emiranda 28.03.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 2 fotele uszaki zbliżają się do zamówienia, poważnie rozważam zrobienie jednego w pasy a drugiego w ornament czarno - białe (mąż sceptyczny, ale ja wiem że będzie git) Jeszce niedawno byłam takiego zdania jak Twój mąż, ale widzialam kuchnie, jedna ściana ornament druga pasy, super to wygląda, więc myslę, ze fotele też będą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.03.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Nie wiem, ja nie kupowałam . A rozmiaru na zdj. nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Alu ja też widziałam taką realizację i na jej podstawie od razu zaklepałam w myśli wizję naszego domu Yoka nie widać, bo mamy jeden rozmiar, jakbym miała dwa i postawiła obok siebie to by było widać P.S. Nie chce mi się uczyć, mam ochotę posprzątać i patrzeć się na lampki i położoną tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Pokażę wam jedno zdjęcie ślubne, którego nie pokazywałam...bo mi się nie podobało, ale mi się zmieniło i jednak je lubię http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/R118.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 znalazłam piękne uszaki na zamówienie w bardzo rozsądnej cenie i zgadnijcie co? chcemy zamówić ja ka super wiadomość Znalazłam fotele to i koncepcja kanapy się zmieniła a raczej wróciła do wersji pierwotnej czyli nowoczesna kanapa i stylizowane fotele strasznie jestem ciekawa etapu kocowego:popcorn::popcorn: 2 fotele uszaki zbliżają się do zamówienia, poważnie rozważam zrobienie jednego w pasy a drugiego w ornament czarno - białe (mąż sceptyczny, ale ja wiem że będzie git) Venusku świetny pomysł Yokasiu kicia słodka Venusku życzę powodzenia w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 dziękuję Adme Obiecuję nadrobić wszelkie zaległości u was po tym młynie związanym z obroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dobrze że się wróciłam - bo bym przepiękną VENUS przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 już tak nie słodź zdjęcie ładne, ujęcie ruchu mi się podoba, wcześniej mi szew przeszkadzał To pokażę wam mniej więcej dizajn kanapy, które rzecz jasna może ulec zmianie...i pewnie ulegnie znając mnie Boki na pewno chudsze, ze względu na to że ta ze zdjęcia ma 2,5 szerokości a u nas musimy się zmieścić w 190 cm. Wizualnie na pewno dzielona jak ta na dwa. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/falcosofa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.03.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Kanapa fajna - dobrze że piszesz że boki mniejsze - bo te na zdjęciu olbrzymie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.03.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Justyś ładne zdjęcie, takie nostalgiczne trochę. Kanapa mi się podoba tylko boki lubię wyższe żeby wygodnie się oprzeć . Adme dziękuję, w niedzielę odbieramy, przebieram nóżkami....stresuję się i okropnie cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Rzeczywiście, ten szew trochę niepotrzebny. Zły welon wybrałaś A serio, piękne ujęcie! No, ale przy takiej modelce... Kanapa przy tej szerokości boków trochę za przysadziście wygląda, jak na mój gust. Jak zwęzisz, będzie lepiej! No i odpada Ci problem poprawiania poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Justynko to jest rewelacyjne zdjęcie na konkurs by sie gdzieś nadawało, a to przede wszystkim dzięki wdzięcznej modelce W piatek trzymam kciuki Bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.03.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trzymam kciuki za piątek. fotka super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zdjęcie ślubne cudne - gdybyś nie wspomniała o tym szwie, w ogóle nie zwróciłabym na niego uwagi Ale ja moje fotki też oceniam dużo bardziej krytycznie niż inni Kanapa ma ładny kolor, ale boki rzeczywiście trochę dużawe. Z wąskimi powinno być super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.03.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Venusku, powodzonka jutro!Trzymam kciukasy! Zdjęcie piękne.STOP. kanapa super. STOP. dasz namiar?STOP:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ej no - gdzie to zdjęcie:mad: Wczoraj jedynie w wielkim przelocie widziałam - dziś chciałam sobie wrócić, na spokojnie obejrzeć... a tu masz:evil: Ale nawet w takim przelocie widziałam, że było śliczne:rolleyes: Ciekawa jestem jak Wam ta sofka wyjdzie... jak ją przerobicie... bo cóż - ta mi w ogóle się nie podoba;) kobylasta, nieproporcjonalna jakaś taka... a te nóżki to już w ogóle:sick: dobrze, że macie zamiar ją zmodyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.03.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wierzysz, czy nie wierzysz - nie ma znaczenia Daję solidnego kopniaka w cztery litery na szczęście! http://cochinitapibil.mx/Images/jpig2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.03.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Na was zawsze mogę liczyć Zdjęcie jest, nie kasowałam i raczej nie skasuje, ale zobaczą je tylko Ci którzy przebiją się przez gąszcz wszystkich stron. Nie może być w końcu za łatwo z tymi zdjęciami na pierwszej stronie Drop, Hazel dziękuję. Kanapa będzie szara o zbliżonym designie do tej którą pokazałam. Wiem, że boki są gigantyczne i są niskie, ale dla mnie w nowoczesnych kanapach właśnie o to chodzi. Ten bok to jakby dodatkowe siedzisko a nie oparcie, gdyby tak miało być to byłaby chyba bardziej klasyczna Madziu chciałabym nóżki metalowe takie jak Ty masz np na 1 stronie w wizualkach...tylko koszmarnie ciężko coś takiego znaleźć w dobrej cenie czyt. tanio Więcej jak 1600 zł za kanapę nie zamierzam płacić, zwłaszcza że mówiono nam o koszcie tysiąca złotych. Narendil kopnij jeszcze ze 4 razy, po raz na każdą literę, przyda się za moje lenistwo. Dostałam nową sukienkę na obronę i chcę wejść pierwsza, bo jak nie to raczej przesiedzę w wc zamiast czekając pod salą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 trzymam kciukasy za jutro:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ehe - to i ja trzymam kciukasyhttp://www.camperteam.pl/forum/images/smiles/CT_30.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts