Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Vesi a mnie sie wydaje, że właśnie za dużo ich wrzucam :lol2: Muszę tylko ogarnąć jakąś grafikę za astrolabium, bo cegła i złoto to nie jest zbyt szczęśliwe połączenie :no:

Mmika :hug: że tak zapytam jak filip z konopii...ta rama ma mieć fazowane lusterka? :o ulala to dopiero nowa definicja na bogato :rolleyes:

To jeszcze pokażę Wam ... siebie :lol2: Tomkowa Ty chciałaś :rolleyes:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/13641060_10206752130631160_4551733954405222495_o_zpsdl78yicb.jpg

Zdjęcie nadaje się do publikacji bo mam tu tzw łagodny wyraz twarzy, zwykle na zdjęciach mam wzrok bazyliszka :lol2: buziaki :hug:

To jeszcze pokażę Wam ... siebie :lol2: Tomkowa Ty chciałaś :rolleyes:

Zdjęcie nadaje się do publikacji bo mam tu tzw łagodny wyraz twarzy, zwykle na zdjęciach mam wzrok bazyliszka :lol2: buziaki :hug:

No, no, Paniusia prezentuje się very beauty :) A wzrok, proszę ja Ciebie, nawet przy "łagodnym wyrazie" masz charakterny :lol2:

Potwierdzam, sandałki rewelacja :yes:

Z okularami, to najlepszy patent na wiele przypadłości. Na mnie mówią - zamkniętooka, nawet jak wytrzeszcz robię, to na zdjęciu mam zamknięte :cool:p

Ven, głupio będzie z tymi lusterkami? Cholera, nie zwrócę ich, miesiąc czekałam na zamówienie, sklep dostał pobite i reklamowali nie zamawiając mi nowych.

Przez koszt tych faz, to naprawdę wersja na bogato:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

[ATTACH=CONFIG]360878[/ATTACH]

Od wczoraj próbowałam wkleić fotkę i nie mogłam. Teraz stołek przeniosłam do pustej ramy, specjalnie dla Tomkowej włożyłam do niej dwie fazowane szybki szklane.:)

Jak widać moje lustro dalej w powijakach:(

Jak ja mogłam nie zobaczyć Twojego zdjęcia?? Wybacz ślepotę ;)

Stołek jest super i już :yes: A próbowałaś go postawić przy fotelu w łazience? Ja swój też wyjęłam spod prysznica i postawiłam w drugiej łazience przy wannie :) Dodasz jakiś złoty drobiazg na bufet z umywalką i będzie ślicznie :)

Stołek przy lustrze to trochę za złoto ;) A jeżeli chodzi o "bogatość" tego drugiego, to bądź wierna pierwszej myśli, pod warunkiem, że nadal Ci się podoba :) Przecież z takim zamysłem kupiłaś ramę, czekałaś cierpliwie na lusterka. Lustro Mani wyszło przepięknie, Twoje też będzie super :) Trzymam kciuki za szybką realizację! :)

Stołek na stałe stoi w drugim pokoju, koło kominka. I hortensji. Tylko pierwotna fotka nie chciała się dodać :(

Lustro zrobimy, tylko w naszej metropolii nie kupimy noża do szkła. Lista zakupów w LM i Castoramie rośnie

Do końca czerwca mieliśmy odebrać chromy do auta i co kilka dni przekładają termin. A bez sensu jechać dwa razy do Krakowa.

Tomkowa :rotfl: mam bardzo wrażliwe oczy i na zewnątrz muszę je mrużyć i dlatego taka pięknota :lol2:

Mmika nie no dlaczego głupio? Po prostu nie moja stylóweczka, ale jak Twoja to czemu nie? dla mnie po prostu zbyt bogate połączenie :)

A nie lepiej z Krakowa zamówić transport? :o mnie by się nie chciało :lol2:

Normalnie ślinotoku dostałam :jawdrop: To sernik?

Ven, w Krakowie mamy odebrać zderzak i cholerna firma zwodzi nas. Co chwila przekłada termin. Dzisiaj znów przełożyli na piątek.:bash:

Wrrrrrrr ................ i jeszcze grubą kasę trzeba im za robotę zostawić ;)

Przy okazji zrobimy zakupy w dużym budowlanym.

Stylóweczka :)

Dziewczyny poszukuję biało- lub szaro-granatowej tapety na ścianę za łóżkiem do sypialni. Nie pasy i nie kwiaty, w cenie poniżej 400 zł za rolkę :) Czy macie może coś w swoich zasobach inspiracyjnych, bo przejrzałam już chyba wszystkie katalogi.

Podoba mi się Antonina Vella Dolce Vita Wallpaper in Navy Blue https://www.decorpad.com/photo.htm?photoId=101315 ale w Polsce ceny są kosmiczne.

Nie wiem więc czy kompromisowo nie zdecydujemy się na Tapeta SH34547 Shades http://www.tapety-sklep.com/pl/c/Galerie-Shades/1144 choć ma ciepły odcień bieli i złotą otoczkę wokół granatu

Justyna, zastanawiam się już faktycznie nad szablonem. U Was wyszło pięknie, czy jednak ciemne farba nie będzie wychodziła poza obrys szablonu? Malowaliśmy ostatnio pasy w pokoju Młodego, inaczej jednak jak taśma malarska przylega do ściany, a inaczej wydaje mi się szablon. Trochę się tego obawiam.Poza tym, na ścianie jest skos i nie wiem, czy uda mi się z szablonem dotrzeć do całości. Edytowane przez Dzustaa