pszczolka m 18.03.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ale mi ślinka cieknie Ciasto pełna profeska. A jak na Fionkę patrzę to aż chcę kota. Piękna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Idę spać, jutro wyjątkowo na 8 do pracy / na szkolenie, na które się wprosiłam o matko bosko to ja muszę chyba o 5 wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Venusku sernik wygląda przepysznie - zaraz ściągam przepis Fionka jak zwykle cudna i podnosi ciśnienei jak słusznie zauważyła Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Venusku a ja wertowałam cały Twój dziennik iszukałam fot schodów-są piękne.Ponieważ my też mamy mało głębokie stopnie na dywanowe 25 cm,może zrobię podobnie.Powiedz mi ile teraz mają Twoje stopnice i ile wystają poza podstopnice.Podobają mi się bo są takie kanciaste:)A chociaż ja kota nie bedę mieć nigdy w domu (dzieci mają straszną alergię na nie)to nie da się od niego oderwać zwroku -pięknusi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 19.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Barbaro74 odpowiem w imieniu żony mianowicie u nas po wylaniu stopnie miały 24cm, stopnie drewniane maja 26cm, wystają 2cm poza podstopnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.03.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Fiona jaka ciekawa świata, świetne ma te oczy! Narobiłaś mi apetytu tym ciachem Fajne masz te krzesła przy stole. A jak się sprawują? Nie rysują się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Venus, Kota Psota cudna :D:D (ale filmu to się nie doczekałam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Idę spać, jutro wyjątkowo na 8 do pracy / na szkolenie, na które się wprosiłam o matko bosko to ja muszę chyba o 5 wstać... powodzonka Łobuzie-życzy zakręt:hug: i buziaki dla Fionki-kokieta jedna, noooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 19.03.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Fajne masz te krzesła przy stole. A jak się sprawują? Nie rysują się? niestety rysują się i to widać, jak nie zapomnę zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.03.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Barbaro74 odpowiem w imieniu żony mianowicie u nas po wylaniu stopnie miały 24cm, stopnie drewniane maja 26cm, wystają 2cm poza podstopnice. dziękuję mężu Venus:) i jak się Wam po nich chodzi?wygodne są?a jaką macie ich wysokość(stopnia)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.03.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Mężu Venus oczywiście tez zapraszam do Milanówka na naszą piękna działkę może nie piechotą, bo jednak to kilka km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.03.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A ja znowu z pytaniem (swoją drogą co ja bym bez Was zrobiła ) Czy kominek macie symetrycznie na tej ściance zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 19.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dziękuję mężu Venus:) i jak się Wam po nich chodzi?wygodne są?a jaką macie ich wysokość(stopnia)? wys. stopnia to chyba 16cm (ale głowy teraz nie dam), chodzi się całkiem całkiem, oczywiście na początku trzeba przywyknąć, że to nie 30cm tylko 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 19.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A ja znowu z pytaniem (swoją drogą co ja bym bez Was zrobiła ) Czy kominek macie symetrycznie na tej ściance zamontowany? o którą ścianę pytasz? tą gdzie jest przejście z salonu na hol i kuchnie czy tą która jest zabudową wkładu kominkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 O tą gdzie jest przejście z salonu do holu i kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Pszczółko ciężko to określić, ponieważ: - u nas otwór został zmniejszony do kuchni pod drzwi przesuwne chowane w ścianę - kominek wyszedł niesymetrycznie, ale obudowę zrobiliśmy symetrycznie względem jednego i drugiego otworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 OOO u mnie też wychodzi niesymetrycznie i zastanawiam się czy coś kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jutro się montuje oświetlenie (chociaż ile to nie wiem,bo jeszcze full gniazdek do założenia) ja składam i rozkładam lampy, bo zawieszam koraliki żeby zmierzyć na jakiej wysokości ma być po czym rozmontowuje żeby dało się łatwo zamontować se robotę wymyśliłam co Powiedziałam mężowi że dla mnie priorytet to zawieszenie kinkietów, zwisów nad barkiem który baj de łej w myśl naszej zasady "zawsze, zawsze coś" okazał się różny od drugiego który miał być taki sam oraz oświetlenia w salunie Ile będzie zrobione zobaczymy Mąż jutro cały dzień w domu, tapeta też się ma kłaść Sorki jeżeli tak bez ładu i składu napisałam, ale wstałam dziś o 5 rano i dosłowanie mogę powieki podpierać deską bo zapałki by się złamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No to nie mogę się doczekać wyników, zdaj relację, co się udało zrobić A jak tam w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 a dobrze dzisiaj jakiś przestój Jak wrócę to jeszcze może praca nie być skończona no i fotki mogą nie wyjść. Mam nadzieję że będzie coś co ucieszy moje oczy a nie tylko gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts