psosin 04.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nasz ty mieszkan lepeiej w to nie mieszaj, ja to znam o DOMACH ijuz.... inaczej własnie dom byłby ten trzeci bo 2 mieszkania mamy juz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 04.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Dom czy mieszkanie-nieważne, chodzi o włąsne! lokum. A z tego co widziałam to Twojemu nic nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 nasz nie chciałabys widziec 2 pierwszych mieszkan .. eh dom to dopiero wyzwanie a Twój dom nasz jest imponujący i perfekcyjny eh! smy se pokadziły na wątku Venus;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Oj ja sie nie gniewam Ciesze sie, ze okres ktory ja przechodze jest normalna czescia wykonczeniowki. Chyba zanim obmysle koncepcje sypialni to zejde ;p zwlaszcza, ze uparlam sie na tapete, ktora ma Nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Venus którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 04.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Venus -przepiekna łazienka oj czuje ze cały domek bedzie swietny ja równiez prosze o info gdzie można zakupic taka rame na kominek i za ile Bo jest piekna !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ania ja w sypialni Nasz widzialam tylko jedna tapete Ulf Morlitz Na ostatniej stronie w jej watku jest o niej dyskusja Casse wyslalam Ci wiadomosc na pw. Ciesze sie ze lazienka sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 04.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Venus dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.02.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 ulf moritz mylove <3tj odkąd zobaczyłam prześliczne wrzosowo-fioletowe babie lato po 700 za rolkę. kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.02.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Venus dlaczego? dlaczego? dlaczego zobaczyłam te tapety ale te ceny.... no chyba ze wygram w lotka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 no trudnio Ania pocierpisz z nami Ja za kazdym razem po ogladaniu koncze z ciezka choroba chciejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Pierwsze palenie w kominku tadam : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/P1010149.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.02.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 nie no miodzio;-) a do tej pory nie grzaliscie?? a jak wam tynki schną?a kominek fajny takie plastry miodu ma? co to za firma? smoli wam sie szybka? bo nam niestety tak, ale to chyba zalezy tez od mokrego drewna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 ...siedzę tu sobie i zazdrość mnie zżera..... nie będę już mówić jak bardzo podoba mi się ten kominek!! a TA rama!!! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 (edytowane) Ania u nas kominek to raczej dekoracyjne zapalany od swieta ma byc Wklad jest firmy turbo fonte model Eliseo 77 szerokosc glebokosc 39 a szybka nam sie nie kopci bo to jest jakis wklad co ma specjalny obieg powietrza zeby sie wlasnie nie kopcilo Tynki to nam juz dawno temu wyslychy, zreszta u nas caly wietrzony jest budynek. Nicol jeszcze troche i tez bedziesz tak miala. Ja pamietam jak mnie zazdrosc zzerala jak ogladalam dzienniki budowy, dla mnie to co mam teraz to byla blizej nieokreslona przyszlosc, a jest juz rzeczywistoscia A tak zupelnie nie w temacie to dzis zmierzylam po raz 2 moja suknie slubna i jestem zachwycona Nawet sie narzeczony smial, ze mi ja wywiezie gdzies bo ja ja za czesto mierze...a jeszcze pol roku Edytowane 5 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 05.02.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 bardzo poodba mi sie ten kominek i jego rama, nowoczesny, prosty i piekny a narzeczony Cie w sukni już ogladahttp://emoty.blox.pl/resource/ysz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ta Ktos mnie musial zapiac, a ze zamawialam przez internet bez mierzenia suknie to raz kozie smierc Zreszta my w przesady nie wierzymy Ciesze sie, ze kominek Ci sie Pepe podoba Z nowosci, to dzis zrobilam mega awanture, bo teoretycznie za tydzien wchodza panowie od wykonczeniowki a tu nic nie ustalone. Efekt jest taki, ze wszystko pomalujemy na bialo i damy jakies tanie panele, a jak bedziemy przy kasie to sypialnie zaprojektuje nam architekt, a w komputerowym maz zgodzil sie na jak on to mowi: paskudne krzesla panton z wyzlobionym kregoslupem i posladkami (moje wymarzone!! ) Czasem trzeba niekonwencjonalnych sposob by dotrzec do chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 no własnie a te Pantony z posladkami jak sie nazywaja? nie moge ich znalesc nigdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 no ja tez narazie nie moge. Moze jeszcze nie ma inspirowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Venus_m, piękne zdjęcia tutaj wklejasz, zarówno inspiracji jak i Twoich własnych wnętrz. Ciekawa, kolorystycznie odważna łazienka, prosty, ale śliczny kominek... Czekam na więcej! Coś czuję, że będzie się czym zachwycać... A propos sukienki ślubnej, trochę mnie przestraszyłaś (zmobilizowałaś?), bo też mam datę ślubu wyznaczoną na lato, a nawet nie zaczęłam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts