pszczolka m 02.04.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Przepiękny wzór tkaniny znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dziękuję Ja co prawda tkaniny nie macałam, ale fotele są bardzo rozsądne cenowo i świetny kontakt ze sprzedawcą, ja w ciągu 4 dni 30 maili wymieniłam z Panią do 20 kwietnia powinny u nas być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale fotele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniał, moje marzenie. Napisałam u mnie co zrobił. Ja... hmm... nie karzę kotów. Rozbił bo nie wiedział. Moje są grzeczne - więdza, że na stół nie mogą (przy nas) i że jak jemy to się mają do stólu nie zbliżać. Po prostu je wyganiamy. Jak harcują na blacie w kuchni to klaszczemy albo ... mąż kapciem rzuca obok . A jaka cena uszaka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 360 zł bez tkaniny, w związku z tym że ja mam tkaninę na życzenie to 4,5 mb x 35 zł za tkaninę + 100 zł transport. 500 zł za jeden wychodzi, tanio nie? Jeden podnóżek bez tkaniny 180 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Super tanio !!!A .. namiar na PW dasz ? Skąd masz tkaninę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Dam....tylko wolałabym nie polecać czegoś czego nie wypróbowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 mam od wczoraj z powrotem wstawione szuflady w łazience...ahhh nareszcie nie ma tego burdelu na półkach otwartych. Mąż jak zobaczył tą pustkę to spytał "a co będzie na tych półkach?", "TO", "acha czyli nic?!" "jak znajdę coś ładnego i praktycznego to kupię, póki co flakonami perfum musisz się zadowolić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Jestem w temacie zasłon i firan... Oświećcie mnie, bo głupieję. Jak nazywa się materiał firankowy na zdjęciu? Bawełna? bo przecież nie ta sztuczna organza czy woal brrr http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/sypiania.jpg i gdzie takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venus spóźnione gratulacje! Podjęli temat Hanki Mostowiak? Fotel jest świetny, jestem ciekawa, jak będzie wyglądał po zmianie obicia. Yokasta, kuleczka jest cudna, serce mi znowu szybciej bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Taaaak, ale ile można gadać przez 3 minuty zawierając w to odpowiedź na 3 pytania i jeszcze kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.04.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Narendil wkleiła ostatnio linka do pewnego sklepu w Warszawie i spodobał mi się taki zestaw - tak w nawiązaniu do Twoich stylowych kubeczków http://www.sklep.resetpoint.pl/product/image/671/espresso-fu-magnum.jpg źródło: http://www.sklep.resetpoint.pl/zestaw-espresso-fu-magnum.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ojaaaaaaaaa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 na firankach się nie znam ale może to batyst???http://firany.zarzecka.pl/public/cache/img/resources/private/offer/1/00000983/1701/AhSGZGPkKQRFPaHBQNTj/650x650.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venusku uszaki boskie i cena też boska Czekam na bransoletkę :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to się zaopatrz w dużą ilość popocornu Pszczółko poszukam zaraz, bo chyba mnie coś trafi jak kolejny sklep będzie miał do zaoferowania jedynie woal i organzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Uszaki zapowiadają się bosko - coś czuję, że moim ulubionym będzie ten w paski Bocianku, jaki uroczy ten kubeczkowy zestaw Super to musi wyglądać kiedy się patrzy na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam tylko nadzieję, że te uszaki będą boskie, bo tkaniny nie macałam No nic teraz tylko cierpliwie czekać. Wiem już że przyszły próbki tkanin na zasłony ze stylusa...ale cena mnie zabija. Jedna zasłonka 180 zł to drogo czy nie? mi się wydaje że bardzo. Oczywiście wiem, że są i droższe, ale nasz budżet jest mocno wydrenowany Mąż w drodze wyjątku zatwierdził tkaniny biało-czarne, musiałam obiecać że jakiś kolor wprowadzę na poduszkach. Nawet powiedział że może to być czarno-biała Catalina Fornasettiego, byleby miała chociaż czerwone usta Tymczasem czekam na odpowiedź w sprawie innych mega pięknych poduszek. Chcę w wykuszu na środkowym oknie zrobić taki jakby materacyk i dać po jednej poduszce. Fionka lubi tam siedzieć i sobie obserwować, a ja dla mojej dziewczynki chcę wszystkiego co najlepsze zgłupiałam z tym kotem, ale co zrobić Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.04.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venus, na szybko:- kota przepiękna!!!- kinkiety cudne, stylowe, bardzo bardzo eleganckie!!- gratuluję obrony!!!!!!!!!!!!!!!!!!- a cena zasłon - raczej dość niska, choć wiem, że x ilość sztuk to już poważna suma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Sharlotko dziękuję że wpadłaś za wszystkie komplementy również Wiem, że np w BRW standardowo cena jednej zasłony to 170 zł, ja takich zasłon na pewno mam 4 do salonu..lub 6, kwota wychodzi jaka wychodzi, ale jak trzeba to trzeba. Ja tylko nie chcę wyjść jak Zabłocki na mydle. Nie chcę też płacić dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 02.04.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Uszak przepiękny! Ale mi się marzy taki w paski.. Nie mogę się doczekać kiedy się pojawią u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts