bocian_86 04.04.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 I tak jestem ciekawa Wiesz, może będziesz prowadziła coś na kształt albumu dla niemowląt - rozmiar stópki, obrys rączki, pierwszy ząbek (w jej wypadku raczej pierwszy, który wypadnie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ale ona ma już stałe chyba Nie no tak nie zbzikowałam z nią, chociaż marzy mi się jej ładny portret w ... kapelusiku Właśnie szukam aby zamówić akcesoria do szycia poduszek, wczorajsza próba na ... szmacie bardzo udana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 spóźnione gratulacje obrony toż to teraz poważna sztuka z Pani Venuski Nie no tak nie zbzikowałam z nią, chociaż marzy mi się jej ładny portret w ... kapelusiku miałam takiego bzika na punkcie swojego psa dobrze, że pojawiła się Ala i mam wymuszoną równowagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.04.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Salta to jest to . Mnie rozczula jak ją wołam Lolka Lolka - kiego grzyba i gdzie ten kot? I nagle słyszę takie miauknięcie gdzieś spod poduszki...pod którą zaglądałam jak jej szukałam tylko nie zauważyłam bo się z tłem zlała . Zdjęcie wrzuć koniecznie! Nasza z łóżka za nic nie chce wyjść wołami się jej nie wyciągnie. Przytyła 100g w 4 dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Bożesz ty mój, no powariowały z tymi kotami:lol2: Puchowe dupki....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Edi no tak Ty masz swojego gada Yoka ja też czasem jej nie widzę na szarych płytkach i wołam wołam a ta leci do mnie miaucząc przeraźliwie a nie zamykacie przed nią sypialni? nam tak dokuczała, w sensie polowała że prawie miesiąc nie miała wstępu do sypialni. Teraz jest dobrze, zwija się w kuleczkę lub daje brzuch do miziania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.04.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Kochani, rusza nasza forumowa akcja : "Zajączek dla Frania" Franio, http://images40.fotosik.pl/1473/b25f65fdfc715948m.jpg to wspaniały i dzielny Chłopiec, który zmaga się z Potworzastym- nieuleczalną dziś chorobą genetyczną- SMARD1. Jest bohaterem bloga pisanego przez swoją Mamę: mojsynfranek.pl. Nasza akcja, na początku miała polegac na zbiórce pieniążków na remont łazienki dla naszego niebieskookiego Dzielniaka, ale ponieważ Franio jest podopiecznym fundacji, możemy zrobić to tylko poprzez wpłate na subkonto fundacji, co wbrew naszym obawom, nie jest złą wiadomoscią. Forumowicze-to jest, my w tytule wpłaty wpisujemy: Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”Bank BPH15 1060 0076 0000 3310 0018 2615tytułem: 13984 Trzęsowski Franciszek – darowizna na pomoc i ochronę zdrowia/murator/nick np: emiranda i wówczas nasze pieniązki zostaną zliczone przez fundacje, a kwota podana na BloguMama Frania zobowiązuje sie do podania konkretnej kwoty przypisanej danemu nick'owi. Wiec, jak widzicie nasza wspólna akcja ma bardzo duży sens. Mama Frania, dziękowała nam jeszcze przed rozpoczęciem akcji:"Forumowiczom z Muratora już dziś dziękujemy za chęć i zryw do pomocy."Franio, trzymaj kciuki za swoje Muratorowe Ciocie i Wujków! Akcja "Zajączek dla Frania" kończy sie we wtorek-10 kwietnia Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) oo zajączek kica już na pko musiałam bo ten z bph nie działał. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 z rzeczy pilnych, muszę kupić maszynę do szycia. Postanowiłam zostać krawcową w dzieciństwie non stop szyłam zasłony dla lalek barbie i sukienki. Chcę sama uszyć zasłony ale zacznę od poduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Słuchajcie, ja juz info o Franiu poprawiłam, wiec mozna wklejac dalej. Venusku, ale jestes szybka:wiggle:A ja wczoraj przed zasnieciem pomyslalam, ze jeszcze Tobie nie wysłałam i nie mogłam zasnąć ale laptop był za daleko i sobie pomyslałam: "jutro"- ale Ala mnie wyprzedziła:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 dziękuję, przypomniałabym się, w końcu o dziedzicu mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 05.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Postanowiłam zostać krawcową Chcę sama uszyć zasłony ale zacznę od poduszek dobry plan trzymam kciuki za powodzenie w zasłonach. mnie też ciągnie, tylko ja nigdy nic nie uszyłam, raczej męskie zajęcia kręciły mnie w dzieciństwie, a do szycia to już w ogóle jestem lewa. Jak poślę Ale na studia to też spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.04.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Venus, wręcz przeciwnie. Jest jedno miejsce na schodach z którego mogłaby zeskoczyć robiąc sobie krzywdę i nie ma drzwi na górze, tylko w sypialni i jeszcze oprócz tego pcha ryjek do kominka jeśli się w nim pali bo ogień się rusza dlatego jest z nami w sypialni ale z każdą nocą jest duuużo lepiej. Pierwsza to była masakra. Niech jeszcze trochę podrośnie to będzie mogła chodzić gdzie chce. Ale co ja czytam! Jakie Ty plany masz napisz jaką maszynę kupisz i jakie zasłony chcesz uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja mam dziś bardzo dobry dzień, kończę wcześniej bo przyjechałam na 8 do pracy. Szybkim biegiem załapałam się na wcześniejszy pociąg więc w tłumach udało mi się usiąść. Rozrysowałam sobie projekty poduszek retro jakie chciałabym uszyć Zasłony do salonu...myślę też o roletach rzymskich. W końcu to też ludzie szyją nie tylko roboty Maszyny nie kupię za 3 tyśki, tylko taką za 300 zł, bo ja nie zamierzam na tym zarabiać Zapomniałam ten dobry humor zawdzięczam Fionce która całą noc się z nami przytulała i była naprawdę bardzo grzeczna Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Maszyny nie kupię za 3 tyśki, tylko taką za 300 zł, bo ja nie zamierzam na tym zarabiać Jak już kupisz i przetestujesz, to się podziel namiarami. Prawie 2 lata się przymierzam do kupna Może się w końcu zmobilizuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 czytam i czytam o tych maszynach... chyba najlepiej byłoby kupić taką za 700 zł husqvarny, ale to kupa kasy a ja nie wiem czy mi nie przejdzie, takie tańsze to np łucznik zofia lub olga...eh no sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 wybrałam, będzie taka mająca 4,5 na 5 opinię od 30 użytkowników, za 319 zł o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH życzy Aneta z Rodziną http://img40.imageshack.us/img40/5092/img3007q.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 05.04.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Pamiętam, że moja babcia - krawcowa z zawodu - miała u siebie Łucznika, więc to chyba firma z tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Anetko dziękuję, dla was też wszystkiego dobrego :hug: Bocian ja właśnie Łucznika wybrałam, model Ewa 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts