Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Yoka no w sumie dawno nie czesałam a powinnam, Fionka ma już sierść śliską prawie jak tłuszcz na pieczeń :lol2: ja generalnie najpierw dawałam obwąchać szczotkę i zaczynałam tą stroną miękką kilka ruchów a później tą jakby drucianą z zagiętym na końcu i na koniec tym miękkim. Akurat z tym problemu nie było ;)

UWAGA! przyszłam publicznie ogłosić że dorastam :lol2: Nigdy nie sądziłam, że ja mająca bzika na punkcie dozowników w łazience :lol: rezygnuje z nich. Teraz dozownik będę mieć tylko przy umywalce i bidecie. Na odżywkę mam taką szkatułkę, a przy prysznicu i wannie będzie stać szampon w plastikowej butli i żel pod prysznic też. Wybrałam już sobie takie które kolorystycznie będą pasować :lol: wiem wiem, ale to i tak jest wielki krok :p

Nieeeeeeeee nie kasuj puchatej dupeczki :D im jej więcej tym lepiej, wklejaj bez skrępowania :hug:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no puchata dupka Yokasty jest cudna, ja się cieszę że Fionka już taki tygrys bo ja się ciągle o nią bałam że sobie coś złamie, a teraz to luzik z nią mam - wyliże się :lol2:

Yokasta widzisz to kolejny powód dla którego warto być tu na forum. Nie dość, że zaoszczędziłam, a wizualnie to byłby kiler to jeszcze zmieniłam coś fundamentalnego. Już mąż zamówił 4 pasujące szampony i 10 sztuk żelu pod prysznic :lol2: Najbardziej mi się podoba, że z żelu Naomi Campbell za 33 zł 150 ml zeszłam do C-thru Golden Touch 5 zł za 250 ml :lol2:

Dziś kota urzędowała z nami w łóżku od 2.20 :lol: normalnie to zaszywa się za panelami gdzie ciemno, później idzie do siebie i przylatuje do nas o 5 lub jak dzwoni budzik. Dziś się obudziłam od jej mruczenia czyli "tryyyyyyy trzask tryyyyyyy trzask tryyyyyy trzask" :lol: i do rana musiałam uważać przy każdym przekręcaniu na nią :) Samotna się czuła czy jaki grom.