Venus_m 10.12.2016 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 olala to efekt będzie przezarąbisty zagłówek dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_zarka_ 14.12.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Nooo efekt powalający rzeczywiście zarówno jeśli chodzi o fotele jak i kilka innych rzeczy ... Justyna...po przebrnnięciu przez wątek powiem tylko...wiekie WOOOW. Dopieściłaś to swoje gniazdko oj dopieściłaś . Doprawdy źałuję, źe wątek już " nie żyje "jak kiedyś....bo byłoby gdzie zasięgnąć dobrych rad . Jednak dziękuję Ci bo Twój dom potwierdził moje pomysły na nowy wystrój u mnie.Tylko źałuję, że MG mam tak daleko bo...lampy i dywan ( ze wskazaniem na Twój ) to najlepiej bym obejrzała w realu Pozdrawiam cieplutko Ciebie, Pana Męźa i Sierściuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2016 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Jakie dopieściłam, cały czas dopieszczam i końca nie widać, bo ciągle zaczynam na nowo Również pozdrawiamy i pokaż no tego pięknego kiciusia z avatara, to twój sierściuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 17.12.2016 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Justyna, dawno nie pisałam, choć zaglądam regularnie i podziwiam Zagłówek wyszedł rewelacyjnie, pięknie macie wszystko dograne i zachwycam się stolikiem nocnym (z niecierpliwością czekam na informację o jego pochodzeniu). Ja w tym roku także zrobiłam wysoki zagłówek i tapicerowałam całe łóżko, wiem więc jak jest to czasochłonne ale też jaką daje radość Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Dzustaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2016 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Dżastis kope lat Poka, poka to wasze łóżko jak było i jak jest. Z szafeczką nie będę mieć dobrych informacji nie wiem czy do zdobycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2016 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dobry, dobry Najpierw napaliłam się na choinkę w listopadzie (pod koniec), a następnie nie miałam czasu ogarnąć tematu i świąteczne dekoracje wkradają się do nas dopiero teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sketek 25.04.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 czy mogłabym sie dowiedziec jaka podłoga jest w salonie i u gory w pokojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2017 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 czy mogłabym sie dowiedziec jaka podłoga jest w salonie i u gory w pokojach A to żeś mnie z nory wyciągnęła W salonie i na górze częściowo mamy te same panele czyli Classen Afzelia Borneo. Warte swojej ceny (27 zł/m2?), miękkie więc zalecam uważać przy upuszczaniu przedmiotów. Jasne panele na pewno są z Witeksu (bardzo twarde, ostrza się tępiły przy cięciu - AC5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2017 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 W sumie jak już jestem to napiszę, że zbieramy wyceny na prace na zewnątrz Właśnie myślimy w jaki sposób poprowadzić kostkę i czy warto przesuwać skrzynkę z gazem i powiem Wam, że na samą myśl już mi się nie chce i ostatnio tak się czułam jak przyjechała kostka na taras. Czyli wpadłam w panikę, że wybrałam brzydką i zamiast piaskowej kostki będę mieć na tarasie pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sketek 08.05.2017 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 A to żeś mnie z nory wyciągnęła W salonie i na górze częściowo mamy te same panele czyli Classen Afzelia Borneo. Warte swojej ceny (27 zł/m2?), miękkie więc zalecam uważać przy upuszczaniu przedmiotów. Jasne panele na pewno są z Witeksu (bardzo twarde, ostrza się tępiły przy cięciu - AC5) czy mogłabyn prosic jeszcze o namiar na kafle podłoga kuchnia i holl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.05.2017 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Sketek jasne Titan Gris grupy Halcon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.08.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Helol! Ktoś tu jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 22.08.2017 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Venus ogarnęłas gdzieś nowe zdjęcia? Szukam Twojej ścianki tv pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.08.2017 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Helol! Ktoś tu jest??? Zaglądam czasem Venus ogarnęłas gdzieś nowe zdjęcia? Szukam Twojej ścianki tv pomożesz? Najbardziej aktualne są na blogu i instagramie Coś się pozmieniało w polityce serwera na który wgrywałam zdjęcia i teraz nic nie widać nie wiem czy znajdę czas i siły, żeby ogarnąć to od początku. Co tam słychać? Ja jaram się pokojem komputerowym i go dopieszczam Daję sobie miesiąc na zaplanowanie rewolucji w gościnnym, łóżko już czeka na DIY dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.10.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Chyba ze 2 lata mnie nie było, ale jak już przyszłam, to nie mogłam nie zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.10.2018 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 o Ania cześć Ale się dawno nie widziałyśmy Jutro u nas kamień milowy w salonie - wjeżdża szafka tv i tak jakoś sentymentalnie podkusiło mnie zajrzeć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2018 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2018 Korzystając z chwili wolnego czasu wrzuciłam na stronę 1 zdjęcia wnętrz naszego domu, które z powodu przepełnienia na serwerze zdjęciowym zniknęły na dobrych kilka lat ... Zdjęcia pochodzą z różnych etapów urządzania, część z nich nie jest już aktualna. Jesteśmy już naprawdę na finiszu, a mnie co raz bardziej podoba się styl #modernfarmhouse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts