Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu a po co robi się takie podcięcie jak w tej desce którą pokazałaś? chodzi tylko o estetykę czy to ma czemuś służyć? :rolleyes: do czegoś takiego już chyba z 3 cm trzeba rzeźbić :)

Służy do łatwego przenoszenia z miejsca na miejsce :) Bez tego podcięcia bardzo trudno jest taką deskę podnieść, bo nie ma gdzie palców włożyć, a ona dosyć ciężka ;)

No piknie, znów nic nie widać :lol2:

Wiem, że takiego kolosa bez sensu przenosić, ale brudek czasami pod nim wytrzeć trzeba, więc szkoda blatu na szuranie po nim marmurem ;) Nawet mimo podklejek ;) Wymyśliłam sobie deskę przy płycie kuchennej 40x60, więc muszę mieć ją jak unieść bez zsuwania z blatu :)

Niedawno był na WW fajny zegar, jak z marmuru, za pińdziesiąt pare :) Mam nadzieję, że Ivy go kupiła :yes:

Zamówiłam deseczkę:) Gruba jak Twoja, tylko ja będę miała 30x50. Masz rację, kontakt bezproblemowy i szybki.

Dziękuję za fajny namiar :hug:

Priv poszedł :) Potwierdzam, kontakt błyskawiczny. Wyceniałam deskę 30x40 cm z granitu z podcięciem na palce, grubość deski 2 cm i cena nie powaliła mnie na kolana z zachwytu :no: Znalazłam taniej, tyle że grubość 3 cm, a to chyba za grubas jednak będzie :)

Aniu to dieta regulująca metabolizm organizmu, gdzie tydzień masz podzielony na 3 fazy, w każdej fazie jesz coś innego i inne ćwiczenia wykonujesz dla pobudzenia. O tyle jest to fajne, że 2 dni pod rząd możesz jeść to samo tylko zmieniać przekąski np. mandarynki zamiast mango, kiwi zamiast arbuza itp czyli codziennie nie stoisz przy garach.

Jak będzie zobaczymy, efekty w mojej rodzinie super :wiggle: a ja jestem już taka wieeeeeeeeeeeeeeeeeelka :o :lol2: to jeszcze w niedziele na chrzestną zostałam poproszona i muszę to przetrwać. Nie chcę się za kilka lat zmobilizować i później żałować, że jak byłam młoda to o siebie nie dbałam...no a co tu dużo mówić, my jemy dużo na mieście. Lubimy jak nam się poda :lol2: