Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy pamiętacie moją lampę do gościnnego ?:lol:

Dla przypomnienia:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/22404.jpg

Ostatecznie zawędrowała jednak do komputerowego, bo mam inny plan na lampę do gościnnego. Ale....znowu mając moje szatańskie myśli wymyśliłam inaczej :wiggle: a pomyśleć że gdyby wczoraj pan elektryk zdążył to by było po ptokach.

Otóż...lampa jest fajna, na pewno będzie dawać fajne światło ale też obowiamy się tego kurzu na kloszu zewnętrznym ;/

Szukając wczoraj lamp dla Ali natknęłam się na moje niespełnione marzenie na lampę do komputerowego, musiałam dać sobie z nią spokój bo rok temu kosztowała blisko 900 zł. Dla mojego męża ja z lampami i tak przesadzam :lol: ale...wczoraj okazało się że moje marzenie kosztuje 536 zł. Biorąc pod uwagę, że oddałabym powyższą lampę za 250 zł to trochę ponad drugie tyle musiałabym na nią wysupłać.

aaa, to może pokażę o co mi chodzi :lol:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/V2474AS-WHITE.jpg to jest lampa mocno inspirowana skygarden flos, z motywem kwiatowym w środku.

Pokazałam mężowi, powiedział, że kwiaty w środku takie sobie (oczywiście mi się okrutnie podobają), jemu natomiast ta karbowana góra bardzo się podoba. TYLKO to jest pokój komputerowy, raczej fortuny na niego wydać nie zamierzamy i na pewno nie w najbliższym czasie. Na lampę równie dobrze mogę jeszcze i rok poczekać, ale nie o tym chciałam. Jest takie jedno niestety logiczne ale, jako że ta lampa miałaby być na środku pokoju, to ja tych kwiatów za które płacę wcale bym nie oglądała. Chyba taka lampa ma jedynie sens nad stołem jadalnianym, bo wtedy to bym na nią patrzyła tak jak patrzę na kryształki, jak myślicie?

Nie wiem czy oddać tę którą już mamy i ewentualnie czekać, może coś producenci wypuszczą ciekawego...

Witam sie pierwszy raz u Ciebie. Lampa o której piszesz rzeczywiście ma sens nad stołem jadalnianym, sama chorowałam na taką, ale mąż ciągle wybijał mi z głowy (ze względu na cenę oczywiście), ale któregoś pieknego razu trafiłam na nią...dwie sztuki sprzedawała Pani, która dostała je w prezencie do nowego domu i prezent okazał się nietrafiony. Warunkiem było kupienie 2 szt (cena 1 - 250 zł) szukałam wtedy drugiej osoby do podziału, ale nikt nie był zainteresowany....kurcze że też nie trafiłam na Ciebie wcześniej (lampę zakupiłam w lutym). Dobra do sedna, lampa jest przecuuuudna (w efekcie wiszą teraz dwie nad stołem) goście jak siadaja do stołu to wlepiają oczy w te piękne ornamentowe wzory, właśnie one są największym zaskoczeniem. Połączenie nowoczesnych geometrycznych kształtów z romantycznymi kwiatami daje niesamowity efekt. Więc zbieraj kasę, albo szukaj okazji, a na pewno będziesz tak zadowolona jak ja. Pozdrawiam i trzymam kciuki:):):) Postaram się zrobić fotki i załaczyć.

a ja serio rozważam to cudo do sypialni. te ornamenty by mi bosko do koncepcji pasowały, biel rownież.

tylko znów - na górnym świetle gołej żarówy bym nie chciała... eh dylematy

No to powieś ją odwrotnie, ale wówczas ornametów nie będzie widac cha cha :) W koncu jak mleczna żarówe wstawisz, to nie bedzie tak po oczach dawała, a tak naprawdę to u nas czesto górnej lampy nie świecimy.