Venus_m 31.05.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 a ja mam właśnie porę karmienia idę po przekąskę czyli pomarańczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.05.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Priv poszedł Potwierdzam, kontakt błyskawiczny. Wyceniałam deskę 30x40 cm z granitu z podcięciem na palce, grubość deski 2 cm i cena nie powaliła mnie na kolana z zachwytu Znalazłam taniej, tyle że grubość 3 cm, a to chyba za grubas jednak będzie Mój deseczny wielkolud już w domu. Taka jak Venuski, tylko rozmiar 35 x 60. P. Wojciech się w cm, machnął i zrobił większą, którą przyjęłam z dobrodziejstwem inwentarza:) 12 kg waży. Za radą Justyny pilnowałam kuriera z poczteksu Jak widział moje nieporadne operowanie nożem sam go złapał i mi deseczkę wypakował Wiem dlaczego był taki chętny w rozpakowywaniu, sam był ciekawy co do mnie przydźwigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.05.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mój deseczny wielkolud już w domu. Taka jak Venuski, tylko rozmiar 35 x 60. P. Wojciech się w cm, machnął i zrobił większą, którą przyjęłam z dobrodziejstwem inwentarza:) 12 kg waży. Za radą Justyny pilnowałam kuriera z poczteksu Jak widział moje nieporadne operowanie nożem sam go złapał i mi deseczkę wypakował Wiem dlaczego był taki chętny w rozpakowywaniu, sam był ciekawy co do mnie przydźwigał pokaż swoje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mój deseczny wielkolud już w domu. Taka jak Venuski, tylko rozmiar 35 x 60. P. Wojciech się w cm, machnął i zrobił większą, którą przyjęłam z dobrodziejstwem inwentarza:) 12 kg waży. Matko jedyna, z granitu też będzie taka ciężka??? Bo moja będzie tylko 10 cm krótsza, a druga 5 cm szersza Pan Wojciech ma mnie po dziurki w nosie po ilości mejli jakie wysłałam w sprawie podcięcia na palce Za karę muszę tydzień czekać Mmikka pokaż deseczkę, prosimy I od spodu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 juhu jaka tu imprezka aj lajk it! Mmikka no właśnie pokaż pokaż Jaki miał być rozmiar i jaki jest? Iwonka no właśnie przyjdą, smaku narobią i nie pokażą - jak one śmio !! Tomkowa to jednak p. Wojciech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.05.2016 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Ej melduje się na diecie Nie mogę się doczekać fazy II bo dzisiejsze jedzenie było zjadliwe tzn. śniadanie takie se i kolacja taka se. Reszta pyszka A jutro powtórka z rozrywki tylko z innymi przekąskami. Jako, że my do późnia nie śpimy zaserwujemy sobie jeszcze jedną przekąskę dziś czyli jabłko, chociaż mąż mi zapowiedział od razu że on zje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Tomkowa to jednak p. Wojciech? Na taką ilość korespondencji wstyd nie zamówić No i jak się okazało po 50-tym mejlu cena nie jest wprost proporcjonalna do wielkości deski Justynka, Twoja deska ma siatkę od spodu? O co z tą siatką chodzi? Jeżeli granit też takie cóś ma mieć, to raczej sobie odpuszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.05.2016 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Kobitki, na szybko robiona deseczka i siatka od dołu. Deska miała być 30x50, p Wojciech z pamięci podał wymiar 35x60 i taką ucięli. Ale zapytał mnie czy chcę większą, czy mają przyciąć. Zdziwiła mnie tylko ta siatka, ale moja deska ma być podstawką pod czajnik, to mi nie przeszkadza. Siatkę traktuję jako zbrojenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.05.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Mmikka, przepiękna!! Pan Wojciech mógł się pomylić po korespondencji ze mną, każdy by zgłupiał :rotfl: Martwi mnie ta siatka, bo ja chcę normalnie użytkować swoje deski. Kroić na nich, normalnie je brudzić i normalnie je myć. Jak się coś w tę siatkę dostanie, to się wyczyści? Poza tym swoje też bym od spodu impregnowała. Zobaczymy, co odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.05.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 No to już wiem kto stoi za moimi centymetrami:rotfl P Wojciech napisał, jest to epoksydowa siatka wzmacniająca kruchy i cenny materiał, naklejania w czasie produkcji płyty. Kilka razy oglądałam w sklepach chińskie deski i bardzo się cieszę, że się na nie nie skusiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2016 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Mmika a niech Cię jaka śliczna będziesz impregnować? Bo mi p. Wojciech zrobił niespodziankę i napisał, że zaimpregnował i można używać i tak się cykam bo ja lubię mieć pewność że jak pojawią się ślady użytkowania to dlatego że tak miało być, a nie że darowałam sobie któryś z etapów. Tomkowa chyba mi do głowy nigdy nie przyszło myć od spodu deski która waży 12 kg, no chyba że coś podpłynęło pod ale to bardzo rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tomkowa chyba mi do głowy nigdy nie przyszło myć od spodu deski która waży 12 kg, no chyba że coś podpłynęło pod ale to bardzo rzadko Ja mam różne dziwne pomysły Ale przy każdej rzeczy, którą mam kupić pierwsze podstawowe pytanie to takie, czy to coś da się łatwo myć/czyścić Ta siatka jest epoksydowa, więc z myciem nie będzie problemu. Na granitowej jej nie będzie. No i ciekawe, czy moja to też taki ciężar się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.06.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Pan Wojciech moją też zaimpregnował, z kupnem impregnatu mi się nie pali, bo drogi jest. No i moja nie będzie nożem traktowana, ew kawa czy herbata może mi tam szkody narobić. Sprawdziłam teraz i moja deska jest za duża do mycia w zlewie, pod prysznic nie będę jej nosić więc pozostaje myć ją na blacie. Justyna, dziękuję za fajny namiar i polecenie p Wojciecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.06.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tomkowa a jaką wybrałaś? galaxy? no weźże się pochwal kobietooooooo My od zawsze dużą deskę czyścimy właśnie an blacie Mmika proszę bardzo :hug: Słuchajcie dziś oddaliśmy do oprawy pracę która zawiśnie w jadalni ale się cieszę, bo będzie duża i kolorowa Tylko chyba muszę kupić mocowanie galeryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.06.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Tomkowa a jaką wybrałaś? galaxy? no weźże się pochwal kobietooooooo My od zawsze dużą deskę czyścimy właśnie an blacie Mmika proszę bardzo :hug: Słuchajcie dziś oddaliśmy do oprawy pracę która zawiśnie w jadalni ale się cieszę, bo będzie duża i kolorowa Tylko chyba muszę kupić mocowanie galeryjne Galaxy za bardzo się mieni, a ja nie za bardzo lubię Venuska, widziałaś moją kuchnię, blaty mam grafitowe, to jaka deska będzie najlepsza? Duży kolorowy obraz w jadalni? Fantastycznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2016 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 No widziałam, widziałam Wybrałabym coś w miarę zbliżonego do blatu Na obraz czekam tzn to sitodruk, bo obrazu olejnego nie ma sensu przecież oprawiać Nie mogę się już doczekać kiedy oderwę ze ściany nieduży Pink Bow i wykombinuję gdzie go dać. Chyba, że ktoś chętny żeby go odkupić? http://www.mintgrey.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_b4ec5e052400e543ed4d2819cedb8e3e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.06.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 ?No widziałam, widziałam Wybrałabym coś w miarę zbliżonego do blatu Grafitowy granit, który mają wydał mi się zbyt "nagrobkowy" Wybrałam granit impala, ale on też powszechnie stosowany do powyższego . Szkoda, że nie mają marble black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.06.2016 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 A daj spokój Ja nie cierpię kostki z posypką, bo od zawsze kojarzy mi się z nagrobkami a pasek na tarasie mam Właśnie dlatego, że z beżową gładką kostką wygląda super Co gorsza do naszej elewacji świetnie pasowałyby ścieżki z kostki z posypką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.06.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Impala będzie zdecydowanie ciemniejszy od blatu, dobrze będzie? Jedna deska będzie obok płyty kuchennej, a druga obok słupka z piekarnikiem, czyli obie na krańcach blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.06.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 fiufiu.... jakie piękne marmury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts