Venus_m 05.02.2011 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 tego jeszcze nie ustalilam Ale na oryginal i tak raczej sie nie porwe, wiec zostaja mi inspirowane. Napisze do firmy Dkwadrat Ilona Agata ja caly styczen szukalam i mialam oczy czerwone bo tyle przegrzebalam ogloszen, bo ja chcialam uzywana...a kupilam nowa z likwidacji sklepu o wartosci 4200 w salonie Madonna w Warszawie za 1900 na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 To grzech byłoby nie kupić! No nic, zaraz w poniedziałek się za to zabieram, nie miałam głowy dotychczas (urządzanie, itp.), ale u nas raczej skromnie i tylko dla najbliższych, więc mam nadzieję, że sukienkę znajdę szybko i bez bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2011 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 i tego Ci zycze Wlasnie buszuje w twoim/waszym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.02.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Tak coś czułam, bo mnie uszy paliły, hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.02.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ilona Agata i ja tez zajrzałam;-) fajnie masz;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Z ostatnich naszych niusow to lazienka dolna zmienia kompletnie swoja koncepcje pod wzgledem zabudowy Pod wzgledem kolorow tylko delikatnie, beda 3 bialy, szary i fornir palisandrowy, a wczesniej miala byc szaro palisandrowa. Musze znalezc jakies ladne oswietlenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.02.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 a jak ma byc zabudowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No juz jestesmy prawie finalnie pewni i wracamy do pierwszego projektu z biura projektowego, tylko mala zmiana kolorow nastapi. Jest tez jeszcze kilka rzeczy do omowieniami ze szklarzem chociazby przed koncowa akceptacja, ale jestesmy blizej niz dalej Nizej moja "mega wypasiona" wizalka : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_13-1.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_3-5.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_4-3.jpg Podloga szara, reszta scian biala. Plytki naprawdopodobniej do gornej krawedzi okna to co zostanie pomalowane na bialo. Palisander nad kibelkiem i nad nim 2 polki ktore nie sluza niczemu, w oknie zaluzja drewniana teak-palisander cos w ten desen. Kwestia przy umywalce jeszcze do omowienia czy to bedzie taka elka czy prosta szafka. Prysznic tylko z jedna scianka szklana z odplywem liniowym. Wychodza nam wtedy 2 eleki w tej lazience a dwie elki mamy tez w lazience gornej no i w kuchni polwysep tez tworzy taka zabudowe el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.02.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No no no Venus, zapowiadają się ciekawe zmiany. Nie mogę się doczekac zdjęc w realu. Bardzo lubie takie połaczenie kolorów. Nie jestem tylko pewna co do zakończenia kafli na wysokości okna. Nie myślałaś o innym rozwiązaniu? P.s.A tak na marginesie- może przeniosłabyś swój wątek do galerii forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.02.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Przejżałam jeszcze raz Twoje wizualki i mam pytanie - na których ścianach będą wogóle kafle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No generalnie na wszystkim Nasz, bo ja kafelkowa jestem a co proponujesz z tymi kaflami inaczej? bo tylko w miejscach chlapiacych to sie u nas nie da, znaczy da sie na sile tylko mi sie nie podoba A do polowy kafle to tez jakos tak dziwnie....jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No to chyba się nie dogadamy, bo ja z tych co kafle tak ale nie wszędzie Osobiście dałabym je na ścianie gdzie jest kibelek, okno i prysznic. Ścianę z drzwiami bym tylko pomalowała a na ścinie z umywalką dałabym lustro od blatu do wys. kafli pod prysznicem. Resztę pomalowałabym jasną farbą w kolorze zbliżonym do jasnych kafli, włącznie z sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 07.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tak jeszcze patrze i patrze i już sama nie wiem. Może jak już wszędzie te kafle do przynajmniej do samego sufitu, chyba że masz jakis fajny pomysł jak zakończyc te płytki przy łączeniu ze ścianą.I jeszcze jedno pytanie - te półki to z czego będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Palisander bedzie taki jak w kuchni fornir w lakierze na wysoki polysk a polki w bialym blyszczacym akrylu :> Kurde a ja myslalam, ze nam tak super sie to wszystko rozwiaze w zwiazku z tym kafelkowaniem do gornej krawedzi okna, bo wtedy nam ten podciag ladnie przechodzi na wszystkich scianach...jutro jade na budowe to pokombinuje. Dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.02.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Chyba jednak kafelki do samej gory, bo po obnizeniu sufitu i wykafelkowaniu tylko do gory okna powstalby taki dziwny maly uskok jak blad przy pracy a nie jak zabieg celowy ;/ Dzis zamowilismy parapety! wiem rychlo w czas Szybciej sie zdecydowalismy na meble kuchenne niz parapety kanciaste prawie 4 cm w kolorze mniej wiecej okna (okleina meranti ;/ + drewniany parapet)...zreszta okno zaslonie roleta bleh, ze mi sie zachcialo plastikow chociaz i tak to nie duzo zmienia bo na drewniane nie byloby i tak nas stac ;p Bylismy w jednej firmie wycenie sama sciane od garderoby w sypialni...no wiec cala sciana w fornirze palisander + system drzwiowy harmonijkowy przesuwny z montazem 9k! szczene zbieralam z podlogi, bo jeszcze musze za cos zrobic wnetrze garderoby do tego oczywiscie fornir nie naturalny tylko modyfikowany (ale sliczny i tak!! ) + nie ma opcji zeby uslojenie szlo w poziomie z jednej formatki...musialoby isc pionowo a na to sie nie zgodze bo dla mnie to wyglada jak sciana cala w agresywne zapalki ble Dodatkowo poprosilam o wycene tej samej sciany z tym samym systemem tylko w laminacie...koszt z montazem 3k...kurza stopa ze ten fornir musi byc taki drogi. Najwyzej zrobie jakis bialy laminat i tez bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 08.02.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No powiem Ci Venus, że róznica pomiędzy wycenami ogromna a i tak jak mówisz to nie będzie naturalny fornir tylko przemysłowy. Mi też strasznie nie podoba się układ słoi w pionie i chyba też wolałabym w takim razie zrezygnowac z tego forniru. A myślałaś może o lakierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.02.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Tak Nasz myslalam i chyba musze na powaznie zaczac o nim myslec bo ten fornir to spustoszy moj portfel Mysle jeszcze intensywnie nad dymionym szklem...cala sciana szklana ze szklanymi drzwiami i od strony garderoby takie zaslony "makaron" zawieszone zeby nie bylo widac co jest w srodku... Edytowane 8 Lutego 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.02.2011 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Oficjalnie stwierdzam, ze kompletnie nie chce mi sie myslec nad sciana od garderoby i chyba narazie postawimy stelaz od g-k i zostanie taki industrialny akcent poki nie wymysle czegos godnego pokazania (a moze musze sie poprostu wyklocic o oblozenie sciany palisander, na co luby absolutnie nie chce sie zgodzic..."daj mi spokoj, wszedzie te sloje, zrobmy cos spokojnego"). Tylko wtedy znalezc firme ktora zrobi to w rozsadnej cenie i w ulozeniu sloi poziomo.... P.S. Nasz poprosilam juz administratora o przeniesienie watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasz 12.02.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Super To wszystkim, którzy tu zaglądają ułatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dzisiaj wycieczkowalismy sie znowu w poszukiwaniu plytek do lazienki dolnej..do pralni prawie juz wybrane i moze w castoramie jutro juz je kupimy Podloga chyba biala..sciany szare nad szafkami i bialo-szaro-czarna opaska z mozaiki Wstepnie wybralismy dzis tez kolor odcienia szarego na sufit w kuchni, troche inny niz sugerowala projektantka ze wzgledu na to, ze na wlasna reke zmienilismy gres w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts