Venus_m 18.04.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Pewnie pasują, ale nam chodzi o taką jaka jest w oryginale z motywem kwiatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A, to przepraszam Nieuświadomiona jestem. Nie wiedziałam, że oryginał na również kwiatową żarówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ano TUTAJ WIDAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 To żarówka taka fikuśna? Myślałam, że ta siateczka to taki jakby ochraniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.04.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No naprawdę piękna ta lampa Cena mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Teraz to ja jestem w kropce a może to osłonka, mniejsza i tak nie będę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 18.04.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ten kot bawiący się na filmiku mychą jakby spokorniał, kiedy zobaczył, że jest kamerowany Świetne są! Ja też byłam przekonana, że w tej lampie to czarne jest jakąś osłoną na żarówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czy jako psiara mimo wszystko mogę pozostać? Lampa oryginalna. Cena niestety również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu jasne, witam Dzisiaj mamy jakiś mega leniwy dzień, szukam sobie wykroi pod wałki dekoracyjne i nic prawie nie znalazłam a mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wczoraj miałam plan namalować na beżowej ścianie szare kropki i skończyło się na tym, że przemalowałam cały pokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.04.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Eee nie jak kiedyś go urządzę (ma być marynistyczno-hamerykański jeśli chodzi o barwy ) to pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 i co zamiast beż z szarymi kropkami będzie biało granatowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.04.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ściany szare bo akurat taką farbę mam kolankowa ciemniejsza, pozostałe jaśniutki popiel. Białe łóżko z białą pościelą + poduchy w paski biało-niebieskie, biało-granatowe i biało-czerwone, jakaś granatowa narzuta, dywan w szerokie pasy albo jednobarwny. Jasna zasłona, trochę akcesoriów, biurko i takie tam pierdoły. To gościnny być może kiedyś z białą podłogą jeśli znajdę odpowiedni dywan jeden taki pokój chcę mieć, wersja obecna - beżowo-brązowo-nijaka była paskudna i od początku jej nie lubiłam . Może znajdzie się miejsce na flagi męża.... Kota mi miauczy, idę luknąć czego chce i zasłonić dziury w płocie bo jakieś obce psy widzę na podwórku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Obfoszyłam się wczoraj strasznie na świat Poluję już jakiś czas na modną w tym sezonie spódnicę maxi (cała przezroczysta i pod spodem halka do kolana). Zara ma ale cena...300 zł, z moim szczęściem po jednym przejściu zrobię dziurę obcasem. Mąż z bólem cenę zaakceptował ale j.w. Więc szybka narada ze sobą i myślę sobie: nie nie kupię. Zaczęłam oglądać inspiracje i znalazłam piękne buty których bardzo potrzebuję a później oczywiście spódnicę maxi w rozsądnej cenie Pewnie mąż będzie się ze mnie śmiać jak wrócę z kolejną parą szpilek do domu, ale chyba zaryzykuję...pod warunkiem że będą wygodne P.S. Dziś powinna być fotkowa niespodziewanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a ja strzelam focha:P moje pytanie o małą łazienkę zostało zignorowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) aaaa zapomniałam przepraszam Kochana powinno się montować w zasadzie jutro...ale chyba jednak po łikendzie Jednak na pewno po łikendzie. Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Już jakiś czas stresuje mnie taka wisząca skórka u Fionki przy tylnej nóżce. Każdy mi mówi że wszystko ok, ja macam i raz mi się wydaję że nie jest ok raz że ok. Mąż dziś ma wolne mówi że wymacał ją i chyba coś nie bardzo Na sobotę umówię nas do weta. Znalazłam na vetopedii: Witam! Mam kotka ma niecałe 4 msc i pod tylnimi łapkami wisi tj mu skóra czy to cos poważnego dodam że kotek jest szczupły rasy maine coon Odpowiedźlek.wet Waldemar Kaczor Nie jest to nic poważnego jest to nadmiar skóry spowodowany nadmiernym odkładaniem się tkanki tłuszczowej w tym miejscu. Zazwyczaj świadczy o tym że kot dostaje zbyt dużo jeść. WK Przecież ona jest chuda! Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.04.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 o ja... A boli ją to miejsce? Na sobotę dopiero. JA w takie sytuacji jestem w gorącej wodzie kąpana i już bym pewnie jechała do weta. A szpilki jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nie, nie boli, daje zmacać. Chyba i tak podjedziemy z nią. TAKIE należą mi się, nie kupiłam pomarańczowych balerin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts