mmikka 12.07.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]360878[/ATTACH] Od wczoraj próbowałam wkleić fotkę i nie mogłam. Teraz stołek przeniosłam do pustej ramy, specjalnie dla Tomkowej włożyłam do niej dwie fazowane szybki szklane. Jak widać moje lustro dalej w powijakach:( Edytowane 12 Lipca 2016 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.07.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 O matko piękne, absolutnie piękne to astrolabium, grafika też elegancko sie prezentuje Jak ty zawsze oszczędzasz tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Vesi a mnie sie wydaje, że właśnie za dużo ich wrzucam Muszę tylko ogarnąć jakąś grafikę za astrolabium, bo cegła i złoto to nie jest zbyt szczęśliwe połączenie Mmika że tak zapytam jak filip z konopii...ta rama ma mieć fazowane lusterka? ulala to dopiero nowa definicja na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 To jeszcze pokażę Wam ... siebie Tomkowa Ty chciałaś http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/13641060_10206752130631160_4551733954405222495_o_zpsdl78yicb.jpg Zdjęcie nadaje się do publikacji bo mam tu tzw łagodny wyraz twarzy, zwykle na zdjęciach mam wzrok bazyliszka buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.07.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Oj tam, do zdjec ubieraj okulary przeciwsłoneczne to nie bedzie widac wzroku a fotka http://az616578.vo.msecnd.net/files/2014/10/02/635478700922414831911240172_1.png i super sandałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 ale w okularach wyglądam jak "stój, puść jom, milicja!" :lol2: w sandałkach ostatnio postanowiłam pociskać na obiad, nawet obleciałam w nich niedużą galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 To jeszcze pokażę Wam ... siebie Tomkowa Ty chciałaś Zdjęcie nadaje się do publikacji bo mam tu tzw łagodny wyraz twarzy, zwykle na zdjęciach mam wzrok bazyliszka buziaki No, no, Paniusia prezentuje się very beauty A wzrok, proszę ja Ciebie, nawet przy "łagodnym wyrazie" masz charakterny Potwierdzam, sandałki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Z okularami, to najlepszy patent na wiele przypadłości. Na mnie mówią - zamkniętooka, nawet jak wytrzeszcz robię, to na zdjęciu mam zamknięte :cool:p Ven, głupio będzie z tymi lusterkami? Cholera, nie zwrócę ich, miesiąc czekałam na zamówienie, sklep dostał pobite i reklamowali nie zamawiając mi nowych. Przez koszt tych faz, to naprawdę wersja na bogato:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.07.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 [ATTACH=CONFIG]360878[/ATTACH] Od wczoraj próbowałam wkleić fotkę i nie mogłam. Teraz stołek przeniosłam do pustej ramy, specjalnie dla Tomkowej włożyłam do niej dwie fazowane szybki szklane. Jak widać moje lustro dalej w powijakach:( Jak ja mogłam nie zobaczyć Twojego zdjęcia?? Wybacz ślepotę Stołek jest super i już A próbowałaś go postawić przy fotelu w łazience? Ja swój też wyjęłam spod prysznica i postawiłam w drugiej łazience przy wannie Dodasz jakiś złoty drobiazg na bufet z umywalką i będzie ślicznie Stołek przy lustrze to trochę za złoto A jeżeli chodzi o "bogatość" tego drugiego, to bądź wierna pierwszej myśli, pod warunkiem, że nadal Ci się podoba Przecież z takim zamysłem kupiłaś ramę, czekałaś cierpliwie na lusterka. Lustro Mani wyszło przepięknie, Twoje też będzie super Trzymam kciuki za szybką realizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.07.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Stołek na stałe stoi w drugim pokoju, koło kominka. I hortensji. Tylko pierwotna fotka nie chciała się dodać Lustro zrobimy, tylko w naszej metropolii nie kupimy noża do szkła. Lista zakupów w LM i Castoramie rośnie Do końca czerwca mieliśmy odebrać chromy do auta i co kilka dni przekładają termin. A bez sensu jechać dwa razy do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Tomkowa mam bardzo wrażliwe oczy i na zewnątrz muszę je mrużyć i dlatego taka pięknota Mmika nie no dlaczego głupio? Po prostu nie moja stylóweczka, ale jak Twoja to czemu nie? dla mnie po prostu zbyt bogate połączenie A nie lepiej z Krakowa zamówić transport? mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Kotałki serwuje ciasteczko do popłudniowej kawki http://www.someplacenice.pl/wp-content/uploads/2016/07/sernik-z-maslem-orzechowym-ala-reeses-moje-wypieki5-700x464.jpg http://www.someplacenice.pl/wp-content/uploads/2016/07/sernik-z-maslem-orzechowym-ala-reeses-moje-wypieki7-700x464.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.07.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Normalnie ślinotoku dostałam To sernik? Ven, w Krakowie mamy odebrać zderzak i cholerna firma zwodzi nas. Co chwila przekłada termin. Dzisiaj znów przełożyli na piątek. Wrrrrrrr ................ i jeszcze grubą kasę trzeba im za robotę zostawić Przy okazji zrobimy zakupy w dużym budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 13.07.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Stylóweczka Dziewczyny poszukuję biało- lub szaro-granatowej tapety na ścianę za łóżkiem do sypialni. Nie pasy i nie kwiaty, w cenie poniżej 400 zł za rolkę Czy macie może coś w swoich zasobach inspiracyjnych, bo przejrzałam już chyba wszystkie katalogi. Podoba mi się Antonina Vella Dolce Vita Wallpaper in Navy Blue https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=101315 ale w Polsce ceny są kosmiczne. Nie wiem więc czy kompromisowo nie zdecydujemy się na Tapeta SH34547 Shades http://www.tapety-sklep.com/pl/c/Galerie-Shades/1144 choć ma ciepły odcień bieli i złotą otoczkę wokół granatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2016 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 mmika :yes: pycha kurde wczoraj wtrąbiłam w kawiarni bezę i poprawiłam jeszcze sernikiem...deszcz padał, coś musiałam robić a taka w cenie 350 będzie dobra Dżastisku? albo szablon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 13.07.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 (edytowane) Justyna, zastanawiam się już faktycznie nad szablonem. U Was wyszło pięknie, czy jednak ciemne farba nie będzie wychodziła poza obrys szablonu? Malowaliśmy ostatnio pasy w pokoju Młodego, inaczej jednak jak taśma malarska przylega do ściany, a inaczej wydaje mi się szablon. Trochę się tego obawiam.Poza tym, na ścianie jest skos i nie wiem, czy uda mi się z szablonem dotrzeć do całości. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2016 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 To zależy jak gęstą farbą będziesz malować, mnie nic nie podciekała, ale była bardzo gęsta też mam skos i się dało, nie było wygodnie ale sie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.07.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 ojacieżniemogę, takie ciacho własnie za mną chodzi, no nie wytrzymam, ide robic chleb z nutellą, bo po szafkach sama suche ciastka sklepowe, a ja bym wszamała takie mokre http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/b040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Star Butterfly 14.07.2016 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Hehe. Sami ostatnio robiliśmy sernik tak jakoś idealnie pasują do obecnej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Vesi znam ten ból :lol2: dlatego ja w zapasie trzymam ciastka owsiane i zapijam je czystkiem chociaż dziś pożarłam bezwstydnie babeczkę reese's Star Butterfly helloł a co za sernik? a da paniusia przepis czy tylko będzie mnie tak szczuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts