Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ściany szare bo akurat taką farbę mam :D kolankowa ciemniejsza, pozostałe jaśniutki popiel. Białe łóżko z białą pościelą + poduchy w paski biało-niebieskie, biało-granatowe i biało-czerwone, jakaś granatowa narzuta, dywan w szerokie pasy albo jednobarwny. Jasna zasłona, trochę akcesoriów, biurko i takie tam pierdoły. To gościnny ;) być może kiedyś z białą podłogą jeśli znajdę odpowiedni dywan :lol2: jeden taki pokój chcę mieć, wersja obecna - beżowo-brązowo-nijaka była paskudna i od początku jej nie lubiłam :).

Może znajdzie się miejsce na flagi męża....

Kota mi miauczy, idę luknąć czego chce i zasłonić dziury w płocie bo jakieś obce psy widzę na podwórku :mad:.

Obfoszyłam się wczoraj strasznie na świat :lol: Poluję już jakiś czas na modną w tym sezonie spódnicę maxi (cała przezroczysta i pod spodem halka do kolana). Zara ma ale cena...300 zł, z moim szczęściem po jednym przejściu zrobię dziurę obcasem. Mąż z bólem cenę zaakceptował ale j.w.

Więc szybka narada ze sobą i myślę sobie: nie nie kupię. Zaczęłam oglądać inspiracje i znalazłam piękne buty których bardzo potrzebuję :lol: a później oczywiście spódnicę maxi w rozsądnej cenie :) Pewnie mąż będzie się ze mnie śmiać jak wrócę z kolejną parą szpilek do domu, ale chyba zaryzykuję...pod warunkiem że będą wygodne :)

P.S. Dziś powinna być fotkowa niespodziewanka :)

Już jakiś czas stresuje mnie taka wisząca skórka u Fionki przy tylnej nóżce. Każdy mi mówi że wszystko ok, ja macam i raz mi się wydaję że nie jest ok raz że ok. Mąż dziś ma wolne mówi że wymacał ją i chyba coś nie bardzo :( Na sobotę umówię nas do weta.

Znalazłam na vetopedii:

Witam! Mam kotka ma niecałe 4 msc i pod tylnimi łapkami wisi tj mu skóra czy to cos poważnego dodam że kotek jest szczupły rasy maine coon

Odpowiedźlek.wet Waldemar Kaczor

Nie jest to nic poważnego jest to nadmiar skóry spowodowany nadmiernym odkładaniem się tkanki tłuszczowej w tym miejscu. Zazwyczaj świadczy o tym że kot dostaje zbyt dużo jeść. WK

Przecież ona jest chuda!

Edytowane przez Venus_m