Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życia

Obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśliwym.

Pogodnych i ciepłych

Swiąt Zmartwychwstania Pańskiego

Życzy Ala z Rodzinką

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co

Kochane moje najwspanialsze :hug: dziękuję za te wszystkie życzenia, ja wpadnę jutro z odwiedzinami :rolleyes::bye:

Moja zła passa zakupowa sobie poszła, nareszcie :lol: Dziś kupiliśmy solniczkę, pieprzniczkę i cukiernicę z serii Afrodyta Lubiany - całą zastawę po zmacaniu jej dziś ponownie bardzo chcemy kupić i to jak najszybciej :lol:

2012 r. to szczególny rok, dla mojego męża również :lol: mamy zaledwie kwiecień, a mój mąż ma już 3 kobiety w domu. Mnie, Fionkę i Ewę (maszynę). KUPILIŚMY, będę szyć, nie ma odwrotu, zaraz podrę opakowanie i nie będzie można zwrócić :lol2:

Czytam i myślę sobie, że w porównaniu do Ciebie i większości Forumek, to ja jestem straszliwie leniwa :) Szycie? Yy.... Ale chętnie zobaczę i popodziwiam :)

Aniu, ja też jestem leniwa ale akurat szycie zasłon i poduszek to sama przyjemność - prosta sprawa a wszyscy podziwiają :lol2:

Dla mnie najtrudniejsze z tego jest nawleczenie tej dolnej nitki :rotfl:

mamy zaledwie kwiecień, a mój mąż ma już 3 kobiety w domu. Mnie, Fionkę i Ewę (maszynę). KUPILIŚMY, będę szyć, nie ma odwrotu, zaraz podrę opakowanie i nie będzie można zwrócić :lol2:

Wow - widzę że szybko "przysposobiłaś" nową domowniczkę:) Gratulacje i życzę prostych ściegów :lol2:

NO to gratuluję zakupów :)

Ja mam zastawę z Luliany (nie wiem jaka seria) i jest ok. Nie ma się do czego przyczepić.

MAszyna super sprawa. Moja mama ma starego Łucznika i zdażyło mi się coś szyć. Nawet sobie spodnie zwęrzałam, a córce przybornik na łóżeczko uszyłam. Z zewnątrz wyglądało ok, ale od wewnątrz to nie będę komentować, taki ze mnie krawiec ;)

W poszewki na poduszki wszyj zamek, bo tak łatwiej niż robić na guziki :yes:

Kochani, niestety po dzisiejszym dniu nie mam siły na bieganie po wątkach i osobiste wklejanie życzeń. Niemniej jednak baaaaardzo dziękuję wszystkim za pamięć, za życzenia i za odwiedziny. Mam nadzieję, że ten jeden raz mi wybaczycie że życzenia wstawię TU :)

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Fotolia_2095615_XSpis.jpg

Zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt Wielkanocnych!! J&R

:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: