Venus_m 25.03.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Yokasta skąd ja to znam, ja jak się dorwę do Fiony to ona w ramach foszka idzie do męża na kolana bo u niego ma spokój Piękna wasza kocia, proszę nie usuwaj, a sierść jaka puchata jeszcze Kakusku dzięki za pamięć, obrona się przełożyła na piątek odgórnie bez mojego udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ja dziś polożyłam się na podłodze w salonie i patrząc na wykusz już wiem jak ma być udekorowane okno Zupełnie inna perspektywa Tymczasem myślę o kupnie ramek i zrobieniu galerii, a mam do zrobienia 2 większe i jedną małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Fajnie, że działasz . I proszę, punkt widzenia zależy od punktu leżenia nie ma to tamto! (Niech spróbuje uciekać do męża i tak ją złapię ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Yokasta a wasze młode to ma oczy niebieskie? bo u mnie to tu na jakieś jasne brązowe wyglądają Ja kocham bursztynowe oczy naszej Fionki, a najbardziej jak siedzi i stara się zrozumieć co ja do niej mówię przekręcając łepek w bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Nie, będą żółte znaczy bursztynowe jak ją widziałam na pierwszych fotkach były niebieściutkie, dopiero się wybarwiają i zez zniknął a taki słodki był. Tatuś ma bursztynowe, mamusia jaśniejsze trochę ale też w tej barwie . (Tatuś to po zbóju wygląda jak niedźwiedź .) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 a to lux, bo mi się wydaje że lodowe oczy to ładnie się komponują z ubarwieniem kremowym itp a lilowe i szare to tylko oczy bursztynowe Ja uwielbiam jak Fiona idzie i zaznaczając swoją obecność miaucze żebym ją widziała i widać jej różowy języczek i te małe białe kiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.03.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aaaa!!! Kolejny słodziak! Ja nie mogę, też chcę!!!! Czy mój dachowiec powinien się na mnie obrazić za moje szaleństwo? Venus_m - czyli już jesteś lampową specjalistką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Bocian nie ale chętnie pomogę jeżeli będę umiała. Apeluję o jakieś sprawdzone adresy www lub sklepy w warszawce z tkaninami obiciowymi, znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? chcemy zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RL 26.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 http://i2.fmix.pl/fmi237/e04d01a300193e834f6f7ad4 OMG jaka słodka puszysta dupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 mężu tu dupki nie widać chyba że dupka to twarz dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Apeluję o jakieś sprawdzone adresy www lub sklepy w warszawce z tkaninami obiciowymi, znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? chcemy zamówić Znaczy fotel uszak ? Wrzucisz fotkę ? Uwielbiam uszaki . yoka- ten puchaty stworek jest przepiękny . Venus - te kinkiety są obłędne. Masz je na skośnej scianie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mirelko akurat pozamykałam linki do tych foteli, ale są mega. Jak dostanę odp na maila to na pewno pokażę na co poluję Kinkiety mam w różnych miejscach, również na skośnej ścianie w salunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Mirelko dzięki, mężu Venus, jest puszysta i maleńka , Venus nie pamiętam czy skomplementowałam kinkiety a jesli nie to komplementuję świetne są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 dziękować Wiecie ja nie wiem jak mąż ze mną wytrzymuje Znalazłam fotele to i koncepcja kanapy się zmieniła a raczej wróciła do wersji pierwotnej czyli nowoczesna kanapa i stylizowane fotele Kilka modeli mam już na oku, muszą być niedrogie i wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Yokasta, piękna Twoja kocica! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia w domu Venusku, dawaj te modele! Uszaki faaaaaaaaajne som! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Też tak uważam ważne żebyś doszła do ostatecznej koncepcji, a że krętymi drogami to masz ciekawiej heheh. Ania, dzięki będą niedługo, za tydzień znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ja bym siedziała jak na szpilkach aż do odbioru młodej, zresztą my wieczór poprzedzający odbiór koci mieliśmy imprezowy ze znajomymi i ja sumiennie odmawiałam alkoholu (mimo że i tak dużo nie piję, prawie wcale) żeby na pewno kotę dostać, a nie że się z panią hodowcą przywitam i alko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 venus - kochana a możesz mi pstryknąć z dala fotki na skośnej ścianie ? Ja nadal nic nie wymyśliłam na moją w sypialni . Jakoś nie mogę sobie wyobrazić tego typu kinkietów na skośnej ... pliiissss . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ee....ale to nie jest skośna ściana sufitowa....to jest taka skośna na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no właśnie . Nic to, myślę dalej wobec tego ... te skośne sufity mnie do nerwicy doprowadzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts