Venus_m 03.04.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Yoka no w sumie dawno nie czesałam a powinnam, Fionka ma już sierść śliską prawie jak tłuszcz na pieczeń ja generalnie najpierw dawałam obwąchać szczotkę i zaczynałam tą stroną miękką kilka ruchów a później tą jakby drucianą z zagiętym na końcu i na koniec tym miękkim. Akurat z tym problemu nie było UWAGA! przyszłam publicznie ogłosić że dorastam Nigdy nie sądziłam, że ja mająca bzika na punkcie dozowników w łazience rezygnuje z nich. Teraz dozownik będę mieć tylko przy umywalce i bidecie. Na odżywkę mam taką szkatułkę, a przy prysznicu i wannie będzie stać szampon w plastikowej butli i żel pod prysznic też. Wybrałam już sobie takie które kolorystycznie będą pasować wiem wiem, ale to i tak jest wielki krok Nieeeeeeeee nie kasuj puchatej dupeczki im jej więcej tym lepiej, wklejaj bez skrępowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ok a zawsze możesz przyjść do mnie, zdjęcia twojej dziewczynki zawsze u mnie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dziewczyny kochane jesteście, naprawdę . Tak strasznie kocham to małe stworzenie, że bym je pokazała całemu światu jakie śliczne i puchate . Venus, nie wierzę! A jeszcze niedawno chciałaś kupować X dozowników z bombką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.04.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Venusku gratuluję obrony! Dopiero doczytałam, że to kilka dni temu miało miejsce yokasiu kuleczka jest urocza, tak sobie słodko śpi, te łapki - cud, miód po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie no puchata dupka Yokasty jest cudna, ja się cieszę że Fionka już taki tygrys bo ja się ciągle o nią bałam że sobie coś złamie, a teraz to luzik z nią mam - wyliże się Yokasta widzisz to kolejny powód dla którego warto być tu na forum. Nie dość, że zaoszczędziłam, a wizualnie to byłby kiler to jeszcze zmieniłam coś fundamentalnego. Już mąż zamówił 4 pasujące szampony i 10 sztuk żelu pod prysznic Najbardziej mi się podoba, że z żelu Naomi Campbell za 33 zł 150 ml zeszłam do C-thru Golden Touch 5 zł za 250 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 po zakupie Lolki też muszę poczynić oszczędności właśnie się ładnie myje mój czyścioszek kochany, a początek Twojej wypowiedzi cyt. "puchata dupka yokasty" mnie rozwalił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a faktycznie ja kiedyś napisałam w kontekście Fionki a wyszło jakby w kontekście mojej mamy: że muszę kable pochować bo jeszcze pogryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie no puchata dupka Yokasty jest cudna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ej Będę szyć poszewki na poduszki, bo żem się znerwicowała przez francę która nie odpisuje a je tworzy o! Pytanie gdzie się kupuje białe poszewki na poduszki? pasmanteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.04.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Venus a to chodzi o wsypy czy faktycznie poszewki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Poszewki zewnętrzne, wkład to nie problem. Potrzebuję najzwyklejszych białych, sama se uszyje o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.04.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a ikea ?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70114159/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ładna ale ja muszę na jakimś badziewiu poćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.04.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Pięknie u Ciebie Witam serdecznie i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.04.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To kup najtańszy materiał i na nim sobie poćwicz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Chyba stary T-shirt męża pójdzie w ruch Ola.U dziękujemy oczywiście Wesołych i wam, ale tak wcześnie? rly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 AniaS79 witam Dziękuję, zaraz wpadnę z rewizytą Ola.U to się pewnie doczekać nie możecie, sama pamiętam jak się gorączkowałam jak jechałam zobaczyć ułożone płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Dziś kota urzędowała z nami w łóżku od 2.20 normalnie to zaszywa się za panelami gdzie ciemno, później idzie do siebie i przylatuje do nas o 5 lub jak dzwoni budzik. Dziś się obudziłam od jej mruczenia czyli "tryyyyyyy trzask tryyyyyyy trzask tryyyyyy trzask" i do rana musiałam uważać przy każdym przekręcaniu na nią Samotna się czuła czy jaki grom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 04.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Venus - a dasz dla porównania zdjęcie tej prawie już dojrzałej kici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 hym....no jak zrobię ale uprzedzam to już duży tygrys z małą mordką największy mam z niej ubaw jak robi salto podczas zabawy lub podczas atletycznej pozycji szorowania sobie puchatej dupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts