuchni wisząca kiełba z półki? Chciałam udusić, ale mało ze śmiechu się nie poskładałam na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Uprzejmie donoszę, że już za parę minut rusza kampania na WW z porcelaną Vola :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 No, to liczę, że się obłowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts