Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

ja jestem na etapie urządzania i zamawiania mebli pod wymiar do łazienek, sypialni, salonu.

1. Co sądzicie, czy w sypialni będzie pasował regał na książki? mam przewidzianą zabudowę dookoła okna + siedzisko pod oknem i zabudowa może być albo niska, albo wysoka - wysoka wygląda bardziej przytulnie moim zdaniem. no i mogłyby być np 4 szuflady a do samego sufitu półki, otwarte albo zamknięte

2. szafki umywalkowe. w projekcie mam takie proste z 2 szufladami (na wizualizacji wyglądają ładnie) ale obawiam się czy to jest praktyczne. chyba wolałabym mieć więcej szuflad płytkich a nie tylko 2 dosyc głębokie?

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jadalnia z salonem nie dają mi spokoju. Mąż uważa, że jest wystarczająco miejsca. Ale moja wyobaźnia wybiega na przód i jak pomyśle o zjeździe rodzinnym na święta czy innych imprezach to zaczynam się zastanawiać gdzie pomieszcze wszystkich :lol2:

Zanim to jednak nastąpi to jeszcze troche czasu upłynie narazie jesteśmy na etapie okien i znowu dylemat białe ze szprosami czy brąz bez szprosów.

Może jakaś podpowiedź:confused:

Maysia a Ty się będziesz klasycznie urządzać? Bo ja bym teraz wzięła na pewno okna białe :yes: z białymi jest po prostu ŁATWIEJ, chociaż nasze brązowe podobają nam się tak jak na początku i nie żałujemy tej decyzji :rolleyes: no ale u nas najtrudniejszy etap minął :lol2:

Jak szprosy to jakie okna? Plastik?

Na święta to spokojnie dasz radę stół w poprzek stawiasz i możecie się ganiać :)

Jeszcze nie wiem jak urządzimy oglądam różne aranżacje ale jeszcze nie znalazłam swojego stylu.Bardzo mi się podoba styl angielski. Rozważam białe bo chce miec jasno. Brązowy trochę przyćmiewa chyba tak mi się wydaje. Okna pcv szpros 26 mm . Ładnie się prezentują ale czy nie wyglądają jak kraty?

Ps co sądzicie o tym ? http://www.wnetrzapolice.pl/wp-content/uploads/2016/03/okna_angielskie2.jpg