emiranda 17.04.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mirelko koty obłędne, ale charakterek mają, moje prawdziwymi myszkami w ogródku sie bawią i przynosza zwłoki na wycieraczkę i czekaja na pochwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 o bleeee ja swojej nigdy nie wypuszczę, niech siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 czołem Pasie a Ty też kociara? niestety uczulona na koty w stopniu znacznym ale lubię sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a no właśnie byłam, zwiedziłam tylko się jeszcze nie zameldowałam Pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 17.04.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czy pamiętacie moją lampę do gościnnego ? Dla przypomnienia: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/22404.jpg Ostatecznie zawędrowała jednak do komputerowego, bo mam inny plan na lampę do gościnnego. Ale....znowu mając moje szatańskie myśli wymyśliłam inaczej a pomyśleć że gdyby wczoraj pan elektryk zdążył to by było po ptokach. Otóż...lampa jest fajna, na pewno będzie dawać fajne światło ale też obowiamy się tego kurzu na kloszu zewnętrznym ;/ Szukając wczoraj lamp dla Ali natknęłam się na moje niespełnione marzenie na lampę do komputerowego, musiałam dać sobie z nią spokój bo rok temu kosztowała blisko 900 zł. Dla mojego męża ja z lampami i tak przesadzam ale...wczoraj okazało się że moje marzenie kosztuje 536 zł. Biorąc pod uwagę, że oddałabym powyższą lampę za 250 zł to trochę ponad drugie tyle musiałabym na nią wysupłać. aaa, to może pokażę o co mi chodzi http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/V2474AS-WHITE.jpg to jest lampa mocno inspirowana skygarden flos, z motywem kwiatowym w środku. Pokazałam mężowi, powiedział, że kwiaty w środku takie sobie (oczywiście mi się okrutnie podobają), jemu natomiast ta karbowana góra bardzo się podoba. TYLKO to jest pokój komputerowy, raczej fortuny na niego wydać nie zamierzamy i na pewno nie w najbliższym czasie. Na lampę równie dobrze mogę jeszcze i rok poczekać, ale nie o tym chciałam. Jest takie jedno niestety logiczne ale, jako że ta lampa miałaby być na środku pokoju, to ja tych kwiatów za które płacę wcale bym nie oglądała. Chyba taka lampa ma jedynie sens nad stołem jadalnianym, bo wtedy to bym na nią patrzyła tak jak patrzę na kryształki, jak myślicie? Nie wiem czy oddać tę którą już mamy i ewentualnie czekać, może coś producenci wypuszczą ciekawego... Witam sie pierwszy raz u Ciebie. Lampa o której piszesz rzeczywiście ma sens nad stołem jadalnianym, sama chorowałam na taką, ale mąż ciągle wybijał mi z głowy (ze względu na cenę oczywiście), ale któregoś pieknego razu trafiłam na nią...dwie sztuki sprzedawała Pani, która dostała je w prezencie do nowego domu i prezent okazał się nietrafiony. Warunkiem było kupienie 2 szt (cena 1 - 250 zł) szukałam wtedy drugiej osoby do podziału, ale nikt nie był zainteresowany....kurcze że też nie trafiłam na Ciebie wcześniej (lampę zakupiłam w lutym). Dobra do sedna, lampa jest przecuuuudna (w efekcie wiszą teraz dwie nad stołem) goście jak siadaja do stołu to wlepiają oczy w te piękne ornamentowe wzory, właśnie one są największym zaskoczeniem. Połączenie nowoczesnych geometrycznych kształtów z romantycznymi kwiatami daje niesamowity efekt. Więc zbieraj kasę, albo szukaj okazji, a na pewno będziesz tak zadowolona jak ja. Pozdrawiam i trzymam kciuki:):) Postaram się zrobić fotki i załaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Koniecznie i witam Niestety lampy nie mam gdzie powiesić, chyba że w kotłowni Żałuję że do sypialni nie pasuje. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mirelko koty mistrze jakie już duuuuże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja serio rozważam to cudo do sypialni. te ornamenty by mi bosko do koncepcji pasowały, biel rownież. tylko znów - na górnym świetle gołej żarówy bym nie chciała... eh dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja serio rozważam to cudo do sypialni. te ornamenty by mi bosko do koncepcji pasowały, biel rownież. tylko znów - na górnym świetle gołej żarówy bym nie chciała... eh dylematy No to powieś ją odwrotnie, ale wówczas ornametów nie będzie widac cha cha W koncu jak mleczna żarówe wstawisz, to nie bedzie tak po oczach dawała, a tak naprawdę to u nas czesto górnej lampy nie świecimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.04.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dusinda a na ściemniaczu nie chcesz jej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no właśnie ja też raczej "nocną" zapalam... a na ściemniacz to nie za poźno? pstryczki już mam w sumie, podmianka by wystarvzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Na ściemniacz nigdy nie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kociary Venuskuuuuuu, masz juz model zlewozmywaka? Zapytałam tez MarJelke, bo ma podobny do Twojego ale ta Cholerka lata po wątkach a do siebie nie zajrzy:) Chciałam powiedziec, ze bardzo zaluje, ze mam juz lampy nad stól, bo ornamenty sa piekne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Venusku i jak tam mała łazienka? coś mi się kojarzy że miała być robiona:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.04.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 nilaf- jaką one mają żarówkę ? Zwykłą czy taką bajerancją jak Skygarden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hazelku zakręcie wrzuciłam link do zlewu, ale masz jeszcze raz TEN Na ściemniacz chyba nigdy nie za późno, my rozważamy dołożenie go żyrandola w jadalni. Mamy serię B Kwadrat, ściemniacz z pamiecią ok 260 zł. Mirelka też jestem ciekawa czy ta żarówka jest taka bajerancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 nilaf- jaką one mają żarówkę ? Zwykłą czy taką bajerancją jak Skygarden ? A to nie jest tak, że masz jaką sobie wkręcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.04.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Narendil tylko pytanie skąd taką wziąć? pewnie od producenta:P Hazelka trzymam kciuki za was dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Narendil tylko pytanie skąd taką wziąć? pewnie od producenta:P Rety, to ja chyba zupełnie nie w temacie To do tych lamp nie pasują standardowe żarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts