maysia 11.08.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Moja mirabelka jest z garażem i ma tylko 2 balkony. Rozważałam usunięcie balkonu nad salonem ale wszyscy mi odradzają mówią ,że dom straci uroku. A tym bardziej,że mamy bardzo dużą i atrakcyjną działkę widokiem na góry. Venus mieszkasz już jakiś czas w swojej mirabelce czy jest coś co byś zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 No jasne Ale o tym wysmażyłam posta jakiś czas temu - jeżeli jesteś zainteresowana to ZAPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2016 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 O raju szukam i szukam tkanin na rolety rzymskie muszę jechać do ikea, może tam coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2016 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Komu tarty? miłego długiego weekendu! http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dsc_6421-464x700_zpswngor9ef.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/dsc_6467-464x700_zpstighn0ii.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 17.08.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Hej mam problem bo nie wiem co wybrać. W projekcie mamy schody zabiegowe stopień 17 cm wysoki. Z praktyki wiem ,że zakrętasy nie są wygodne .Jak zrobimy zwykłe schody bez zabiegu stopień będzie miał 20 cm . Czy to nie za dużo? Jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2016 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Maysia ja się uparłam, że zabiegowych nie chcę no i mam z przystankiem, wysokość 17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 17.08.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Venus a czy u Ciebie schody zaczynaja sie w tym samym miejscu co bylo w projekcie czy sa wysuniete w głąb korytarza?Obejrzałam zdjęcia twoich schodów i ciężko mi stwierdzić. U nas budowlaniec powiedzial ze on zrobi 17 cm stopien ale wtedy korytarz sie zawęzi i bedzie ciasno.Wg niego trzeba gdzies zgubic ten zabieg. A jak wysokie masz drzwi do kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.08.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Maysia dokładnie, gdzieś ten zabieg trzeba zgubić u nas są wysunięte względem projektu, ale na komunikację nie narzekamy Drzwi do kotłowni mają 201 cm Może Cię zachęcę do odwiedzin mojego bloga mocno związane z domem w mirabelkach, o schodach pisałam np. TUTAJ Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.09.2016 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 hej wróciliśmy z urlopu i jeszcze dogorywamy no ale trzeba się ogarnąć, bo gości mamy dziś PS. Zachciało mi się zmian w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.09.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Venuska próbowałaś robić ciasto na tartę w KA ? szybko i dokładnie polecam ja robię szpinakową z łososiem i fetą - pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2016 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Słonko nie próbowałam, a może próbowałam nie pamiętam. W każdym razie na jedną porcję (a zwykle tak robię) zagniatam ręcznie, bo to mniej jak 2 minuty roboty, a do mycia tylko łapki i jedna miska a jak robisz swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 konsolę na holl dziś kupiłam już od jakiegoś czasu na nią polowałam, ale zawsze była wykupiona...a dziś taka niespodzianka Czas oczekiwania do msc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.09.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Bardzo ładna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.09.2016 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Czy ładna to się okaże Mam podejrzenia co to za firma i że poprzedniego lata dała mi popalić przy składaniu innego mebla z ich oferty ale co to dla mnie konsola ponad 2 m Jeżeli będzie tak jak podejrzewam to swojej ceny warta, ni mniej ni więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 12.09.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Cześć dziewczyny:no:Wybieramy pokrycie dachowe.Na pewno będzie dachówka ceramiczna.Tylko kwestia tego jaki profil i kolor.-dachowka ceramiczna roben tobago czarna glazura połysk -czy toondach marsylka czarna połyskCo o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.09.2016 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Wstaw jakieś zdjęcia Ja bym się na dachówkę w połysku nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 13.09.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Podaje stronki od producentahttp://dach.roben.pl/produkt_kategoria/dachowki-ceramiczne/http://dach.roben.pl/produkt_kategoria/monzaplus-2/http://www.tondach.pl/pokrycie-dachow/falcowka Dlaczego byś nie wybrala połysku? Czy to kwestia gustu, wyglądu czy użytkowności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2016 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Raz oślepiającego efektu czarna glazura mocniej się nagrzewa, więc na górze pewnie jest jeszcze bardziej gorąco niż przy zwykłej dachówce (w lato śpimy na dole bo jest u nas tak gorąco), trzecia sprawa to tak jak taka dachówka wygląda po kilku miesiącach (dach porasta mchem, do tego dochodzi piach i brud). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2016 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ej konsola przyjechała :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.09.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Dlaczego byś nie wybrala połysku? Czy to kwestia gustu, wyglądu czy użytkowności? Raz oślepiającego efektu czarna glazura mocniej się nagrzewa, więc na górze pewnie jest jeszcze bardziej gorąco niż przy zwykłej dachówce (w lato śpimy na dole bo jest u nas tak gorąco), trzecia sprawa to tak jak taka dachówka wygląda po kilku miesiącach (dach porasta mchem, do tego dochodzi piach i brud). A ja jestem zakochana w błyszczących dachówkach I gdybym miała kasiorę natychmiast taki dach bym sobie sprawiła. W graficie Dachówka błyszcząca jest dachówką śliską, więc nie mam mowy, żeby porastała mchem od zacienionej strony. Nie trzyma się jej też tak bardzo brud. Znam kilka domów z taką dachówką i od lat dachy wyglądają jak nowiutkie. Moim zdaniem piękne! Mech cudnie rośnie, a wszelkie brudy idealnie przylegają najbardziej do dachów "szorstkich", a zazwyczaj takie są matowe. No chyba, że matowy, ale gładziutki, ale według mnie to już nie ten sam efekt. ej konsola przyjechała :wiggle: O jak super, za pół roku będą zdjęcia!! :lol2: Edytowane 14 Września 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts