narendil 30.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 http://images40.fotosik.pl/1460/0e99ece7ebc18007.jpg Gratullllllllllacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gratulację Venusku! a co to za kierunek ukończyłaś kochanieńka? Planujesz jeszcze jakies studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Venusku duze brawa -GRATULUJE !!! Nie dosc ze zalatwilas wszystko w 3 min to przed obrona chyba tez zbytnio nie siedzialas nad knigami bi ciagle bylas aktywan na FM -trza bylo o tym podyskutowac z komisja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zaczęłam się uczyć w czwartek o godz. 21.30, posiedziałam tak do 23 i spać. Później pół godziny w pociągu i tyle Marta zarządzanie o specjalności zrządzanie kadrami ale kadrową nie będę po południu zabieram się za nadrabianie zaległości w wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ogromne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ooo Rasia wpadła dziękuję Czekam aż deszcz trochę przejdzie i jadę szukać zasłon do sypialni i salonu Po prawie rozwodzie kolor tapicerki salonych uszaków ustalony, biało-czarny *dumna jak paw* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.03.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Venusku, serdeczne gratulacje, wiedziałam, że zrobisz piorunujące wrażenie na komisji To odpoczywaj teraz kochana, zasłużyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Gratulki, swoją obronę doskonale pamiętam i atmosfera panowała baardzo przyjazna, wiem o czym mówisz . Kitka u nas. STOP. Piękna. STOP. Śpi . STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.03.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Gratulki, swoją obronę doskonale pamiętam i atmosfera panowała baardzo przyjazna, wiem o czym mówisz . Kitka u nas. STOP. Piękna. STOP. Śpi . STOP. No to poprosimy o zdjęcia, mozna u mnie, cieszę się, ze w koncu masz swoje szzcęście Moje kotki tak od 15 - 19 zawsze śpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.03.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Gratulki, swoją obronę doskonale pamiętam i atmosfera panowała baardzo przyjazna, wiem o czym mówisz . Kitka u nas. STOP. Piękna. STOP. Śpi . STOP. O ja:o:o:o To nawet przed czasem:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Kitka u nas. STOP. Piękna. STOP. Śpi . STOP. JUŻ? Super! To co? Jutro zdjęcia będą? Dzień na aklimatyzację wystarczy Czy dzisiaj się da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Dzisiaj się nie da . Zaszyła się w takim miejscu, że aparat tam nie dotrze i jest dość ciemno. Jutro coś strzelę. (Jak kot poszedł spać to mąż nie chciał być gorszy ). Jest cudowna. A ja zakochana po uszy. Bo mruczankę mi puściła raz.....eh..... Venusku przepraszam, że tak u Ciebie pisałam u Bogumila ale nie wiem gdzie kto zagląda . Emirando, troszkę się z nią pobawiłam to bidulka się odstresowała a potem miauczała bo szukała miejsca do spania, na pewno jest bardzo zestresowana, miała kawał domu do obwąchania bo nie było jak wydzielić stref. Pokazaliśmy jej drapaczek, kuwetę, miski. Na pewno trafi jeśli zajdzie potrzeba, mądra z niej dziewczynka. Madziu, mieliśmy jutro odbierać ale dzisiaj od razu zaliczyła wizytę kontrolną u weta (ja się nie znam więc wolałam wszystko sprawdzić). Babeczka z naszej hodowli ma ragdollkę u siebie ładna sztuka . Aniu tak do tygodnia powinna być jak u siebie ale jeden dzień to mało bo za dużo do wąchania niestety . Nie dostałam z hodowli nic z zapachem mamy, jedyny minus ale ma już kocyk ze swoim zapachem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Venus gratuluję obrony, zakupy zasłużone więc szalej dzisiaj, masz okazję tak próbowałam znaleźć Twoje przepiękne kinkiety i kurcze taką reklamę im zrobiłyście że w żadnym sklepie ich nie ma:) ładnie u Ciebie w domku, świetna ta ceglana oświetlona ściana, fajnie dobrałaś reflektorki yokasta znajdziemy Cię wszedzie, pokaż jak tam przygotowania do Świąt, napewno wiosennie i przytulnie jest u Ciebie i puszek już w domu? będzie miał kto bałaganić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 ojaaa a ja właśnie dziś mówiłam Fionce że u Yokasty w domku kitka się pojawi a tu proszę już pomiziaj ode mnie. U nas Fionka pierwszego dnia też była ciężko przestraszona, a tak nawiasem mówiąc to właśnie wróciłyśmy z drzemki razem, miałam przez 2 godzinki brzuszek do głaskania i trzymania podczas snu, a kota słodko traktorzyła i tak też było dziś całą noc od 2.30, widocznie poczuła się samotna więc cichaczem przyszła do nas się utulić Zobacz Yoka gdzie jej będzie pasować i koniecznie wyłóż jej to jakimś kocykiem Żadam fotek!! Słońce możesz te kinkiety kupić w Lovely Home lub Romantic Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 31.03.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 cośty?! szukałam tam! ślepam czy co? idę jeszcze raz, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Słońce to poślij im zdjęcie nazywa się chyba Silvy ten model Mam zielone światło na zamówienie uszaków dogrywam ostatnie szczegóły i zamawiam tkaninę...chyba będą dwa fotele i dwa podnóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Mam zielone światło na zamówienie uszaków dogrywam ostatnie szczegóły i zamawiam tkaninę...chyba będą dwa fotele i dwa podnóżki wrrrrrr;) ciekawe kiedy ja takie dostanę, znaczy światło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pasie, ale ja się prawie dziś rano rozwiodłam te zielone światło okupione moją męką i płaczem Znalazłam wizytówkę do firmy tapicerskiej, która robiła nam sofę na zamówienie jutro dzwonię i pytam czy będą na giełdzie, jeżeli będą to pędzimy pogadać o naszej sofie salonowej i może zamówić może temat zagłówka w sypialni też pocisnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.03.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zapomniałam pochwalić się sukienką jaką dostałam od męża i bransoletką z mordkami fornasettiego MOOOOOOOOOOOOJAAAAAAAA miłość od pierwszego wejrzenia, prawie z płaczem opuściłam sklep nie kupując jej, tylko dostałam zielone światło i biegłam między regałami nawet jej nie mierząc, byleby się mąż nie rozmyślił wiem powinnam się leczyć, ale u mnie to już chyba za duży postęp http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_1_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_2_1_3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2164560500_2_2_3.jpg Kupiłam też dziś koszulę dżinsową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts