1976pinacolada 02.04.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Venusku - wpadam po prośbie Podaj mi prosze namiary na Twoje hokery bo widzę że masz na kwadratowej podstawie i na uchwyty, które masz w szafie wiatrołapowej Piękne !! Potrzebuję takie do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pinacoladko uchwyty w szafie bodajże firmy GTV, wybierane na oko w hurtowni Dacter. Hokery są kupione na allegro, sztuka 400 zł, szukaj po haśle hoker bond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.04.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 360 zł bez tkaniny, w związku z tym że ja mam tkaninę na życzenie to 4,5 mb x 35 zł za tkaninę + 100 zł transport. 500 zł za jeden wychodzi, tanio nie? Jeden podnóżek bez tkaniny 180 zł TAAAAANIO:D jak już je będziesz miała to chętnie skorzystam z namiarów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Lolka widzi Wasze emotki i je głaszcze łapką na monitorze . Ale łapki ma umyte więc bez obawy. Venus, 170 zł to dla mnie dużo, tak 120-130 zł za to wydaje mi się za porządny, ładny materiał akuratnio. A jeszcze jeśli porównam do 500 zł za fotel to już zasłona wychodzi mega drogo . Jestem ciekawa tych uszaków bo kształt podoba mi się bardzo a kolory mniej, muszę zobaczyć efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pasie oczywiście że się podzielę, ale wolałabym po macanku, bo jak to tak polecić coś czego się nie muskało nawet Yoka znam to napięcie, ja od 2 lat gram w taką grę fantasy, chodzę na instancje itp no i oczywiście w kulminacyjnym momencie kiedy ja muszę być mega skupiona Fionka postanawia przejść po klawiaturze, a moja postać no cóż....wrzuca co 0,1 s inny czar Pokaż jakieś fotki Lolity i jak tam pierwszy dzień tygodnia? Ktoś z nią został? Faktycznie zasłony przy fotelach wychodzą drogo, ale jakoś dużo taniej znaleźć nie mogę...no chyba że te co mamy w komputerowym 2 sztuki za 19 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 to się zaopatrz w dużą ilość popocornu O Ty.... no pochwal żesz się - nie daj usychać z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.04.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Spoznione ale wielkie gratulacje!!! Kicia uwodzi..... superancka jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Pszczółko miałaś rację chodzi mi o batyst Rozmawiałam z mamą i uświadomiła, że firanka która bardzo długi wisiała u mnie w pokoju w dzieciństwie w takie rysowane lalki jakby przez dziecko była właśnie z batystu. Dodam tylko że do tej pory ten materiał wspominam jako ideał. Także już wiem czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 03.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kubki są bardzo ciekawe, a w dodatku mają tam różne rodzaje tych wąsów w innych zestawach Czyli rzeczywiście szukasz biało-czarnych zasłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie nie, szukam firanek batystowych do sypialni białych lub jakiejś baaaaardzo mocno rozbielonej kawy z mlekiem. W związku z tym, że to będzie ponad 8 m firany do zamówienia muszę zmacać przed zamówieniem. Nalot na eurofirany może zrobię Zasłony w salunie na pewno szare i białe rolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Batyst, batyst, batyst!Nie zapomnieć nazwy! Jakby co, to się w sierpniu zgłoszę z prośbą o przypomnienie. I pytanie z głupia frant: jaka jest różnica między woalem a batystem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) woal jest śliski, taki suknioślubno podobny, a batyst to mieszanka bawełny i lnu - wygląda bardziej naturalnie Oczywiście próbki ze stylusa przyszły, ładne som, trochę za jasne ale tkanina na pewno ta, mocno zaciemniająca, gładka z lekkim połyskiem ideał...tylko sztuka 250 zł wychodzi Z drugiej strony nie często się zmienia zasłony...sama nie wiem, mamy palące wydatki na 12 tysięcy złotych najmniej ;/ (wnętrze) 18 (drzwi), 10(przed domem). Kiedy ja wygram w totka?! Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 woal jest śliski, taki suknioślubno podobny, a batyst to mieszanka bawełny i lnu - wygląda bardziej naturalnie Kurczę, to chyba mam jakąś podróbkę woalu. Mało śliski jest. Ale muszę jeszcze batyst na żywo pomacać. Może wtedy dostrzegę różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Jesteśmy z nią cały czas bo pracujemy w domu a jak wyjeżdżamy to nie na cały dzień. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i szkoda mi ją było zostawiać (pierwszy raz) ale chyba nawet nie ruszyła się z miejsca na kanapie . Na święta zostanie sama na dłużej ale już widzę, że będzie spała albo ganiała za swoim ogonkiem . http://i1.fmix.pl/fmi1230/d56be3030017d93b4f7ad379 Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 o matkooooooooo dawaj mi tą puchatą małą dupkę My Fionkę jeden raz zabierzemy ze sobą i zobaczymy jak sobie poradzi, ja to przecież jak pierwszy raz zostawiałam młodą w domu to aż rozstroju żołądka dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.04.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 o kurcze trafiłam z tym batystem, chociaż na oczy go nie widziałam a w dekorii patrzyłaś? zasłony ogólnie są dość drogie i obawiam się że będzie trudno znaleźć coś tańszego no może poza tradycyjnymi żakardowymi Co planujecie przed domem? Stawiam na płytki na schodach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 płytki, opaska wokół domu i tarasisko z kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Venus a jak duży macie taras i czy zadaszony? Jakoś nie kojarzę . A powiedz mi czesałaś już Fionkę? Chcę swoją przyzwyczajać bo nieuczesany brytyjczyk to jak nie brytyjczyk . Za pierwszym razem się nie dała i gryzła a dzisiaj przy czesaniu mruczała i dupka się puchowa zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.04.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Piękniusia ta Twoja paniusia kiciusia Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez mrówka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mróweczko dziękuję nie chcę tak nadużywać gościnności Venuski to może zacytuj bez fotki bo mnie dziewczyna wygoni i gdzie ja pójdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts