Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania u nas kominek to raczej dekoracyjne zapalany od swieta ma byc :) Wklad jest firmy turbo fonte model Eliseo 77 szerokosc glebokosc 39 a szybka nam sie nie kopci bo to jest jakis wklad co ma specjalny obieg powietrza zeby sie wlasnie nie kopcilo :)

Tynki to nam juz dawno temu wyslychy, zreszta u nas caly wietrzony jest budynek.

Nicol jeszcze troche i tez bedziesz tak miala. Ja pamietam jak mnie zazdrosc zzerala jak ogladalam dzienniki budowy, dla mnie to co mam teraz to byla blizej nieokreslona przyszlosc, a jest juz rzeczywistoscia :D

A tak zupelnie nie w temacie to dzis zmierzylam po raz 2 moja suknie slubna i jestem zachwycona :D Nawet sie narzeczony smial, ze mi ja wywiezie gdzies bo ja ja za czesto mierze...a jeszcze pol roku :D

Edytowane przez Venus_m

Ta :) Ktos mnie musial zapiac, a ze zamawialam przez internet bez mierzenia suknie to raz kozie smierc :) Zreszta my w przesady nie wierzymy :)

Ciesze sie, ze kominek Ci sie Pepe podoba :)

Z nowosci, to dzis zrobilam mega awanture, bo teoretycznie za tydzien wchodza panowie od wykonczeniowki a tu nic nie ustalone. Efekt jest taki, ze wszystko pomalujemy na bialo i damy jakies tanie panele, a jak bedziemy przy kasie to sypialnie zaprojektuje nam architekt, a w komputerowym maz zgodzil sie na jak on to mowi: paskudne krzesla panton z wyzlobionym kregoslupem i posladkami :D (moje wymarzone!! )

Czasem trzeba niekonwencjonalnych sposob by dotrzec do chlopa :D

Venus_m, piękne zdjęcia tutaj wklejasz, zarówno inspiracji jak i Twoich własnych wnętrz. Ciekawa, kolorystycznie odważna łazienka, prosty, ale śliczny kominek... Czekam na więcej! Coś czuję, że będzie się czym zachwycać...

A propos sukienki ślubnej, trochę mnie przestraszyłaś (zmobilizowałaś?), bo też mam datę ślubu wyznaczoną na lato, a nawet nie zaczęłam szukać :eek: