RL 21.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Proszę nie pokazywać mojej najwspanialszej na świecie żonie :-* aż tylu ładnych rzeczy, bo drukarka u mnie w pracy nie nadąża drukować gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nihru hi hi Yokasta oczywiście że się mnie natkłanięte bardzo podoba, zostaw Mężu a Ty się nie podlizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 21.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203373.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3203372.jpg Witaj Venus, trafiłam do Ciebie przez watek o sowietleniu (przy okazji- dzięki za odp w sprawie umywalki ) Bardzo łądne kinkieciki, czy moge coś więcej o samych abażurach? Kinkiety coś podobnego mam, może troszkę dłuższe i próbuję znaleźć jakieś fajne kinkiety mogę spytać skąd i jakie mają wymiary? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 21.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Venus, piękne masz lampy, a może by tak garden wkomponować w Twoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Venusku, a pamiętasz może nazwę tych kinkietów? (może być na priv) Jeśli oczywiście nie obrazisz się, że zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 coś więcej o samych abażurach? Kinkiety coś podobnego mam, może troszkę dłuższe i próbuję znaleźć jakieś fajne kinkiety mogę spytać skąd i jakie mają wymiary? pozdrawiam Kajka witam Abażur kupiony najtańszy i szary w sklepie Bed & Breakfast. Kinkiety mają gwint niestandardowy, mianowicie E27, bardzo mały wybór abażurów jest, w zasadzie tylko kilka sklepów ma na ten gwint w swojej ofercie. Abażur jakościowo taki nie urywający 4 liter, ale prezentuje się ładnie, był tani (65 zł sztuka) i ładnie przepuszcza światło. Miał być tylko na próbę, a dziś lub jutro jedziemy dokupić brakujące 7 sztuk Na abażury w naturalnej tkaninie po 200 zł za sztukę mnie nie stać, przynajmniej nie teraz. Venus, piękne masz lampy, a może by tak garden wkomponować w Twoją kuchnię Dzustaa z chęcią, tylko w kuchni już wszystkie punkty zajęłam, w sobotę wam pokażę, bo jednego zwisu nad barkiem brakuje. Od razu mówię że Italux Larix wygląda bosko, cieszę się, że nie kupiłam Italux Magic Venusku, a pamiętasz może nazwę tych kinkietów? (może być na priv) Jeśli oczywiście nie obrazisz się, że zgapię Dropku obrażę się okrutnie...ale jak nie kupisz Zamawiałam poprzez allegro, wpisz w wyszukiwarkę Lovely Home, kinkiety są firmy Colmore (za chiiny nie wiem jak je zamówić bez pośrednika), to jest model który w B&B nazywa się Silvy, ten krótszy. Romantic Home również ma je w swojej ofercie. Ja płaciłam za samą podstawę bez abażura 150 zł ale w drodze wyjątku, normalnie ich koszt to 170 zł + ewentualnie cena abażura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 drukarka u mnie w pracy nie nadąża drukować gotówki W takim razie, wyślij ją do mojej pracy. Drukarkę, znaczy się, nie żonę Będę drukować wolniej, więc nadąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niki129 22.03.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Venus jedno pytanko - jakei to plytki na przedpokoju , te szare .... Dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Niki to Titan Gris grupy Halcon Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 22.03.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Venus jedno pytanko - jakei to plytki na przedpokoju , te szare .... Dzieki za odpowiedz. Halcon Titan Gris http://www.halconceramicas.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Rozmyślając o naszych zasłonach marszczonych na kryzie i przewiązanych chwostem (ale chyba tylko w witrynie przy części wypoczynkowej - wiem wiem, nie macie pojęcia o czym piszę, bo salonu nigdy szczegółowo nie pokazywałam) przy założeniu naturalnej tkaniny (czyt. bawełna, len) na podszewce w satynie ani nie będzie efektu ani to nie będzie wyglądać. Chyba jak chcę mieć taki cesarski klimat to muszę pójść w tkaninę podobną jak ma Marjelka, a nie taki natural... Wypoczynek na pewno będzie miał obicie natural, więc może dla przełamania taki połysk lekki byłby dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 łazienka dolna - odsłona prawdopodobnie przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 22.03.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Niki to Titan Gris grupy Halcon Polecam. Halcon Titan Gris http://www.halconceramicas.com Jakie małżeńskie zgranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 JA wiem A gdzie będzie sofa? Jak cesarski klimat to rzeczywiście lepiej coś połyskującego. A co planujesz w jadalnianym wykuszu, same firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 :no: zasłony i rolety rzymskie, ale przemierzę jeszcze w domu z symulacją, bo może tylko zasłony Ja ogólnie nie jestem firankowa oprócz w pokojach sypialnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Venus to to ciasto było ? http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_czekoladowy_z_musem_malinowym/przepis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Venusku a gdzie tego mocno inspirowanego skygardena wynalazłaś? małż marszczy czoło na inspirowanego za 2 tysie to może jak mu tego jeszcze tańszego pokażę to już dostane zielone światło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 oj siiiiiiiiiiiii i zrób koniecznie jak w przepisie z pieczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Pasie ale się zgrałyśmy Ten inspirowany za 536 można znaleźć na allegro w oświetleniu pod hasłem "white". W ofercie chyba są też czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts