kermit_theFrog 30.10.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 ja jestem na etapie urządzania i zamawiania mebli pod wymiar do łazienek, sypialni, salonu.1. Co sądzicie, czy w sypialni będzie pasował regał na książki? mam przewidzianą zabudowę dookoła okna + siedzisko pod oknem i zabudowa może być albo niska, albo wysoka - wysoka wygląda bardziej przytulnie moim zdaniem. no i mogłyby być np 4 szuflady a do samego sufitu półki, otwarte albo zamknięte 2. szafki umywalkowe. w projekcie mam takie proste z 2 szufladami (na wizualizacji wyglądają ładnie) ale obawiam się czy to jest praktyczne. chyba wolałabym mieć więcej szuflad płytkich a nie tylko 2 dosyc głębokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Pokaż wizki Regały w sypialni? Czemu nie? My akurat nie spędzamy dużo czasu w sypialni więc ja na taką zabudowę bym się nie zdecydowała, ale do jadalni już tak PS. Muszę kupić kwiaty do nowego wazonu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 30.10.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jadalnia z salonem nie dają mi spokoju. Mąż uważa, że jest wystarczająco miejsca. Ale moja wyobaźnia wybiega na przód i jak pomyśle o zjeździe rodzinnym na święta czy innych imprezach to zaczynam się zastanawiać gdzie pomieszcze wszystkich Zanim to jednak nastąpi to jeszcze troche czasu upłynie narazie jesteśmy na etapie okien i znowu dylemat białe ze szprosami czy brąz bez szprosów. Może jakaś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Maysia a Ty się będziesz klasycznie urządzać? Bo ja bym teraz wzięła na pewno okna białe z białymi jest po prostu ŁATWIEJ, chociaż nasze brązowe podobają nam się tak jak na początku i nie żałujemy tej decyzji no ale u nas najtrudniejszy etap minął Jak szprosy to jakie okna? Plastik? Na święta to spokojnie dasz radę stół w poprzek stawiasz i możecie się ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 30.10.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Regały może będą pasować ale jak dla mnie to odpada. Jestem zdania ,że sypialnie jest do spania . Ja nawet myśle zrezygnować z TV w sypialni ale nie wiem jak mój mąż na to zareaguje:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Maysia a my mamy przy słupie przewidzianą możliwość pod tv...ale chyba jej nigdy nie zrealizujemy nam dobrze ogląda się na laptopie po prostu a przy słupie to stoi drapak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 30.10.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jeszcze nie wiem jak urządzimy oglądam różne aranżacje ale jeszcze nie znalazłam swojego stylu.Bardzo mi się podoba styl angielski. Rozważam białe bo chce miec jasno. Brązowy trochę przyćmiewa chyba tak mi się wydaje. Okna pcv szpros 26 mm . Ładnie się prezentują ale czy nie wyglądają jak kraty? Ps co sądzicie o tym ? http://www.wnetrzapolice.pl/wp-content/uploads/2016/03/okna_angielskie2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 A to już nie wiem ostatecznie wybrałam bez szprosów, więc ciężko mi się tutaj wypowiedzieć czy po czasie jednak to nie strzał w kolano A te ze zdjęcia ozdobniki to jak dla mnie straszne i już widzę te siadające na tym gołębie i zwisające sople lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 30.10.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 chodziło mi raczej o samo okno profil (bez obicia nad oknem i parapetem to akurat nie mój gust).Co zaważyło ,że wybralaś brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Od zawsze chcieliśmy brązowe okna i dlatego w sumie nie zdawaliśmy sobie sprawy, że taki mocny akcent mocno utrudnia urządzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysia 30.10.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Jak zauważysz w tym oknie to co my mamy wewnątrz tu jest na zewnątrz i na odwrót :lol2:. Nasze okna otwierają sie do środka a te na zewnątrz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.10.2016 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Nic nie rozumiem za dużo %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 01.11.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Venus, konsola w holu b. ładna. Można wiedzieć skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2016 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Gabi.gg dzięki ta czarna? Safavieh kupiona na WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 02.11.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 maysia, u nas na osiedlu są okna ze szprosami ale tylko w górnej części. taki styl francuski tez spoko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kermit_theFrog 02.11.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 venus wysle Ci na fb te wizki jesli nie masz nic przeciwko bo tu załączników w PW nie potrafię a publicznie nie chce wrzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.11.2016 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.11.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Justynka, dziś na WW piękne pufki "beczkowe" w kampanii Modern Moroccan Tysiak zainwestowany i dwie sztuki Twoje Edytowane 3 Listopada 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.11.2016 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Aniu dzięki znam je od dostawcy poważnie rozważałam na targach Expo ale sama jeszcze nie wiem, na razie inaczej sobie poradziłam z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.11.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Jutro powinien zawisnąć nowy obraz w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts