Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

2 fotele uszaki zbliżają się do zamówienia, poważnie rozważam zrobienie jednego w pasy a drugiego w ornament :wiggle: czarno - białe (mąż sceptyczny, ale ja wiem że będzie git) :)

Jeszce niedawno byłam takiego zdania jak Twój mąż, ale widzialam kuchnie, jedna ściana ornament druga pasy, super to wygląda, więc myslę, ze fotele też będą super :)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu ja też widziałam taką realizację i na jej podstawie od razu zaklepałam w myśli wizję naszego domu :wiggle:

Yoka nie widać, bo mamy jeden rozmiar, jakbym miała dwa i postawiła obok siebie to by było widać ;)

P.S. Nie chce mi się uczyć, mam ochotę posprzątać i patrzeć się na lampki i położoną tapetę.

znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? chcemy zamówić

ja ka super wiadomość :wiggle:

Znalazłam fotele to i koncepcja kanapy się zmieniła a raczej wróciła do wersji pierwotnej czyli nowoczesna kanapa i stylizowane fotele

strasznie jestem ciekawa etapu kocowego:popcorn::popcorn::popcorn:

2 fotele uszaki zbliżają się do zamówienia, poważnie rozważam zrobienie jednego w pasy a drugiego w ornament czarno - białe (mąż sceptyczny, ale ja wiem że będzie git)

Venusku świetny pomysł :yes:

Yokasiu kicia słodka

Venusku życzę powodzenia w piątek :hug:

:lol2:

już tak nie słodź :p zdjęcie ładne, ujęcie ruchu mi się podoba, wcześniej mi szew przeszkadzał :lol:

To pokażę wam mniej więcej dizajn kanapy, które rzecz jasna może ulec zmianie...i pewnie ulegnie znając mnie :rotfl:

Boki na pewno chudsze, ze względu na to że ta ze zdjęcia ma 2,5 szerokości a u nas musimy się zmieścić w 190 cm. Wizualnie na pewno dzielona jak ta na dwa.

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/falcosofa.jpg

Rzeczywiście, ten szew trochę niepotrzebny. Zły welon wybrałaś :rotfl:

A serio, piękne ujęcie!

No, ale przy takiej modelce...

Kanapa przy tej szerokości boków trochę za przysadziście wygląda, jak na mój gust.

Jak zwęzisz, będzie lepiej!

No i odpada Ci problem poprawiania poduszek :)

Ej no - gdzie to zdjęcie:mad:

Wczoraj jedynie w wielkim przelocie widziałam - dziś chciałam sobie wrócić, na spokojnie obejrzeć... a tu masz:evil:

Ale nawet w takim przelocie widziałam, że było śliczne:rolleyes:

Ciekawa jestem jak Wam ta sofka wyjdzie... jak ją przerobicie... bo cóż - ta mi w ogóle się nie podoba;) kobylasta, nieproporcjonalna jakaś taka... a te nóżki to już w ogóle:sick: dobrze, że macie zamiar ją zmodyfikować;)

Na was zawsze mogę liczyć :rotfl:

Zdjęcie jest, nie kasowałam i raczej nie skasuje, ale zobaczą je tylko Ci którzy przebiją się przez gąszcz wszystkich stron. Nie może być w końcu za łatwo z tymi zdjęciami na pierwszej stronie :lol:

Drop, Hazel dziękuję. Kanapa będzie szara o zbliżonym designie do tej którą pokazałam. Wiem, że boki są gigantyczne i są niskie, ale dla mnie w nowoczesnych kanapach właśnie o to chodzi. Ten bok to jakby dodatkowe siedzisko a nie oparcie, gdyby tak miało być to byłaby chyba bardziej klasyczna :rolleyes:

Madziu chciałabym nóżki metalowe takie jak Ty masz np na 1 stronie w wizualkach...tylko koszmarnie ciężko coś takiego znaleźć w dobrej cenie czyt. tanio :) Więcej jak 1600 zł za kanapę nie zamierzam płacić, zwłaszcza że mówiono nam o koszcie tysiąca złotych.

Narendil kopnij jeszcze ze 4 razy, po raz na każdą literę, przyda się za moje lenistwo.

Dostałam nową sukienkę na obronę i chcę wejść pierwsza, bo jak nie to raczej przesiedzę w wc zamiast czekając pod salą :lol: