emiranda 31.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Sukienka super, tez chciałabym taką mieć, chyba muszę sie z mężem wybrac na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 31.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 gratulacje "baby" to jednak łatwo zadowolic...nie ma to jak shopping ja choruję na miętowe czółenka...i lakier do paznokci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 31.03.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Ja tak szybciutko tylko. Kitki nie doceniłam, stresowała się pierwsze dwie godziny, potem zasnęła w kąciku a potem? Przyszła się przytulić i tak do wieczora. Zjadła grzecznie kolacyjkę i trafiła do kuwety . Rany, w najśmielszych snach nie przypuszczałam że nasza kotka będzie aż tak miziasta i już pierwszego dnia puści mi mruczankę....ponad 10 minutową . Kocham ją całym sercem . Jutro fotka jakaś na śpiocha żeby małej nie stresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Tak na szybko bo mi Lolita skacze po klawiaturze mały diabełek z niej. Nie daje sobie oczu wyczyścić a jej śpiochy wiszą po dwóch dniach leżakowania http://i2.fmix.pl/fmi624/526a425600112b974f788827 I aniołek kiedy śpi ))) http://i3.fmix.pl/fmi708/7496259b00231c874f788805 Zabawa w wędkowanie o 5 rano to niekoniecznie to co lubię najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 01.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Yoka, wspaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 o rany Co za słodka piękność, mnie Fiona dzisiaj na maksa denerwuje. Ugryzła mi palec tak głęboko że aż mi krew tryskała, ale nie chciała bo jadła mi z ręki, a że było to coś co czyściło jej przy okazji zęby to gryźć musiała Pamiętaj k-o-n-s-e-k-w-e-n-c-j-a !! P.S. Na śpiochy przyjdzie czas, u nas Fiona sama sobie wyciąga przy myciu. Ewentualnie jak już nie mogę wytrzymać to biorę ją w obroty kiedy sobie leżakuje, nigdy podczas zabawy. Wacik do uszu lekko zwilżony i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.04.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 jaka kulka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.04.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Venusku, kiecka wymiata:yes: Sexy-flexy, jak nie wiem co:D a pochwalisz sie bransoletką? Yokasta, gratuluje sliczniocha z niej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mąż dał radę i już nie ma śpiochów . Jestem z niej dumna bo to dzielna, mądra dziewczynka . Konsekwencja to podstawa wiadomo i z dzieciaczkami i zwierzętami (a to przecież taki dzieciaczek jeszcze ). Oby dalej tak dobrze było i będę szczęśliwa. Venus a co takiego jej dawałaś dobrego ? Skibusiu, dziękuję. Jestem zakochana i mało obiektywna . Duś, Hazel dzięki . Patrzę na zdjęcia Fionki jaka ona już duża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 No nie ma co tygrys z niej już duży a urośnie jeszcze Dawałam jej kawałek dupki od pizzy była tak grzeczna, że musiałam. Zawsze jak wchodzi nam nosem w talerz to mówię "Fiona o czym rozmawiałyśmy? o tym że nie wolno wskakiwać i wsadzać nosa jak my jemy" i ona jest już tak przyzwyczajona że od razu złazi na dół i skomle siedząc na tylnych łapach mając górne w górze Hazelku bransoletka to taka inspirowana, mąż okrutnie niezadowolony że badziew. Szczerze to to jest badziew, ja bym to lepiej zrobiła no ale chodzi o gest. Wiedział, że tak bardzo jestem oczarowana facjatą Cataliny że mi ją sprezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.04.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) To taki raczej brak konsekwencji nie? (dzisiaj czytałam poradnik o kotach coby się dokształcić troszkę i pisali tam żeby podczas posiłku naszego nic nie dawać bo oprócz tego że dla kota niezdrowe to jeszcze uczy się że mu wolno i potem będzie prosić albo co gorsza wyjadać coś czego nie powinna kiedy nas w domu nie będzie). Nie wiem jak się ma do tego dupka od pizzy Ja dostałam puszki z hodowli dla kota ale daję mu swoje (w sensie kocie ale kupione przeze mnie) bo w tamtych tylko 45% mięsa i sól a w moich 95% mięska . Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.04.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Venusku ja spóźnione Gratulacje - ale oczywistym było że to tylko formalność była Kiecuszka boooooooooska. Ale mię ta bransoletka bardzo a nawet bardzo zainteresowała http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Pokażesz i zdradzisz skąd???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.04.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Yoka niby tak, ale ja też nie przesadzam. Nie daję obiadu do jedzenia, je swoje. Dupkę dostała od święta, a grzeczna po upomnieniu jest zawsze. Do nagradzania kupiłam jej takie sticksy, takie ani twarde ani miękkie, czyści sobie tym ząbki i miaucze okrutnie żeby dać jeszcze...ale zaprzestałam, bo raz jej dałam patyka w pośpiechu jak wychodziliśmy i jeszcze po coś się wróciłam a Fionka się tak trochę dusiła, ja pobladłam ale dała sobie radę. Cielęciny zadniej nie dajemy zawsze analizuję czy to co jej daję może jeść, ale są to zawsze tak śladowe ilości (jak np pół kęsa dupki od pizzy bez sosu, sera i dodatków) że jakoś się nie obawiam. Adme pokażę pokażę tylko bateria dead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.04.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Yoka, futrzak fajowy. Jak to brytyjczyki, wszystkie bez wyjątku cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 uszaki zamówione biało czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.04.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venus, Ty telegramy kuleżankom wysyłasz?Ja poproszę szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venus - jaaakie te uszaki ? Proszę powiedz coś więcej ? yoka -mała cudniasta . Gratulacje ! A mój młody idzie dziś do weta - ma jakąś rankę za uszkiem . Pewnie za karę, bo wczoraj był niegrzeczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 boję się zapeszyć, ale kogo ja chcę oszukać i tak nie wytrzymam i wam pokażę Uszak będzie o takim kształcie: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/2248740023.jpg Nóżki gięte ala ludwikańskie. Jeden w tkaninie: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Obraz_013_miniaturka.jpg Drugi w takiej: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Obraz_001_miniaturka.jpg + 2 podnóżki, jeden w pasy drugi w ornament. Mirelko a co młody nabroił i jak karacie swoje koty? Na mnie mąż krzyczy, że od mojego karania to Fiona zawału dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Super fotele, Ty to masz gust Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts