Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni dzięki, na pewno dam znać ;) Kupuję tylko wygodne buty :yes: i każdy się pyta jak ja daję radę chodzić na 14 cm szpilkach :lol:

Yoka jeszcze wspomnisz te słowa :p jeszcze Ci się spodoba ta spódnica. Popatrz sobie stylizacje w necie pod spódnica maxi :) ah...a pomyśleć że jak Ania Rubik taką zaprojektowała to miałam takie samo zdanie :lol:

Nieee jak coś mi się nie podoba to nie spodoba tylko dlatego, że jest modne ;). Zdecydowanie wolę takie:

- na weekend http://images.asos.com/inv/media/6/7/5/6/1496576/charcoal/image1xl.jpg

- na co dzień http://2.bp.blogspot.com/-PVop3sIhRKg/TsNCwiE97DI/AAAAAAAAAto/Mzd7l_ZLPzk/s1600/LoverSilkMaxiSkirt.png

- elegantsza http://i2.pinger.pl/pgr471/01983183000715754f7594d5

Halka za tyłek/do kolana widoczna spod spódnicy :no:.

planuję :lol: mamy nadzieję na taras w tym roku i opaskę wokół domu, bo okna strasznie się brudzą. Zdecydowanie wolę wykańczać środek niż ogród ;) chyba jeszcze długo zostanie pobojowiskiem.

Czekam z niecierpliwością na fotki od męża, mąż po odbiorze niespodzianki powiedział na co niektóre elementy koszmar ;/

rzeczywiście koszmar :lol2:, ale najważniejsze że się nie załamaliście. One koło ludwikańskich nawet nie leżały. Fotel świetny, ale przez te nóżki przysadzisty się zrobił. Jak już sobie obejrzysz to koniecznie dawaj namiar :lol: NO i zdjęcie drugiego

p.s. Pięknie na ceglanej ścianie się prezentuje

Mąż powiedział, że tkanina bazarowa :lol: no ale czego oczekiwać od tkaniny za 35 zł za mb? :lol: eee tam za dużo nerwów na budowie straciłam, teraz zamierzam się tylko już śmiać z naszych potknięć.

Nóżki wymieniamy jak najszybciej, miejsce puf...na strychu :lol: jak wrócę to zobaczę te giganty :lol:

I takie podejście najlepsze :)

A czemu puf na strych? Na zdjęciu wygląda ok. Razem z fotelem pół pokoju zajmuje? Stanowczo domagam się zdjęć z dalszej perspektywy. A kanapa kiedy będzie? Nawet nie wiesz jak mnie zrzera ciekawość jak meble zmieszczą się w salonie. ;)

już wiem czemu :lol2:

Nie mam pojęcia jak to w perspektywnie wygląda, mąż pisze tak:

wchodzisz do salonu i myślisz...gdzie fotel gdzie telewizor? nie ma, pufa zasłania :lol2: Kanapę może w niedzielę zamówimy :)

albo "wezmę pufę na górę, postawię w oknie i nie trzeba zasłonki" :lol2: mistrz

Edytowane przez Venus_m