bocian_86 19.04.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 A spódnica maxi to jaka? Bo sobie wyobrazić nie mogę... Mój kot ma pod brzuchem taką wiszącą, ale jest pusta, nie ma tam tłuszczyku. Myślałam, że to od tego, że był trochę grubszy i go odchudziliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Taka Tylko muszę pomierzyć, bo może skuszę się na jakiś kolor, na razie moim faworytem jest czarna CZARNA ŻÓŁTA jak się kurczaki lęgą CIELISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 a właśnie Cię miałam do Mango wysyłać - bo widziałam tam przyjaźniejsze ceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 venuska piękne sandałki, daj znać czy ta 11 cm szpilka moze być wygodna, chętnie też bym kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Szpilki przepiękne, jestem fanką takich ale spódnica, przepraszam za krytykę, okropna chociaż maksi bardzo lubię ale ta niby-halka widoczna pod spódnicą wygląda średnio. Ja bym do weta natychmiast leciała mam nadzieję, że to normalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Reni dzięki, na pewno dam znać Kupuję tylko wygodne buty i każdy się pyta jak ja daję radę chodzić na 14 cm szpilkach Yoka jeszcze wspomnisz te słowa jeszcze Ci się spodoba ta spódnica. Popatrz sobie stylizacje w necie pod spódnica maxi ah...a pomyśleć że jak Ania Rubik taką zaprojektowała to miałam takie samo zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Nieee jak coś mi się nie podoba to nie spodoba tylko dlatego, że jest modne . Zdecydowanie wolę takie: - na weekend http://images.asos.com/inv/media/6/7/5/6/1496576/charcoal/image1xl.jpg - na co dzień http://2.bp.blogspot.com/-PVop3sIhRKg/TsNCwiE97DI/AAAAAAAAAto/Mzd7l_ZLPzk/s1600/LoverSilkMaxiSkirt.png - elegantsza http://i2.pinger.pl/pgr471/01983183000715754f7594d5 Halka za tyłek/do kolana widoczna spod spódnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no trudno, mi się nie podobała a teraz nie mogę przestać o takiej myśleć Mi się Twoje typy wszystkie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 19.04.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 nilaf- jaką one mają żarówkę ? Zwykłą czy taką bajerancją jak Skygarden ? Zarówka zwykła, ja mam założoną mleczną kulke, jest OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 widzisz niektórych rzeczy nie lubię bo wiem też w czym nie wyglądałabym najlepiej a w czym całkiem do rzeczy . Venus, a Ty planujesz jakiś ogród koło domu? Bo jakoś chyba cichutko na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 planuję mamy nadzieję na taras w tym roku i opaskę wokół domu, bo okna strasznie się brudzą. Zdecydowanie wolę wykańczać środek niż ogród chyba jeszcze długo zostanie pobojowiskiem. Czekam z niecierpliwością na fotki od męża, mąż po odbiorze niespodzianki powiedział na co niektóre elementy koszmar ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Taraaaa Nóżki absolutnie do wymiany Podnóżek to podobno nie podnóżek tylko wielki puf http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/m_P4193578.jpg kształt nóżek koszmar co? jednak ja pisząc ludwikańskie widziałam coś zupełnie innego niż sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.04.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 rzeczywiście koszmar , ale najważniejsze że się nie załamaliście. One koło ludwikańskich nawet nie leżały. Fotel świetny, ale przez te nóżki przysadzisty się zrobił. Jak już sobie obejrzysz to koniecznie dawaj namiar NO i zdjęcie drugiego p.s. Pięknie na ceglanej ścianie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mąż powiedział, że tkanina bazarowa no ale czego oczekiwać od tkaniny za 35 zł za mb? eee tam za dużo nerwów na budowie straciłam, teraz zamierzam się tylko już śmiać z naszych potknięć. Nóżki wymieniamy jak najszybciej, miejsce puf...na strychu jak wrócę to zobaczę te giganty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Kilka określeń męża na nasze podnóżki / pufy : -wielkie bydle - mała wyspa, kilku ludzi usiądzie jak go nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.04.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 I takie podejście najlepsze A czemu puf na strych? Na zdjęciu wygląda ok. Razem z fotelem pół pokoju zajmuje? Stanowczo domagam się zdjęć z dalszej perspektywy. A kanapa kiedy będzie? Nawet nie wiesz jak mnie zrzera ciekawość jak meble zmieszczą się w salonie. już wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie mam pojęcia jak to w perspektywnie wygląda, mąż pisze tak: wchodzisz do salonu i myślisz...gdzie fotel gdzie telewizor? nie ma, pufa zasłania Kanapę może w niedzielę zamówimy albo "wezmę pufę na górę, postawię w oknie i nie trzeba zasłonki" mistrz Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.04.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hejka Venusko!błyskawicznie: fotel i puf super, bardzo podoba mi się kształt i kolorystyka - co Ty piszesz o strychu, nie przesadzaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.04.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Sharlotko ale ja ich nie widziałam lajf zobaczymy Mówię do męża: ugotujesz mi coś? Co chcesz, mięsa nie ma. Może być pizza? Może. Chcesz spróbować tej z nowo otwartej w ciemno? Nie wiem puf zamówiliśmy w ciemno Strasznie dobry humor mam dzięki tym pufom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts