Venus_m 24.04.2016 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 nie no co Ty ja teraz żyję oszczędnie ostatnio miałam tyle domowych wydatków ale porcelana piękna oj jadłabym z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Justynka, przecudna ta porcelana, a komplecik jak dla mnie, Platinum, dla 6 osób, to jedyne 1080 zł Potrzymam sobie 20 minut, a co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Platinium byś chciała? oj nie, mnie nie kręci ja złotkooo na bogato Super są te wazony MAR.GO z Vola ale tak trudne w aranżacji ja je widzę w minimalistycznych kuchniach i .... swojej dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Okiej idę malować ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Platinium byś chciała? oj nie, mnie nie kręci ja złotkooo na bogato Widzisz u mnie złotko?? No dobra, zmieniam zawartość koszyka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Aniu a w sumie dlaczego na 6 osób? ja to bym chciała 4 deserowe i jeden duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 6 sztuk, to taka podstawowa ilość Najlepiej byłoby 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 no co Ty, ja tej zastawy nie traktuje w formie obiadowej raczej taka wyjątkowa deserówka + ewentualnie zimna płyta no ale nie pogardziłabym dla 12, tylko nie chciałabym ze swojego konta za tyle płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 no co Ty, ja tej zastawy nie traktuje w formie obiadowej No ja też wyłącznie w formie deser exclusive Ale wyobraź sobie, że przyjdzie większa ferajna, to z 4 sztukami nie zaszpanujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.04.2016 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 e nie o szpan tu chodzi wolę 4 na co dzień niż 12 dla szpanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.04.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Żarcikowałam Ja i z dwoma był skakała z radości Jak ściana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.04.2016 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Robię za chwilę znowu skaczę do niej na drabinie. Mozolna to praca, ale fajnie wychodzi chociaż bardzo delikatnie ale to dobrze, bo mąż już mleszczał że za babsko w tym pokoju będzie P.S. Mężu stwierdził, że podoba mu się zmiana, ale równocześnie mógłby bez niej żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jakie plany na dziś? Ja dalej maluję i koszę trawę - miałam nadzieję, że mąż zapomni mi kosiarkę wystawić ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Trawa skoszona ale przyjemnie móc to robić bez żadnego pośpiechu Wzór na ścianie też schnie, bliżej jak dalej do końca a ja już myślę gdzie by tu dziur w ścianach narobić i coś powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 26.04.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Gratuluję tej skoszonej trawy moja wygląda jakby ktoś jej zrobił krzywego irokeza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 a kto powiedział, że u mnie lepiej? po moim koszeniu zawsze jest niezły ubaw, ale przynajmniej w pachy już nie kuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.04.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Wzór na ścianie też schnie, bliżej jak dalej do końca a ja już myślę gdzie by tu dziur w ścianach narobić i coś powiesić Wzór?? Opowiadaj, coś wymalowała Co to za ściana, gdzie, jaki kolor i jaki wzór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.04.2016 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Tomkowa ano umilam sobie pokój niczyj czyli męża - ale dizajn mój bawię się szablonem powiem tylko że wzór w kolorze na bogato aktualnie walczę ze ścianą skośną se wybrałam ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 26.04.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 a kto powiedział, że u mnie lepiej? po moim koszeniu zawsze jest niezły ubaw, ale przynajmniej w pachy już nie kuje bo padnę to czekamy na fotki tego przedsięwzięcia! jestem ciekawa, sama wzorów w domu nie mam, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.04.2016 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 o raju ale jestem zmęczona pogoda deszczowa, ale i tak załatwiłam dziś sporo tylko mam wyrzuty sumienia że malowanie dziś nie ruszone, a teraz już ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts