Venus_m 26.07.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 hej Czarownicaaa musimy pokombinować jak często rozkładasz stół? mój mąż się zapierał, że musi się rozkładać a faktycznie potrzebujemy go w takiej formie ... raz na 2 lata. Nawet na obiad biało-czerwony spokojnie się mieścimy z teściami, szwagrem i wujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 26.07.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 na 100% musi być rozkładany. Już różne opcje analizował przez ten szmat czasu moim poszukiwań i tego jednego jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.07.2016 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Widzisz chciałam zaproponować Ci jako dodatkowy stół bankietowy na który również sama się skusiłam. Wyglądu to on nie ma, trzeba nakrywać go obrusem, ale egzamin zdaje świetnie. U nas zwykle w ogrodzie, składa się jak walizka więc i w przechowywaniu nie problem. Pokaż jak masz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.07.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Jeżeli stół ma nie być za milion to albo coś z rynku wtórnego jak u nas, albo coś o słabszej jakości niż od stolarza na zamówienie. Na przykład mogę polecić stół, który wybrała moja mama do mieszkania, ma gięte nogi ale dokładnie tak jak lubię - subtelnie - nie robi ze stołu pająka rozkłada się http://halexmeble.pl/stol-bravo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2016 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Meble ogrodowe zabejcowane - w połowie ale na więcej nie mam siły, reszta w piątek. Ślicznie wyglądają, chociaż kolor teraz mają tak ciemny że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.07.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 o jasna anielko jednak jak ja się za coś wezmę to cisnę do końca wszystkie meble ogrodowe pomalowane. Zostały jakieś drobne popraweczki na piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 28.07.2016 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Czy pamiętasz markę i model płytek, które macie na zewnątrz przy drzwiach zewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2016 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Tak to Sandstone w wykończeniu Natura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2016 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Udało mi się zabejcować wszystkie meble na tarasie i w końcu ogarnęliśmy z mężem temat girlandy zewnętrznej Niedługo pokażę co z tego wyszło, aczkolwiek wczoraj próbowałam zrobić robocze zdjęcia z drabiną w tle ... ale masakra mąż powiedział, że do zdjęć wieczorem trzeba mieć statyw no mam pożyczony i może go w końcu użyję bo co pożyczam to nawet go nie rozpakowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.07.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Gratuluję wytrwałości Ja ostatnio zaczęłam malować plac zabaw dzieci ale bejca nie spełniła moich oczekiwań i zapał minął po dwóch pierwszych belkach....Miał być orzech, jest coś co może i przypomina orzech ale zmieszany z olejem silnikowym Jakiej bejcy używałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2016 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Waniliana to prawda zupełnie inaczej się maluje, kiedy kolor jest odpowiedni ja już po pierwszych pociągnięciach pędzlem byłam zachwycona Używałam bejcy z Ikea w kolorze brązowym do mebli Verda się chyba nazywa Najtrudniej było pomalować fotel z linkami - z pędzla został tylko wiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.07.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Miałas troche tego malowania, chyba wiecej niz ja, tylko użyłam oleju do mebli ogrodowych i tarasów, raz w roku musze je olejem impregnowac bo olej wysycha i zaczyna drewno pękać. Ta bejca co użyłaś chroni drewno? wystarczy raz na kilka lat? Psryknij fote telefonem i juz, a piekne zdjęcia zapodasz potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2016 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Kurde Vesi daruj latam na mopie i odkurzaczu...od 13 impreza ale czas na fm w przerwach jest ja nie wiem jak się można zachwycać zdjęciami z szajsunga, mój robi okropne albo ja nie mam skilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.07.2016 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 zabijcie, nie wiem co to skill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.07.2016 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 umiejętność wybacz że tak kodem po oczach walnęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2016 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 ojeju wzięłam się za taras, wycięłam dziś prawie wszystkie fugi, jeszcze impregnacja i fugowanie ostatnio na imprezie wylał się prawie 500 ml litrowy kieliszek czerwonego wina na kostkę wsiąkło natychmiast, ale zaprałam od razu płynem do mycia naczyń i posypałam na grubo solą, nie ma śladu dlatego przed kolejną imprezą uznałam że trzeba również zaimpregnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.08.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Nie zaimpregnowałam, ni ma czasu latam na mopie dołączył się mąż do ogólnych porządków, żeśmy dziś dziur w ścianach narobili prawie wszystkie obrazki, które podpierały ściany wiszą. Gorgonie w sypialni - nowa aranżacja szafki nocnej potrzebna, bo jakaś tam na szybko jest ale idealnie nie jest Pink Bow w gościnnym Krokodyl też w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.08.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Jeżeli podoba Wam się ściana w komputerowym na której malowałam metaliczny wzór za pomocą szablonu malarskiego od Stencils to zapraszam do zabawy na FB Możliwość wygrania jednego z 3 szablonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 10.08.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Cześć dziewczyny,Razem z mężem budujemy mirabelka jesteśmy na etapie wylania stropu i mam do Was pytanie czy balkon nad wykuszem(jadalnia) macie wylany razem ze stropem czy on jest na tej samej wysokości co strop. Jak wygląda wyjście na ten taras chodzi mi o to czy podłoga pokoju jest na równi z wyjściem na tarasa czy może macie schodek żeby wyjść na ten taras. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Cześć Maysia Tak, balkon nad jadalnią jest wylewany ze stropem, podłoga jest na równi a jeżeli mogę podpowiedzieć to rozważ zlikwidowanie pozostałych 2 balkonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts