Venus_m 08.06.2016 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Lui Właśnie o Alexandrii myślałam Ostatnio byliśmy w szkółce ogrodniczej i widziałam w końcu na żywo piękny okaz rododendrona cenowo w granicach 850-1200 zł sztuka, tylko to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.06.2016 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 W donicach na tarasie mam posadzone małe świerki w odmianie sanders blue. Podobno powinny nawet przetrwać zimę - zobaczymy to jakaś karłowata odmiana świerku, jak przetrwa to za kilka lat przesadzimy po prostu do ziemii. Bardzo lubimy iglaki i mamy ich sporo. Gorzej przy koszeniu bo igły mnie lecą na nogi ale i tak wolę to jak grabienie liści Dziewczynki drogie szukam wykonawców na metalowe, kute balustrady zewnętrzne do balkonów? Czy ktoś może się podzielić namiarem? Znalazłam fajny model i chcę chociaż wycenić żeby wiedzieć na czym stoję i czy mąż ma pracować 3x ciężej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.06.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Uwaga Dżasta się odchudza Wczoraj miałam kryzys, pierwszy po prawie 2 tygodniach diety na której jem i faktycznie chudnę. Napisałam więc przebiegle do męża czy mógłby wracając zajechać po kawałek ciasta, stwierdził że zbyt jest zmęczony. #ByleBatonZeSpołemMnieNieZaspokoi Zdesperowana układałam już w głowie plan półgodzinnego spaceru w jedną stronę byle tylko zjeść ciastko o którym marzę cały dzień. #aZaWytrwałośćCośMiSięwKońcuNależy Nakarmiłam więc męża, nalałam herbaty i czekam aż do niego dotrze, że to ciasto dziś to must have. W końcu pyta czy jedziemy - też mi pytanie! Wpadam do środka i od razu przyklejam się do gabloty z ciastami, oczy mam jak baran przed rzeźnią. Całą drogę spieram się, że nie dam nawet kęsa swojego, mimo że jakiś większy dostałam na pierwsze oko #OczywiścieJakJużOchłonęłamDałamSkubnąć Jem i dociera do mnie, że o matko cukier morderca nie ma serca, a po drugie to nie moja pora na przekąskę... Przypominam sobie o czym czytałam w książce, że jak już grzeszyć to na całego i cieszyć się tym, żeby dużo endorfin się uwalniało i wiesz co? Dziś na wadze nie ma nawet śladu po tym wczorajszym ciasteczku <3 #Niesłychane #ZwykleMiałamKiloNaPlusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.06.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Praca oprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.06.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 http://psiakosc.com/emoty/emoty-1/foty_koniecznie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Odebrana ślicznie wyszła, jak powiesimy to pstryknę zdjęcia. Duża jest, ale lekka na szczęście może wystarczą rzepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2016 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Nie będzie zdjęć Obraz nam spadł, uszkodził ścianę w dwóch miejscach i rama do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.06.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Termin 14 lipiec Zaczęłam używać deski marmurowej nie impregnowałam, trudno najwyżej się zmarnuje, zresztą nie wiadomo czy coś by pomogło jak na razie nakapał mi na nią olej z przyprawami i kroiłam batata, ale wszystko ładnie zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.06.2016 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Melduję, że deska przetrwała już wiele, jedyne co to to że zostają na niej rysy od noża, ale ogólnie fantastico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.06.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie będzie zdjęć Obraz nam spadł, uszkodził ścianę w dwóch miejscach i rama do wymiany To żeś się spisała, nie powiem http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-69.gif Na rzepy wieszałaś? Ścianę i ramę odtłuściłaś? No ja nie wiem, nie wiem.. Melduję, że deska przetrwała już wiele, jedyne co to to że zostają na niej rysy od noża, ale ogólnie fantastico Ja też swoją jestem zachwycona Tyle, że moja przyszła zaimpregnowana. Nic, a nic śladów nie ma, buraki były krojone, pomidory rozpaćkane, rysek nie widać wcale, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.06.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Na swojej desce nie kroję, wypatrzyłam plamę od herbaty, potarta gąbką zeszła. Potrzaskanej ramy współczuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Tomkowa no litości, ja w tym domu od wieszania obrazów nie jestem miałam przeczucie, żeby nie wieszać na rzepy tylko kupić już dużo wcześniej system galeryjny to nie i teraz do 14 lipca trzeba czekać Moja deska też przyszła zaimpregnowana Mmika aś Ty a ja jej nie oszczędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.06.2016 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Moja za duża jest do normalnego używania. Polozyłam ją w rogu kuchni na łączeniu blatów jako ochronę przed zalaniem. Niestety w jednym miejscu zauważyłam wybrzuszenie i mam nadzieję, źe deska uchroni przed kolejnym. Czajnik na niej stoi i miska z owocami. Mogłam od razu kupić małą do krojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2016 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Odwiedziliśmy dziś zlot foodtrucków trudno zrobiłam sobie dyspensę 2-dniową, ale taką na maksa z sushi, lodami i ciastem....za to z siłownią Byliśmy także na targach Domove...ale kaszana trwało to jakieś 5 minut, no może 7! Jak już tak jeździliśmy to zahaczyliśmy jeszcze o targi Home Days , akurat wystawcy się zbierali...ale udało nam się coś fajnego przytachać do domu ciągle zapominam jak to się nazywa, podobne do globusa ale nim nie jest ...astrolabium? jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Chwilowo pożyczyliśmy aparat więc nie mam jak cyknąć zdjęcia nowego nabytku Taki jest śliczny, że już wczoraj na maksa rozwaliłam aranżację na konsoli w salonie próbując go upchnąć w reprezentacyjne miejsce...ale się nie udało najlepiej mu jednak na półce kominkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.06.2016 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Uwaga powoli wkraczamy w fazę ogród Ostatnio odwiedziliśmy firmę, która układała nam taras z kostki żeby wycenić zrobienie opaski wokół domu. W znacznej części będzie prawie niewidoczna jakieś 2-3 kosteczki i zastanawiamy się czy w związku z tym inwestować w Libet do ścieżki i podjazdu jeszcze pewnie kawał czasu (uwielbiam wykańczać się na raty ) zakładam, że z naszym szczęściem zanim się za to weźmiemy to kostka z opaski będzie już wycofana ze sprzedaży. Może ktoś z Was pokaże jak jest u niego? Może kurczę nie ma co przepłacać (120-150 zł/m2 na gotowo) tylko zrobić jakąś po taniości? zatem SZARA KOSTKA NA OPASKĘ POSZUKIWANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.06.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 No tak, pochwalic sie nabytkiem i nie pokazac go to tylko tutaj Co do opaski - ja mam chodnik dookoła domu i w sumie to pasuje do naszej bryły domu i zawsze to trochę mniej do koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2016 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Vesi a jakiej szerokości? my od strony garażu celujemy w okolicę 50 cm i tak nie będziemy tędy chodzić - trochę już mieszkamy to wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.06.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Może kurczę nie ma co przepłacać (120-150 zł/m2 na gotowo) tylko zrobić jakąś po taniości? zatem SZARA KOSTKA NA OPASKĘ POSZUKIWANA to cena za kostke +materiał/robocizna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.06.2016 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Ivy na gotowo czyli już wszystko w cenie poza oczywiście obrzeżami a co to drogo/tanio? Czy też się do tematu przymierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts