Venus_m 16.04.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 "zjadliwy" Witam witam Samych trafnych wyborów życzę Migotko, bo przy wykończeniówce ogłupieć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuby124 16.04.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam. Bardzo mi się podoba Twój domek - wnętrza> Ja dopiero zaczynam budowę - dom już wytyczony na działce i za tydzień ruszamy. Bardzo mi się spodobała pralnia, w moim też ma być i chyba będzie biała ) Pytanie - jakie macie okna?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.04.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 witam Bardzo dziękuję. Pralnia jest biało antracytowa (chociaż podłoga jest bardzo ciemna, prawie czarna), Okna mamy plastikowe w okleinie Meranti firmy Adams. Drzwi będą brązowe drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Venus, co jak co ale zdjęcie Fiony mogłabyś wrzucić film miałam obiecany min. miesiąc temu, odpuszczam ale zdjęcie. Da się zrobić, nawet nasze żywe srebro da się sfotografować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Venusku, jaki masz zlew gospodarczy w pralni? W sensie nazwa i ...wymiary:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tak, u mnie zlew gospodarczy też jest pilną potrzebą. Sprzątamy pół soboty, So w tym czasie bawi się na dworze i jak przychodzi do domu to wszystko po drodze jest brudne . A jak zlew w łazience wygląda ? Gonię ją żeby te ręce myła w kuchni (zlew jest duży) ale to nie wyjscie (musi stać na krzesełku). Muszę jakiś większy zlew w gospodarczym też zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Yoka ostatnio Fiona częściej czyści przy miskach, muszę to nagrać choćby na pamiątkę dla nas. Pomęczę męża w domu, może uda się zgrać filmik jak Fionka skacze na piłeczkę W ogóle mam wrażenie że ona teraz jest jeszcze większym czyściochem niż jak była maleństwem. Teraz jak leży to non stop się liże i tak jak niektóre z was pisały ( ) po przerwaniu zaczyna cały spektakl od początku Co do zlewu w pralni. Czekam na info od męża bo nie pamiętam. Na pewno można kupić w LM...my chyba przez net Proszę Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 17.04.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja też domagam się zdjęć albo filmiku Fionki! Bo inaczej pikieta będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.04.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Młoda też się non-stop myje teraz przede wszystkim łapki, ogon i brzuszek . Rano dostaje out z sypialni bo jakiegoś szmergla dostaje o 6 rano . Nagraj coś, nagraj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nagraj i zdjęcia porób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a czyli ma tzw "wściek" nasza lata jak rakieta po całym domu jakby się "szaleju najadła" jak już jakimś cudem ją złapie w tym ferworze to głaszcze i mówię do niej "wściekulcu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 My ostatnio siedzimy na kanapie i opowiadam mężowi jak to wściekłe futro (+kilka niewybrednych epitetów ) dokazywało. Myślałam, że młoda śpi w rogu na posłaniu a ta nagle się podniosła jakby zrozumiała i biegiem do mnie z zębami . Tu zaznaczam, że zazwyczaj atakuje moje włosy, nie ma lepszej zabawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 włosy Fionę też za młodu strasznie do nich ciągnęło, teraz ciut mniej ale nie że wcale. Leżę sobie w wannie, włosy w jakimś niedbałym zawijaso-koku i coś czuję że mnie gryzie i ciąga i co? nasz futrzany wściekły potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 czołem Kociary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 czołem Pasie a Ty też kociara? może wreszcie usiądę i się u was przywitam, bo wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) tutaj młody zarzyna myszkę: kiepska jakość i fatalna muza w tle - ale udało mi się jedną gonitwę uchwycić. Ciężko mi latac za nimi i jeszcze ostrość łapać . tutaj się gonią: Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Mirelko błagam nie usuwaj, obejrzę dopiero w domu w pracy na YT mam blokadę Wczoraj po powrocie do domu było mi zimno i poszłam do gościnnego się opatulić kołdrą. Fiona oczywiście brykała polując na moją rękę W nocy męża bolał kręgosłup i powiedział że idzie na dół spać na twardym łóżku, ja oczywiście za nim. Zapalam światło a o 3.30 kota chrupki wcina i patrzy o co kaman że my z poduszkami na dół. Trochę młode dokuczało, bo sama nie wiedziała o co chodzi z tymi przenosinami, ale rano obudziłam się z Fioną pod ręką wywaloną do mnie brzuchem i mruczącą głaszcz mi brzuch a męża kręgosłup nie boli Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mirelko, fajne potwory! I jakie duże, ale urocze! Kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.04.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No, a wyobraź sobie, że takie akcje z gonieniem (tutaj wyczuli kamerę i coś niemrawi byli) trwają u mnie np 1,5 godziny. Jeden drugiego wygania, gryzie (nie widać jak się za uszy szarpią). A potem w objeciach zasypiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja pamiętam zdjęcie w objęciach na fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts