bluezee 20.03.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie odwiedzasz mnie wogóle ostatnio to ja przychodzę do Ciebie. Przeczytałam,że wpadły Ci w oko słynne talerze (mnie także:). Znalazłam ostatnio podobne, ale innego projektanta http://blog.glamstore. Przeglądając magazyny wnętrzarskie natknęłam się na mieszkanie w którym zastosowano własnie inspiracje tych talerzy. Właściciele znaleźli sposób aby nie wydawać fortuny na te cacka i obkleili zwykłe białe talerze tapetą z tym motywem. Ja wiem, że to nie to samo co oryginał,ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Bluezee helloł Ja ostatnio rzadko gdziekolwiek jestem, bo przychodzę to kota miauczę z tęsknoty żeby miziać, jak wymiziam to idę się kąpać (ona z nami:lol:) a jak wyjdę z kąpieli to mam kompletnego lenia i śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Dostałam info że właśnie wiesza się moje żyrandolisko w jadalni I ostatni pas tapety kładzie się w gościnnym i idziemy na górę do docelowej sypialni tą samą tapetą kleić ścianę garderoby Mąż zachwycony tapetą, powiedział że pięknie wygląda, a ja jeszcze 4 godziny w pracy. Edytowane 20 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dostałam info że właśnie wiesza się moje żyrandolisko w jadalni I ostatni pas tapety kładzie się w gościnnym i idziemy na górę do docelowej sypialni tą samą tapetą kleić ścianę garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Chyba stanę dziś w rozkroku w salonie i się rozpłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No powiedzmy, że uwierzyłam:P No to Ci się zmiany szykują wnętrzarskie, pewnie siedzisz jak na szpilkach w tej robocie. Ja jeszcze półtora godzinki i do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 To po pracy zdjęcia dla nas zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Po pracy to ja pewno moje koraliki i kryształki będę montować, kryształy mam w jadalnianej ciężkiej lampie, reszta kryształowych to takie zeszlifowane plastiki, ale wrażenie jest super i cena przez to bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Uprosiłam męża http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0247.jpg gościnny Słabo widać że pasy są czekoladowo-złote, ale to pokój północny i chyba zrobienie tu ładnych zdjęć jest możliwe tylko poprzez wybłaganie kolegi po kursach Mi się w ogóle marzy aby zrobił nam taką panoramę 360 stopni zdjęcie, że można tak jakby chodzić po salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Podobno ta tapeta mega ładnie kontrastuję z bielą pozostałych ścian, chyba taupe nie będzie...zobaczę jak wrócę Zastanawiam się ciągle czy w docelowej sypialni puścić karnisz po całości (4 m) i dać 3 zasłony i jedną firankę, czy jednak oddzielny karnisz na okno i oddzielny na balkonowe. Kurczę....dwa rozwiązania mega mi się podobają, a ja dodam że ma być aligancko Zrobię zdjęcia, zrobię wizki i będziecie się ze mną produkować mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pięknie i jak elegancko http://n-stars.pl/images/smilies/ffd.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Tapeta świetna, ale wiedziałam że taka będzie. Pamiętam ją z tego wcześniejszego układania Co do koloru ścian, to rzeczywiście ciężko tak widząc tylko zdjęcie, ale mnie coś by kusiło by dać kolor. Wogóle ta tapeta świetnie by w salonie wyglądała, bo pikna jest. A co do karnisza to ja bym dała jednak jeden. Gdyby tam była większa odległość to jak najbardziej 2, ale tam wcale nie ma tak dużo miejsca. Kieszonek jednak nie? Z łóżkiem coś postanowione? A może zmiana koncepcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 uhuha:wiggle: ale ylygancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) z łóżkiem chyba powrót do wersji pierwotnej z robieniem tapicerowana zagłówka na całą ściankę kolankową Pszczółko przyjadę do domu to ocenię...mnie cieszy że ostatnio będąc z mężem w inne meble się mi on nawrócił niewierny i sam zakochał się w bibliotece z drabinką chcem do gościnnego!! Pszczółko Ty będziesz wiedziała o co chodzi, biblioteka w gościnnym na ścianie z drzwiami a na przeciw kanapy (kanapa na ścianie z pasami) nibykominek lub konsolka jak na holu ława tapicerowana jak kanapa ala puf i na tym drewniana taca i kiedyś kiedyś może manekin stojący lub krzesło ludwik. Edytowane 20 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) relacja na bieżąco żyrandol w jadalni z almi ma już podobno zamocowane kryształki właśnie błagam o fotkę męża Pan Elektryk pracuje dziś do 16, reszta w weekend, ważne że żyrandol w jadalni już będzie kinkietów niet niestety Edytowane 20 Marca 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A znasz kolekcję IMpress DUNIN? Mają tapicerowane panele ścienne w różnych wymiarach i kolorach - możetaniejwyjdzie niż robić u tapicera;) Panel kosztuje coś około 50 zeta (w zależności od rozmiaru już od niecałych 30 zł do ok. 90 zł)Przykładowa aranżacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Magda oczywiście, że nie znam Ty to normalnie jesteś jakiś anioł stróż naszego domu kolejny raz dbasz o nasze finanse i to nie odbierając urody naszym wyborom dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 O kurcze Venus to będziemy mieć podobne biblioteczki A nad drzwiami też dacie półkę z książkami ? Gdzieś widziałam takie rozwiązanie i super wyglądało. U mnie regały na waszej ścianie z pasami, ale w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 nie nie, u nas tylko biblioteka, bez półki nad drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts