MagdaZZZ 20.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Magda oczywiście, że nie znam Ty to normalnie jesteś jakiś anioł stróż naszego domu kolejny raz dbasz o nasze finanse i to nie odbierając urody naszym wyborom dzięki kochana hihi:hug: strasznie się cieszę, jak uda mi się coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 aaaaaaaaa!!!!!!!!!! było warto chyba padnę jak wrócę do domu, tak się napaliłam że lecę dziś na wcześniejszy pociąg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0248.jpg a jak mi lampa nawiązuje do krzaka w ogrodzie Już widzę naszą ciekawską mordkę próbującą dosięgnąć kryształka (Fionę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 hejo! nie moge odpowiedziec bo masz zapchana skrzynke wiec szybko odp tutaj (mozna potem usunac) urzadzania mojego mieszkania nie ma konca! obrazy sa dziełem mojego taty a pokoj synka wlasnie zostal dzisiaj przemeblowany...tak na probe - poraz kolejny a w niedalekiej przyszlosci znowu beda u niego zmiany i pojawi sie pietrowe lozko pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 aaaaaaaaa!!!!!!!!!! było warto chyba padnę jak wrócę do domu, tak się napaliłam że lecę dziś na wcześniejszy pociąg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/IMAG0248.jpg a jak mi lampa nawiązuje do krzaka w ogrodzie Już widzę naszą ciekawską mordkę próbującą dosięgnąć kryształka (Fionę) nie wiem czy to efekt zamierzony czy nie ale nie dość, ze lampa śliczna to jeszcze z krzakiem sie zgrała. No a Fionka niech no tylko wiatr lampe ruszy bedzie łowic kryształki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 AnnS dziękuję że pofatygowałaś się osobiście Piękne są te obrazy, tata by nie chciał mi czegoś tak równie ładnego namalować? Emirando nie nie, krzak to tak przy okazji się zgrał z żyrandolem Wiatru u nas praktycznie niet, bo rekuperacja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 20.03.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Venus_m wpadam z rewizytą. Tapeta super zabieram się za czytanie tych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Franeczka witam Powodzenia ale wiesz ja się nie pogniewam jak przejrzysz tylko fotki na pierwszej stronie, ta chaotyczna lektura 150 stron trochę zajmie To lecim Niestety fotki nie wszystkiego (brak zwisu nad barkiem w kuchni, oczek sufitowych nad wypoczynkiem w salunie i oczek w holu. Za to mam kinkiet w salunie i lampę. Zdjęcie otapetowanej ściany garderobianej zrobimy za dnia, bo teraz wychodzi bardzo lipnie. Powoli robi się tak...jak sobie wymarzyłam http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203373.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203372.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203375.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203376.jpg Kryształki na lampie jadalnianej bez porównania, ciężkie i już w ręku czuć że szlachetne Dobra ktokolwiek widział ktokolwiek zna firmę w której kupię karnisz na wykusz? ale taką poleconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No, ale foty to stanowczo robisz lepsze Ty:) Oświetlenie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Bluezee mąż się chyba przekręci jak zobaczy ten wpis. Ja robię zdjęcia na ogół fatalne, czasem od niechcenia wyjdzie mi coś fajnego Zdjęcia wstawiane w ciągu dnia są robione telefonem nie patrząc na ostrość - bo to miały być tylko takie dla mnie do wglądu, ale nie wytrzymałam Te ostatnie fotki zrobił mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 zapomniałam, jeszcze ta fotka http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203384.jpg - karton zakleja szparę na drzwi przesuwne między kuchnią a jadalnią, żeby Fionka nam nie wparowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 20.03.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 No to zwracam honor i przeproś ode mnie szanownego małżonka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 kinkiety wyglądają rewelacyjnie:rolleyes: ale domagam się szerszego kadrowania:mad: (powiedz mężowi:oops:) - nie wiem na której ścianie są i jak grają z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wiedziałam, że jak wpadnę to będzie miłą niespodzianka. Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie. Wiem że stół przejściowy, ale na zdjęciach fajnie zgrał się kolorystycznie ze stolem A na której ścianie są kinkiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Madziu już mówiłam mężowi, ale niestety o porze jakiej robił je z oddali wychodziły czarne zrobimy za dnia z daleka niezapalone to będzie widać ładny kontrast abażura Pszczółko kinkiet jest na ścianie skośnej salonu Wiem jakie chcę zasłony: szare, naturalne, z marszczoną kryzą, leżące na podłodze 15-20 cm, przewiązane luźno takim dzwonkiem jak ma np Marjelka w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 z dedykacją dla Aniowego Jakuba, która tu wcale nie zagląda () powiem krótko: idę psiątać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 noooo nie pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 obrazow mam pol piwnicy a tato niestety juz nie na silach i maluje jedynie rekreacyjnie... a tak poza tym - pieknie u ciebie a krysztalowa kula - pieeeekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Duś, Annns2 dziękuję a może te obrazy (nie wiem jak bardzo są dla was sentymentalne) sfotografowałabyś i mi na priv wysłała? kto wie może byśmy się dogadały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 przyszłam bo mnie lampy zwabiły:D cofnęłam się trochę i zobaczyłam, ze na bank już tu zaglądałam ale nie wiem czy się witałam:D dobry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Znów przyszłam trochę się pozachwycać kinkietami. Przepiękne są, przydałyby mi się takie do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts