Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venusku a ja wertowałam cały Twój dziennik iszukałam fot schodów-są piękne.Ponieważ my też mamy mało głębokie stopnie na dywanowe 25 cm,może zrobię podobnie.Powiedz mi ile teraz mają Twoje stopnice i ile wystają poza podstopnice.Podobają mi się bo są takie kanciaste:)

A chociaż ja kota nie bedę mieć nigdy w domu (dzieci mają straszną alergię na nie)to nie da się od niego oderwać zwroku -pięknusi jest

dziękuję mężu Venus:)

i jak się Wam po nich chodzi?wygodne są?a jaką macie ich wysokość(stopnia)?

wys. stopnia to chyba 16cm (ale głowy teraz nie dam), chodzi się całkiem całkiem, oczywiście na początku trzeba przywyknąć, że to nie 30cm tylko 26.

Jutro się montuje oświetlenie (chociaż ile to nie wiem,bo jeszcze full gniazdek do założenia) ja składam i rozkładam lampy, bo zawieszam koraliki żeby zmierzyć na jakiej wysokości ma być po czym rozmontowuje żeby dało się łatwo zamontować :lol: se robotę wymyśliłam co :lol:

Powiedziałam mężowi że dla mnie priorytet to zawieszenie kinkietów, zwisów nad barkiem który baj de łej w myśl naszej zasady "zawsze, zawsze coś" okazał się różny od drugiego który miał być taki sam :rotfl: oraz oświetlenia w salunie :)

Ile będzie zrobione zobaczymy ;) Mąż jutro cały dzień w domu, tapeta też się ma kłaść:wiggle:

Sorki jeżeli tak bez ładu i składu napisałam, ale wstałam dziś o 5 rano i dosłowanie mogę powieki podpierać deską bo zapałki by się złamały.