Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

montują się lampki :wiggle:

co raz mniej kabli na wierzchu :wiggle:

Dziewczyny podaję chyba najtańszego linka do tego białego inspirowanego skygardena z karbowaną górą...uwaga cena 356, ja już przez ten sklep zamawiałam inną lampę i jestem bardzo zadowolona. Chciałam sama ją kupić, ale po przymiarce stwierdzam, że u nas nie będzie dobrze :no: może któraś się skusi. TU

Edytowane przez Venus_m

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bo dla Ciebie pewnie za nowoczesna :) dla mnie idealna, ale zawieszona tak wysoko jakby musiała być to zbrodnia przeciwko jej urodzie :) Zawiesimy nasz plastikowy kryształ ;) Praktiker zwroty ma tylko do 14 dni od daty zakupu :mad: spóźniłam się jakieś pół roku :lol2:

Z serii co to dla nas :lol:

Pan elektryk działa w górnej łazience, poprzedni elektryk który robił całą instalację zapewniał że aby rozdzielić ledy i górne należy odkuć puszkę. Puszkę odkuto i co? :D nie trzeba było :lol2: co to dla nas, znowu gispsowanie, szpachlowanie i malowanie :rotfl:

Dzień bez fakapu to dzień stracony :rotfl:

Otworzyliśmy lampę do komputerowego (tą z praktikera której oddać nie możemy) łaaaaaaaaaadna :D tylko cały jeden rządek kryształów ma urwany i ani jednego w zapasie...no to reklamacja :lol:

a w kuchni ze zwisami jeszcze lepsza akcja, ale nie chce mi się.

Lampy w kuchni...

Kupiliśmy pół roku temu 2 x pojedyńczy zwis Italux Larix. Leżały tak sobie nierozpakowane, przyszedł elektryk rozpakowujemy i długość chromowanej rurki różna w dwóch pudełkach, ta krótsza mi odpowiadała ta dłuższa nie. Mówię więc, dobra wieszamy ten krótszy ten się odda, dokupi ten właściwy i będzie cacy.

Wisi sobie 2 dni ten jeden zwis, wczoraj przed wyjazdem do LM (oczywiście zadzwoniliśmy i dowiedzieliśmy się że naszych zwisów jest 6 na stanie) widzę, że metalowa rurka pękła...nie wiem czy to wada produktu czy mąż trochę za mocno dokręcił, no ale...:lol:

Zajeżdzamy do LM, dostaliśmy zwrot za tą lampę z dłuższą rurką, pan przy nas otwiera te które ma na sklepie i zonk. Opakowanie jest 2x mniejsze a metalowa rurka krótsza nawet od tej która już u nas wisi. I tak okazuje się że Italux Larix pojedyńczych zwisów wyprodukował 3 rodzaje, mimo że kod na pudełku ani gabaryt pudełka na to nie wskazywał.

Podziękowaliśmy, dziś dzwonię do innego LM, powiedziałam jaka jest sprawa Pani posprawdzała i też mówi że ma tylko i wyłącznie te krótkie a nie te średnie co my chcemy.

Myślę sobie zadzwonie do Italuxa, i co ? :D 2 x telefony na stronie i każdy odpowiada za faks. Słysząc po raz 10 w telefonie piiiiiiiiiiiiiiii (sygnał faksu) posłałam im kilka soczystych jobów :lol2: mając nadzieję że przełączą wreszcie na telefon,....ale chyba się mnie przestraszyli.

Justyś, byłam głaskać. No nie do wiary :D w przyszłą niedzielę odbieramy małą, jest najsłodsza na świecie, bardzo miziasta. Siedziała ze mną grzecznie pół godziny (znaczy ja siedziałam a ona sobie leżała, machała łapką albo wchodziła mi na ramię) jest przecudowna i przepadłam na amen.....eh. Musiałam się gdzieś pochwalić :).

I jest maleńka jak okruszek :).

Rutinka już pędzę :)

Aguś dziękuję kochana, ja ostatnio tylko podglądam, mało się udzielam na wątkach. Wiszą nade mną 2 wizualizacje, a doba jakoś wydłużyć się nie chce. W piątek mam obronę i mam nadzieję mieć większy luz. Tymczasem cywilizacja dotarła do domu, dziś zapalę lampę w pralni :lol2:

Yokasta a nie mówiłam? To trafił Ci się leniuch i przytulak jak nasza Fionka :) Ja jak zobaczyłam naszą kruszynkę to nie mogłam uwierzyć :) Dziś waży 1,7 kg, a jak ją przynieśliśmy to na pewno mniej jak 1 kg. Duży już z niej tygrys...a będzie jeszcze większa :) Koniecznie wstaw tutaj fotki waszej małej i nie usuwaj ;) Będę Fionce pokazywać :)

Pszczółko ma prawo Ci się nie podobać, mąż się dziś ze mnie śmiał jak po raz n-ty do niej wzdychałam, ale serio nie mam gdzie jej powiesić :) Zdjęcia...no niestety nie zdążyliśmy. Jak nie do mnie na uczelnie to po odbiór na lotnisko, jak nie na lotnisko to gdzieś indziej, a jak zajeżdżamy to aparat nie daje rady :lol:

Yokasta nie no nic nie sugeruję :lol2: tygodniowe to są już mega maleństwa, nasz hodowca też miał nowy miot maleńki, bo się zastanawialiśmy nad towarzystwem dla Fionki, ale finanse sprowadziły nas na ziemię. Po dwóch miesiącach stwierdzam, że warto było odmówić sobie kanapy lub zasłonek żeby najpierw mieć ją :hug:

Pewnie, zgadzam się, ja też sobie odmówiłam paru rzeczy ale za jakiś roczek odmówię jeszcze bo chcemy mieć liliowego samca albo szylkret niebieski :D. Nigdy kociarą nie byłam a teraz przepadłam bez reszty :rolleyes:.

Mamuniu jestem tak zakochana, że nie wiem jak wytrzymam te 6 dni :). Pochwalę się na pewno :) cieszę się, że mogę :yes: dzięki :).

Edit: pokaż Fionce

http://i2.fmix.pl/fmi237/e04d01a300193e834f6f7ad4

Edytowane przez yokasta