mmikka 26.05.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Jakiej grubości jest deseczka? Ślicznotce ze złotem do "twarzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.05.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Aniu a po co robi się takie podcięcie jak w tej desce którą pokazałaś? chodzi tylko o estetykę czy to ma czemuś służyć? do czegoś takiego już chyba z 3 cm trzeba rzeźbić Służy do łatwego przenoszenia z miejsca na miejsce Bez tego podcięcia bardzo trudno jest taką deskę podnieść, bo nie ma gdzie palców włożyć, a ona dosyć ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2016 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Mikka deska o grubości 2 cm Ania acha no to ja nie narzekam, bo zsuwam ją z blatu i bierę ale generalnie ta deska po to jest taka duża żebyjej nie przenosić. Jaki dziś piękny zegar z marmułu znalazłam za jedyne tysionc czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.05.2016 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/marmur-w-kuchni-deska-do-krojenia-calacatta-zloto22-464x700_zpslwq4zuwd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.05.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 No piknie, znów nic nie widać Wiem, że takiego kolosa bez sensu przenosić, ale brudek czasami pod nim wytrzeć trzeba, więc szkoda blatu na szuranie po nim marmurem Nawet mimo podklejek Wymyśliłam sobie deskę przy płycie kuchennej 40x60, więc muszę mieć ją jak unieść bez zsuwania z blatu Niedawno był na WW fajny zegar, jak z marmuru, za pińdziesiąt pare Mam nadzieję, że Ivy go kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.05.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Zamówiłam deseczkę Gruba jak Twoja, tylko ja będę miała 30x50. Masz rację, kontakt bezproblemowy i szybki. Dziękuję za fajny namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.05.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ania w łeb dać? jak to nic nie widać? innych nie mam, nie łómiem Mmikka uuuu to Ty widzę prędka jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Co tam żabki u Was? U nas to wiecie nuda, uznałam że pora na remont łazienki górnej a mąż nie ma nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.05.2016 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Justynka, taki mąż to skarb!! Pisz szybko, co wymyśliłaś! :popcorn: W łazience też marble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.05.2016 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Aniu oj nie to będą drobne popraweczki - zmiana ściany z lustrem i umywalką, - wymiana frontów mebli i zlecenie nowej szafki pod umywalkę, - zmiana elektryki przy lustrze, - może podziałamy jeszcze z zabudową geberitową, bo tak rzuciłam tylko a mąż mi się do pomysłu zapalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.05.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) I te "drobne popraweczki" tak się da bez kucia i wymiany płytek?? Bo mowa o łazience zielono-złotej, tak? Edytowane 29 Maja 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.05.2016 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 tak o zielono-złotej mówimy no bez kucia to się nie da, ale to i tak będą drobne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Zamówiłam deseczkę Gruba jak Twoja, tylko ja będę miała 30x50. Masz rację, kontakt bezproblemowy i szybki. Dziękuję za fajny namiar Priv poszedł Potwierdzam, kontakt błyskawiczny. Wyceniałam deskę 30x40 cm z granitu z podcięciem na palce, grubość deski 2 cm i cena nie powaliła mnie na kolana z zachwytu Znalazłam taniej, tyle że grubość 3 cm, a to chyba za grubas jednak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Hmnn ciekawe jaka cena Miałam ofertę za 50 zł z carrary, tylko co z tego jak Pan później przepadł jak kamień w wodę Deska to raczej 2 cm ile taka 3cm by ważyła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Słuchajcie od dziś jesteśmy z mężem na diecie, która trwa ... 28 dni trzymajcie za nas kciuki, wczoraj żegnaliśmy się z hajlajfem jedząc pidźcę i zagryzając kinder bueno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Trzymam kciuki Co roku jestem na diecie 40-dniowej Plus ujemny to taki, że w sklepie ciężko przy wiadomych półkach, a plus dodatni, że miesiąc wreszcie wydaje się bardzo długi Co to za dieta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Aniu to dieta regulująca metabolizm organizmu, gdzie tydzień masz podzielony na 3 fazy, w każdej fazie jesz coś innego i inne ćwiczenia wykonujesz dla pobudzenia. O tyle jest to fajne, że 2 dni pod rząd możesz jeść to samo tylko zmieniać przekąski np. mandarynki zamiast mango, kiwi zamiast arbuza itp czyli codziennie nie stoisz przy garach. Jak będzie zobaczymy, efekty w mojej rodzinie super a ja jestem już taka wieeeeeeeeeeeeeeeeeelka to jeszcze w niedziele na chrzestną zostałam poproszona i muszę to przetrwać. Nie chcę się za kilka lat zmobilizować i później żałować, że jak byłam młoda to o siebie nie dbałam...no a co tu dużo mówić, my jemy dużo na mieście. Lubimy jak nam się poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 To dieta Haylie Pomroy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 dokładnie stosowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Nie Ale dużo czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts