Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo efekt powalający rzeczywiście :jawdrop: zarówno jeśli chodzi o fotele jak i kilka :rolleyes: innych rzeczy :lol2:...

Justyna...po przebrnnięciu przez wątek powiem tylko...wiekie WOOOW. Dopieściłaś to swoje gniazdko oj dopieściłaś . Doprawdy źałuję, źe wątek już " nie żyje "jak kiedyś....bo byłoby gdzie zasięgnąć dobrych rad . Jednak dziękuję Ci bo Twój dom potwierdził moje pomysły na nowy wystrój u mnie.Tylko źałuję, że MG mam tak daleko bo...lampy i dywan ( ze wskazaniem na Twój :p ) to najlepiej bym obejrzała w realu :bash:

Pozdrawiam cieplutko Ciebie, Pana Męźa i Sierściuchy :bye:

Justyna, dawno nie pisałam, choć zaglądam regularnie i podziwiam :) Zagłówek wyszedł rewelacyjnie, pięknie macie wszystko dograne i zachwycam się stolikiem nocnym (z niecierpliwością czekam na informację o jego pochodzeniu). Ja w tym roku także zrobiłam wysoki zagłówek i tapicerowałam całe łóżko, wiem więc jak jest to czasochłonne ale też jaką daje radość Edytowane przez Dzustaa

• 4 months później...
czy mogłabym sie dowiedziec jaka podłoga jest w salonie i u gory w pokojach

A to żeś mnie z nory wyciągnęła :lol2:

W salonie i na górze częściowo mamy te same panele czyli Classen Afzelia Borneo. Warte swojej ceny (27 zł/m2?), miękkie więc zalecam uważać przy upuszczaniu przedmiotów. Jasne panele na pewno są z Witeksu (bardzo twarde, ostrza się tępiły przy cięciu - AC5)

W sumie jak już jestem :p to napiszę, że zbieramy wyceny na prace na zewnątrz :wiggle:

Właśnie myślimy w jaki sposób poprowadzić kostkę i czy warto przesuwać skrzynkę z gazem i powiem Wam, że na samą myśl już mi się nie chce i ostatnio tak się czułam jak przyjechała kostka na taras. Czyli wpadłam w panikę, że wybrałam brzydką i zamiast piaskowej kostki będę mieć na tarasie pomarańcz :lol2:

A to żeś mnie z nory wyciągnęła :lol2:

W salonie i na górze częściowo mamy te same panele czyli Classen Afzelia Borneo. Warte swojej ceny (27 zł/m2?), miękkie więc zalecam uważać przy upuszczaniu przedmiotów. Jasne panele na pewno są z Witeksu (bardzo twarde, ostrza się tępiły przy cięciu - AC5)

czy mogłabyn prosic jeszcze o namiar na kafle podłoga kuchnia i holl

• 3 months później...
Helol! Ktoś tu jest???

Zaglądam czasem :bye:

Venus ogarnęłas gdzieś nowe zdjęcia? Szukam Twojej ścianki tv pomożesz?

Najbardziej aktualne są na blogu i instagramie :) Coś się pozmieniało w polityce serwera na który wgrywałam zdjęcia i teraz nic nie widać :rolleyes: nie wiem czy znajdę czas i siły, żeby ogarnąć to od początku.

Co tam słychać? Ja jaram się pokojem komputerowym i go dopieszczam :wiggle:

Daję sobie miesiąc na zaplanowanie rewolucji w gościnnym, łóżko już czeka na DIY :rolleyes: dzieje się :lol2:

• 1 year później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Korzystając z chwili wolnego czasu wrzuciłam na stronę 1 zdjęcia wnętrz naszego domu, które z powodu przepełnienia na serwerze zdjęciowym zniknęły na dobrych kilka lat ...

Zdjęcia pochodzą z różnych etapów urządzania, część z nich nie jest już aktualna. Jesteśmy już naprawdę na finiszu, a mnie co raz bardziej podoba się styl #modernfarmhouse :lol2: