Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Platinium byś chciała? :o oj nie, mnie nie kręci :no: ja złotkooo na bogato :rotfl:

Super są te wazony MAR.GO z Vola :yes: ale tak trudne w aranżacji :rolleyes: ja je widzę w minimalistycznych kuchniach i .... swojej dolnej łazience :lol2:

:no: no co Ty, ja tej zastawy nie traktuje w formie obiadowej :rolleyes:

raczej taka wyjątkowa deserówka + ewentualnie zimna płyta :yes: no ale nie pogardziłabym dla 12, tylko nie chciałabym ze swojego konta za tyle płacić :rolleyes: :lol2:

:no: no co Ty, ja tej zastawy nie traktuje w formie obiadowej :rolleyes:

No ja też wyłącznie w formie deser exclusive :D Ale wyobraź sobie, że przyjdzie większa ferajna, to z 4 sztukami nie zaszpanujesz :lol2:

Robię :wiggle:

za chwilę znowu skaczę do niej na drabinie. Mozolna to praca, ale fajnie wychodzi :wiggle: chociaż bardzo delikatnie :yes: ale to dobrze, bo mąż już mleszczał że za babsko w tym pokoju będzie :lol2:

P.S. Mężu stwierdził, że podoba mu się zmiana, ale równocześnie mógłby bez niej żyć :lol2:

Trawa skoszona :wiggle: ale przyjemnie móc to robić bez żadnego pośpiechu :yes:

Wzór na ścianie też schnie, bliżej jak dalej do końca :wiggle: a ja już myślę gdzie by tu dziur w ścianach narobić i coś powiesić :lol:

Wzór na ścianie też schnie, bliżej jak dalej do końca :wiggle: a ja już myślę gdzie by tu dziur w ścianach narobić i coś powiesić :lol:

Wzór?? Opowiadaj, coś wymalowała :D Co to za ściana, gdzie, jaki kolor i jaki wzór! :popcorn:

Tomkowa ano umilam sobie pokój niczyj czyli męża - ale dizajn mój :lol2: bawię się szablonem :yes: powiem tylko że wzór w kolorze na bogato :lol2: aktualnie walczę ze ścianą skośną :o se wybrałam ścianę :lol2:
a kto powiedział, że u mnie lepiej? :lol2: po moim koszeniu zawsze jest niezły ubaw, ale przynajmniej w pachy już nie kuje :lol2:

bo padnę :-)

to czekamy na fotki tego przedsięwzięcia! jestem ciekawa, sama wzorów w domu nie mam, ale kto wie... :-)